Fidelitas: A hitványság politikájával kell felhagyni

A baloldal ugyan már tíz éve nem kormányoz, de a fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket.

További olvasott hírek
Tehetséggála: 130 produkció a színpadon

KEMMA A Városi Tehetséggálát 2019-ben rendezték meg először, miután Tata elnyerte a Tehetségbarát Önkormányzat címet.

A vietnámi prostituáltak Magyarországot használják ugródeszkának Nagy-Britanniába

VG Magyarországra érkeznek vízummal, majd szexmunkásnak állnak az Egyesült Királyságban.

Gyirmótot verni volna jó

FEOL Az Ajka elleni idegenbeli bravúr után újabb nehéz feladat vár a Csákvárra a Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában.

Ebben a hazai városban nyitott új éttermet a Burger King

MINDMEGETTE A gyorsétteremlánc legújabb üzlete Zala vármegyében várja az éhes vendégeket. Ezzel az étteremmel együtt már 57 Burger King üzemel hazánkban.

Újburgonya és magyar eper a dunaújvárosi piacon

DUOL A dunaújvárosi zöldség- és gyümölcspiacon pénteken délelőtt a szokásosnak mondható forgalmat tapasztalhattunk. Árus és vásárló is volt bőven.

Alig ismert magára: a mai napig bánja szépészeti beavatkozásait a Jóbarátok sztárja

BORSONLINE Ma már sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Speedmarathon: a sebességtúllépés nem játék

BAMA A magyar rendőség, köztük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság idén is csatlakozott a ROADPOL – Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata – sebességellenőrzéssel kapcsolatos kampányához, amely az elmúlt években is sikeres volt és kedvező tapasztalatokkal zárult. Az említett akció neve Speedmarathon.

Esküt tettek Tatán a PzH 2000 önjáró lövegek kezelői

ZAOL A Klapka György 1. Páncélosdandár alakulat nyílt napján közel 260 fiatal tett esküt, akik az „Embert a vasra” kampány keretében a PzH 2000 önjáró lövegek kezelőinek jelentkeztek és befejezték két hónapos alapkiképzésüket.

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

RIPOST Kis Grófo testvére 200 millióért hirdeti otthonát.

Orbán Viktor: Alázat nélkül nincs győzelem

BORSONLINE A Millenárison tartotta kampánynyitóját a Fidesz.

Újraindul a szülészeti ellátás Keszthelyen

ZAOL Újraindul május 6-ától a Keszthelyen a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás. Ezt az intézmény közölte pénteken délután a honlapján.

Nyolcra nőtt a kalocsai polgármesterjelöltek száma

BAON Még soha nem volt ennyi jelölt a polgármesteri posztra Kalocsán, mint a 2024-es helyhatósági választásokon.

Futsal: három edzőmérkőzés

VAOL Szlovákiában lépett pályára, egy nemzetközi tornán vett részt a decemberben kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott. Sergio Mullor szövetségi kapitány csapatába a Haladásból Alasztics Marcell, Hadházi Sándor, Szalmás Zoltán és Rutai Balázs kapott meghívót. A három edzőmeccsen csupán egy döntetlen jött öszsze. Eredmények: Szlovákia–Magyarország 4-1 (gól: Nagy Imre), Svédország–Magyarország 2-2 (gól: Szentes-Bíró Tamás, Rutai Balázs), Csehország– Magyarország 3-1 (gól: Nagy Kevin).

Központi támogatásból újítják fel a Dózsa György utat Becskén

NOOL A lakosság által leginkább használt mellékutcát újítják fel hamarosan Becskén.

TeSzedd Vasban: a kormányhivatal önkéntes csapata 168 zsák szemetet gyűjtött - fotók

VAOL Az ország egyik legnagyobb hulladékszedési mozgalma, a TeSzedd! akció keretében pénteken újra összeállt a Vas Vármegyei Kormányhivatal önkéntes csapata.

