Férfias vonások a lakásba

Ha nem is kimondottan legénylakásnak szeretnénk kialakítani egy otthont, akkor is rendelkezhet egyértelműen férfias vonásokkal.

További olvasott hírek
Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

VG Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: kihirdették a győztest és kiderült, ki építheti meg az új Duna-hidat Mohácsnál.

Otthon etnó stílusú elemekkel

LAKASKULTURA A népies motívumok időről időre visszatérnek a lakberendezésbe. A hagyományos anyaghasználat most is megmarad, csak ezúttal új ruhát öltenek a dekorációs megoldások. 2017-ben merész színekkel és izgalmas elrendezéssel fűszerezhetjük meg otthonunkat.

Hogyan tegyük romantikussá a hangulatot?

LAKASKULTURA Ha szereted a nőies eleganciát, most ellesheted, milyen berendezési tárgyakra és kiegészítőkre van szükséged a romantikus atmoszféra kialakításához.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

A skandináv stílus kellékei

LAKASKULTURA Egyszerű vonalak, letisztult színek és változatos anyaghasználat jellemzi a modern skandináv stílust. Bravúros eredményt érhetünk el, ha odafigyelünk néhány egyszerű alapszabályra.

Szeretnél környezettudatosan élni, de nem tudod, hogyan kezdd? Megmutatjuk!

LAKASKULTURA Fontos a környezettudatosság, de sokan vannak, akik hiába szeretnének eszerint az elv szerint élni, nem tudják, pontosan mivel is kezdjék mindezt.

A ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég

ZAOL A köpönyeg.hu információi szerint, a ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég. Északkeleten és délnyugaton szórványosan várhatók záporok. Délutánig élénk lesz az ÉNy-i szél. 10-16 fok valószínű délután.