Férfi kosárlabda NB I – Kikapott a Sopron

A ZTE 82-78-ra legyőzte a vendég Sopront a férfi kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Tragédia és gyász: év végén harmincöt évesen hunyt el Völgyi Dániel testvére

KISALFOLD Gyászol az ETO és a Gyirmót korábbi labdarúgója, Völgyi Dániel. Év végén elhunyt a futballista harmincöt esztendős bátyja.

Női kézilabda – Amorim a Győri Audi ETO-ból a Rosztovba tart?

KISALFOLD Továbbra is nagy érdeklődés övezi az Audi-ETO jövő évi játékoskeretét és az új edző személyét.

Soproni versenyző halálos balesete a Lőverekben

KISALFOLD A napjainkra kissé elfeledett, de egykoron Sopronban népszerű motorsport elmúlt évtizedeiből emlékezünk néhány jelentős eseményre. A sportág jellegéből és a korabeli kevésbé biztonságos körülményekből adódóan halálos balesetek is beárnyékolják a történetet. Ezek közül talán a legfájdalmasabb a soproni Mészáros Károly tragédiája, aki hazai pályán, a Lőverekben versenyzés közben veszítette életét.

Tudatánál van Michael Schumacher

KISALFOLD Egy modern franciaországi kórházba szállították hétfőn a Forma1-es legendát.

Modell is lehetne a csodaszép győri ETO-csatár – riport Süle Dórával – fotók

KISALFOLD Nemrég még a német élvonalban futballozott az idehaza egyik legszebbnek tartott női futballista, Süle Dóra. A gyönyörű csatárt modellügynökségek keresik, de ő kitart a labdarúgás mellett. Bár olasz csapat is kereste, újra a Rába-partiakat választotta. Nagy céljai vannak győri klubjával, az ETO-val.