Tündérszépek: bemutatkozik Rebeka (fotók)

NOOL Gyurkó Rebeka országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Robbantással fenyegetőzött Irán párizsi konzulátusánál egy férfi

VG Azonban kiderült, hogy a fenyegetőző férfinél nem is volt robbanóanyag.

A helyzetek kihasználása lehet a siker titka a Puskás Akadémiának a Paks ellen

FEOL A dobogó szempontjából rendkívül fontos rangadót játszik a Puskás Akadémia FC a Paks ellen szombaton 14.30 órától a labdarúgó NB I 29. fordulójában.

Olaszországban rajtol Michelisz címvédő idénye

BAMA Kezdődik a TCR World Tour második szezonja, amelyre a baranyai Michelisz Norbert címvédőként utazik a Hyundai-jal, s idén már Magyarországon is közvetítik a televízióban a sorozatot, a Sport2 tűzte műsorra.

Esélyes, hogy visszatér a benzinársapka – már ütik is a Molt a tőzsdén

VG Elemző: az adók alapján Magyarországon drágábbnak kellene lennie a benzinnek, mint Ausztriában.

Ismét bizonyíthat Himesháza büszkesége, míg a PMFC a fővárosban alkotna maradandót

BAMA Április 20., szombatAutósport FIA TCR World Tour, 11.20, 17.15.Kézilabda Férfi NB I. MOL Tatabánya KC–Carbonex-Komló, Tatabánya, Multifunkcionális Csarnok, 18.30. Női NB I. Kozármisleny KA–FTC-Rail Cargo Hungaria, Pécs, Lauber Dezsó Városi Sportcsarnok, 18.00. Női NB II. Mohácsi TE 1888–SZISE-Bamba Marha U21, Mohács, Városi Sportcsarnok, 16.00. Férfi NB II. MAFC–MK Pelikán Siklós KC, Budapest, Sport11, 11.00.Labdarúgás Női NB II. Kriston SE-Martonvásár–PMFC, Martonvásár, Horváth Ottó Sportközpont, 14.00. Vármegyei I. Lovászhetény-Pécsvárad–Komló, 16.30. Vármegyei II. Véménd–Harkány, Kétújfalu–Szederkény, (mindkettő 16.30). Vármegyei III. Misinai Sasok–Nagydobsza, 12.00, Hosszúhetény–Sásd, Mágocs–Újpetre, Palotabozsok–Borjád, Dunaszekcső–Báta, (mindegyik 16.30).

Egy, három, öt és tíz év: ezek az állampapírok hozzák most a legtöbbet

VG Be kell érnie egy számjegyű hozamokkal annak, aki most keres beszállót az állampapírpiacra.

Huszonnégy órán át vadásznak a gyorshajtókra

SONLINE Péntek hajnaltól szombaton reggel hat óráig bárhol találkozhatunk traffipaxokkal a somogyi utakon. A rendőröket elkísértük Igalba, ahol sokat nem kellett várnunk velük az első gyorshajtóra.

Kukucskáló programon ismerkedhettek a gyerekek leendő iskolájukkal Kazáron

NOOL „Bekukucskáltak” a kazári Aba Sámuel Általános Iskolába a leendő első osztályos tanulók.

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

BORSONLINE Ezt gondolja Merő Péter a budapesti nőkről.

Sávváltás közben történt baleset Szombathely közelében az M86-os úton - fotók

VAOL Pénteken délután több jármű haladt egymás után az M86-os úton Szombathely felől Csorna irányába. A belső sávban három autó előzte a kocsisort a vépi lehajtó közelében, elöl egy BMW, majd egy Audi és harmadikként egy Ford. Az elöl haladó BMW és a leghátul haladó Ford a külső sávba sorolt, eközben egyelőre tisztázatlan okból és körülmények között a Ford vezetője hirtelen vészfékezett és elrántotta a kormányt, ami miatt a belső sávban haladó Audinak ütközött. Az ütközés után az egyik jármű a belső szalagkorlátnak is nekicsapódott, ezután az Audi az árokban állt meg. A BMW elhajtott a helyszínről.

