Férfi kézi-vb: Katar ezúttal nyerni tudott Angola ellen

A két évvel ezelőtti tornával ellentétben ezúttal elmaradt a meglepetés, Katar öt góllal legyőzte Angolát az Egyiptomban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon. 

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Férfi kézilabda Eb: Izland–Magyarország élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal találkozik az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A tét a továbbjutás: ha a mieink pontot szereznek, készülhetnek a középdöntőre. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Férfi kézi Eb: Magyarország–Dánia – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az Oroszország elleni győzelem után a váratlanul vereséggel kezdő, életéért harcoló Dánia lesz a magyar válogatott ellenfele a férfi kézilabda Európa-bajnokság 2. fordulójában. Ha a magyar csapat nyer, biztos a továbbjutása, viszont a dánok kiesnek. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket.

Férfi kézilabda Eb: Szlovénia–Magyarország élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovéniával találkozik az Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kézi-vb: Magyarország–Románia – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A továbbjutás a tét a magyar női kézilabda-válogatottnak Románia ellen a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 5. fordulójában. A győzelem mellett a döntetlen is továbbjutást érhet, de nagyon nehéz dolga lesz a magyar csapatnak a javuló formát mutató románok ellen. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!

Női kézi BL: Győri Audi ETO KC–Rosztov-Don döntő – ÉLŐ

NEMZETISPORT A címvédő Győri Audi ETO KC a Rosztov-Donnal játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét. A találkozó pikantériáját az adja, hogy az orosz csapat vezetőedzője a tavaly ilyenkor még a győrieket irányító Ambros Martín. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!