Férfi vízilabda ob I: négy játékost szerződtetett a Pécs

Négy új játékossal erősítette meg keretét a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata, amely július végén kezdte meg a felkészülést a szezonra.

További olvasott hírek
Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Vizes vb: Magyarország–Olaszország elődöntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszországgal találkozik a kvangdzsui vizes világbajnokság előddöntőjében. A fináléba jutás a biztos világbajnoki érem mellett kvótát is jelent a 2020-as tokiói olimpiára. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Férfi vízi Eb: Magyarország–Montenegró elődöntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Spanyolország elleni döntőért száll vízbe a hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott, az ellenfél Montenegró lesz. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Férfi vízilabda BL: Olympiakosz–FTC döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata a címvédővel, a görög Olympiakosszal találkozik a Bajnokok Ligája döntőjében. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Vizes vb: Magyarország–Spanyolország, elődöntő – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második elődöntőjében a magyar válogatott a spanyolok ellen száll vízbe. A tét világbajnoki döntő és – mivel a másik elődöntőben Ausztráliát 7–2-re legyőzte a már olimpiai résztvevő Egyesült Államok – az olimpiai kvóta.

Férfi vízi Eb: Magyarország–Málta élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Habár a győztes kiléte nem lehet kétséges férfi vízilabda-válogatottunk Málta elleni Európa-bajnoki meccsén, a csoportelsőség miatt mégis fontos számunkra ez a mérkőzés: Märcz Tamás csapatának húsz góllal kell megvernie ellenfelét ahhoz, hogy a kvartett élén végezzen. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Számos projekt megvalósult - Felújításokkal és sok kulturális programmal is tesznek a településért

BAMA A Szigetvári járásban fekszik Szentlászló település, ahol az utóbbi időszakban számtalan program, vármegyei szinten kiemelkedően magas számú projektek valósultak meg a Magyar Falu Program keretében.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!