Megtöbbszörözték vagyonukat a bitcoinbálnák

VG Várhatóan a felezés után is kitartanak a hosszú távra tervező befektetők.

Kisvakond a legkisebbeknek Sümegen

VEOL Főként kisgyermekes családokat várnak Sümegen, a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban április 27-én, szombaton délelőtt 11 órakor.

Ne félj a rántástól! Így nem lesz csomós és nem kozmál oda

MINDMEGETTE A rántás számos leves és szósz alapja, a magyaros főzelékek pedig egyenesen elképzelhetetlenek nélküle. Fogadd meg a tanácsainkat, hogy a tied soha többé ne kozmáljon oda és ne legyen csomós!

A Mészáros-csoport megvásárolta a híres babaáruház-láncot

BORSONLINE A márka így magyar kézben marad.

Húszéves lett hazánk egyik legkorszerűbb húsüzeme (videó)

NOOL A Regnum a magyarországi Spar saját húsüzeme. A cég elsőként és egyedüliként hozott létre ilyet az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint nyolcmilliárd forintot fordítottak fejlesztésre. Ezzel már az indulási húsmennyiség százhúszszorosát állította elő a tavalyi évben a több mint háromszázhatvan munkavállaló. Az üzemben magasan képzett szakemberek dolgoznak.

Esküt tettek Tatán a PzH 2000 önjáró lövegek kezelői

VAOL A Klapka György 1. Páncélosdandár alakulat nyílt napján közel 260 fiatal tett esküt, akik az „Embert a vasra” kampány keretében a PzH 2000 önjáró lövegek kezelőinek jelentkeztek és befejezték két hónapos alapkiképzésüket.

Orbán Viktor elindította a Fidesz kampányát - Videó

RIPOST Megtartotta a Fidesz a választási kampányindítóját.

Az önkormányzati választáson Góra Balázs indul Zalaegerszegen a polgármesteri posztért

ZAOL Minden megyeszékhelyi választókerületben állít önálló jelöltet az önkormányzati választásra a Tiéd a Város Egyesület.

A blue chipek közül csak a Magyar Telekom drágult, közel 20 százalékkal lőtt ki a Navigator

VG A forint tartotta a frontot.

Térségi híreink röviden

ZAOL Diáknapok – hatalomátvétel után diákparlament és ünnepi diákközgyűlés ZalaegerszegenSzerdán reggel nyolc órakor Balaicz Zoltán polgármester Tasnádi Fanni diákpolgármesternek adta át jogkörét. Ezzel kezdetét vette a városi diáknapok programsorozata Zalaegerszegen. A városi diáknapok nyitóeseményének részleteiről délután sajtótájékoztatón számoltak be. Balaicz Zoltán kiemelte, a diákönkormányzat összetétele évről évre változik, de állandó abban, hogy őrzik a diákközgyűlés hagyományát. Ezen olyan előterjesztéseket tárgyalnak meg, amelyek beleilleszkednek a városfejlesztési tervekbe, és ezeket az önkormányzat is fontosnak tartja. Ez azt mutatja, hogy a fiatalok nyitottak a 21. század kihívásaira. Tasnádi Fanni diákpolgármester számolt be a közgyűlésükről. Mint elhangzott, ezen adták át az Ifjúságért díjat, amelyet idén Szuper Ildikónak, a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány ügyvivőjének ítélt a grémium. Együttműködési megállapodás is született, amelyet a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat és a lendvai székhelyű Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezet kötött meg, ezzel teret adva a későbbiekben közös programok megszervezésének is.

Visszahívja az összes Cybertruckot a Tesla

VG Rossz a gázpedál a járműben, a sofőr beavatkozása nélkül is gyorsulásba kezdhet.

Tárlatvezetés

ZAOL Lendván, a zsinagógában pénteken 19 órától dr. Janez Balazsic művészettörténész tárlatvezetésével tekinthető meg a fiatalon elhunyt grafikusművész, Gálics István Rajzok című kiállítása.

Shakespeare világhírű műveit állították színpadra a szolnoki fiatalok

SZOLJON A harmadik Shakespeare-fesztivál előadásait élvezhették az érdeklődők pénteken. A szolnoki Varga Katalin Gimnázium angol nyelvi lektora, tanára, Diana Senechal hívta életre az eseményt. A fiatalok a változatos, de Shakespeare-hez kötődő darabokat a Szigligeti Színház Színműhelyének színpadán tárták a nagyérdemű elé.

Körforgás és tavaszi zsongás – Javában tart a Herman Ottó Technikumban a parképítők és virágkötők versenye - fotók

VAOL Csütörtökön kezdődött a KASzC Herman Ottó Technikumban a kétnapos a XI. Savaria Parcum, Fiatal Park- és Kertépítők Versenye, pénteken a virágkötők is megmutatták tehetségüket a XXXV. Savaria Floriadae, Fiatal Virágkötők Versenyén – utóbbi az EuroSkills Herning 2025 előválogatója is egyben.

Egészségügyi ügyeletek Fejérben

FEOL ORVOSI ÜGYELETDélután 16 és 22 óra között, hétvégén és ünnepnapokon reggel 8 és délután 14 óra között háziorvosi ügyelet áll rendelkezésre a vármegye hét pontján:

Berki Mazsi bedobta a nap képét: elolvadunk a névnapját ünneplő Emmácska mosolyától

BAMA A tündéri apróságról ritkán látunk fotót, édesanyja most kivételt tett.

Orbán Viktor: ne legyünk álszerények, ennek a választásnak is mi vagyunk a toronymagas esélyesei

VG Bemutatta a Fidesz választási programját a magyar kormányfő.

Esküt tettek Tatán a PzH 2000 önjáró lövegek kezelői

VEOL A Klapka György 1. Páncélosdandár alakulat nyílt napján közel 260 fiatal tett esküt, akik az „Embert a vasra” kampány keretében a PzH 2000 önjáró lövegek kezelőinek jelentkeztek és befejezték két hónapos alapkiképzésüket.

"Életem szerelme maradsz” – Lövés után halt meg a focista, szívszorítóan búcsúzik a párja

BORSONLINE Még előtte állt az élet: 26 évesen hunyt el Mattia Giani. Tragédia a focipályán, gyászba borult az olasz labdarúgás világa.

Mandula Ádám első útja fiához vezetetett

BORSONLINE A TV2 botrányos sztárja nemrég szabadult a börtönből. Mandula Ádám a fiával találkozhatott, de ennek ellenére a kommentelők óva intették.

Országos énekversenyt is rendeznek a kunkapitány emlékére Kisújszálláson

SZOLJON A rendezvény egyben a György naphoz kapcsolódó kihajtás ünnepe is lesz, a találkozóra mintegy ötven lovashuszár érkezik az országból.

Itt a fordulat a Loch Ness-i szörny ügyében: egy család is kiállt az igazság mellett

BORSONLINE Fotókon is megörökítették a lényt.

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel

RIPOST Szódabikarbónával fogyott volna Tóth Gabi?

Kihajtják a szentmiklósi szürkemarhákat + fotók

HEOL Lassan kizöldülnek a legelők és elegendő élelmet találnak maguknak a gulyák. A hét elején kezdték szokatni a tarnaszentmiklósi szürkemarhákat az állandó legelőhöz, jövő héttől pedig a nyári szálláson alszanak majd.

Cserebere akcióval festményből csinálnak kondiparkot a Szilágyiban

HEOL Minden szempontból új kezdeményezésbe vág bele az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium. A külföldön és néhányszor már hazánkban is látott cserebere akció programmal szeretnének egy festménytől eljutni egy szabadtéri kondiparkig.

Olimpikonról nevezték el a tornaszobát is

KEMMA Ötkarikás játék, koszorúzás és névadó ünnepség egyben.

Újra meglepné a Komló az egész országot

BAMA Rendkívül nehéz mérkőzés vár a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapatára, hiszen az NB I. 22. fordulójában a negyedik helyezett Tatabányához utazik szombaton 18.30-ra. Ugyanakkor a legutóbbi vendég, a Gyöngyös is győztesen távozott a tatabányai csarnokból.

Előadás-sorozat a gróf életéről Zalaegerszegen, a Mindszentyneumban

ZAOL Gróf Széchenyi István szerelmei címmel tartott előadást csütörtökön este a Mindszentyneumban dr. Brummer Krisztián jogász, politológus, a soproni KÉSZ elnöke.

Így néz ki a SPAR húsüzeme, ami az ország össze szupermarketét ellátja - Videó!

MINDMEGETTE Ha ti is gyakran jártok a SPAR-ba, akkor biztosan találkoztatok már különféle Regnum termékkel, ami nem mellesleg a szupermarketlánc saját húsüzeméből származik. A Hír Televízió stábja a napokban egy exkluzív gyárlátogatás alkalmával megnézte, hogyan készülnek ezek a finomabbnál finomabb húsos termékek.

Döbbenet: Egy nő majdnem belehalt abba, hogy pénzt talált az utcán

RIPOST Majdnem az életébe került.

Közös kincseinket kutatták a szolnoki vármegyeházán a diákok, 10 csapat érkezett a verseny döntőjére – galériával

SZOLJON Rangos versenynek adott helyet péntek délelőtt a vármegyeháza, a „Kutassuk közös kincseinket!” idei vetélkedőjére a vármegye minden szegletéből, összesen 10 középiskola 33 csapata, valamint 16 általános iskola 60 csapata nevezett. Közülük 5-5 csapat jutott be a döntőbe.

„Kérsz egy golyót?” – Játékfegyverrel kirabolta a pizzafutárt egy férfi Hevesen

RIPOST Saját háza előtt rabolta ki az ételfutárt egy férfi.

A Békés és Békéscsaba közötti út felújításáért tüntettek

BEOL A Békés és Békéscsaba közötti 470-es főút, illetve a mellette futó kerékpárút felújításáért, újbóli leaszfaltozásáért szervezett tüntetést pénteken délután a Mi Hazánk Mozgalom békési szervezete.

Apróhirdetésekből hozott össze milliókat, lecsaptak a Heves vármegyei revizorok

HEOL Apróhirdetési oldalon árult számítástechnikai termékeket egy eladó, akinek ebből komoly jövedelme származott. Mindez az internetes és a banki adatok alapán vált egyértelművé, mivel rendszeres bevételeit nem vallotta be.

Harminc új fa lelt otthonra a balatonszárszói vízparton

SONLINE Balatonszárszón 30 új facsemete talált otthonra a Vízpart utcában, az Országfásítási Program részeként. Az esemény nem csupán a természet iránti tiszteletét fejezte ki, hanem egy zöldebb, fenntarthatóbb jövő felé is lépést tett.

Molnár Tibort indítja polgármesterjelöltként Iváncsán a Fidesz-KDNP

DUOL Iváncsán Molnár Tibort indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i önkormányzati választásokon.

Izrael rakétákat lőtt ki Iránra

RIPOST Az irániak "csak" dróntámadásról beszélnek.

Kigyulladt az amerikai haditengerészet egyik hajója, amely a gázai mólóhoz szállított felszerelést

VG Amerika szeretne tengeri úton humanitárius segélyt küldeni Gázába, ám ez úgy tűnik, nem lesz egyszerű.

Helybe viszik az ügyintézést

VEOL Kormányablak-busz érkezik Badacsonytomajra április 24-én. A Tatay Sándor Általános Iskola parkolójában (Kert utca 8.) 13 órától 14.30-ig nyílik lehetőség ügyek intézésére.

Fiatalos szépkorút köszöntöttek a rácalmási önkormányzat vezetői

FEOL Ismét gyarapodott Rácalmás szépkorú lakosainak a száma. 95. születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte Kertész Jánosné, Juci nénit Rácalmás Város Önkormányzatának elöljárói, olvasható a település közösségi oldalán. Györe Andrea jegyző a hivatal munkatársának kíséretében átadta az ünnepeltnek a Magyarország miniszterelnöke által aláírt emléklapot és az önkormányzat nevében virágcsokorral és ajándékkosárral köszöntötte Juci nénit. 

Az óvárosi kúriában kialakított vendéglátóegység üzemeltetésére lehet pályázni

FEOL A duol.hu információi szerint a csütörtöki, dunaújvárosi közgyűlésen több napirendi pont kapcsolódott a Magyar úti Mondbach-kúriához.

Kálmán Olga jelölése: ezt most elcseszte, Gyurcsány elvtárs/úr!

MAGYARNEMZET A magyar választók döntő többsége nem szeret komoly pozíciók esetében kísérletezni: a szakértelmet és a tapasztalatot várja el a miniszterektől, a képviselőktől, a polgármesterektől és a főpolgármestertől.

Jelentősen bővült a napi fogyasztási cikkek forgalma

MAGYARNEMZET A 21 fejlett európai országot vizsgáló elemzés szerint Magyarországon nőtt a leggyorsabban az élelmiszerek, háztartási vegyi áruk és kozmetikumok forgalma.

Heves orosz rakétatámadás érte Kijevet

MAGYARNEMZET Erről Vitalij Klicsko kijevi polgármester számolt be Telegram-csatornáján.

Ünnepel a győztes és a vesztes is

MAGYARIDOK Horvátországban nem az elveszített aranyat siratják, hanem a bravúros ezüstnek örülnek. Zágrábban 35 ezren nézték a meccset a Jellasics főtéren.

Fordítva a lovon

MAGYARIDOK Összezárt a hazai autósvilág. A céljuk sem titok: kicsinálni a rendőröket, az összeset, akik a biztonságunk szolgálatára esküdtek fel.

Aggodalomra okot adó incidens történt a Parlamentben

DUOL A Magyar Nemzet írt arról, hogy egy baloldali aktivista fenyegette meg a kormánypárti képviselőket a Parlamentben. A cikket dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő is megosztotta közösségi oldalán, az alábbi hozzáfűzéssel.

Hat bizottság bírált a Lovagteremben – A Szőlő jövésnek könyve hagyománya előtt tiszteleg a vasi és nemzetközi borverseny - fotók

VAOL A Szőlő jövésnek könyve hagyománya előtt tiszteleg Kőszegen a vasi és a kétévente rendezett nemzetközi borverseny. A kettőre összesen 201 mintát neveztek az idén a borászok.

„Élettelen volt és elkékült” - kisbabát kellett újraéleszteni a népszerű étterem előtt

BORSONLINE A férfi nem tétlenkedett, azonnal tudta, mit kell tennie.

Csizmadia Péter: történelmi beruházással adunk új lendületet Pécsnek

BAMA Csizmadia Péter, a Fidesz-KDNP pécsi polgármester-jelöltje Facebook-oldalán jelentette be, hogy a British American Tobacco dohányipari vállalat új központot hoz létre füst nélküli termékek gyártására Pécsen, a körülbelül 60 milliárd forintos beruházás nyomán 450 új munkahely jön létre. 

Zala Különleges Mentők: ha kell, kutatnak, mentenek non stop egy héten át

ZAOL Látványos, magasból mentési bemutatóval kezdődött pénteken a Zala Különleges Mentők és Önkéntes Tűzoltó Egyesület jubileumi rendezvénye Zalaegerszegen, a Járműipari Tesztpálya épületénél.

Érzékenyítő program zajlott a Hétpettyes Oviban

FEOL Föld Napja alkalmából a Hétpettyes Ovi és a Mese-Vár Ovi Planétás csapatai 9 db Planéta - Játékpontot érintve zöld, a környezeti fenntarthatósághoz szorosan kapcsolódó mozgásos- alkotó-gondolkodó- mesés-zenés feladatokat oldottak meg.

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

BORSONLINE Mark Zuckerberg jelentős változtatást jelentett be.

Lengyelországból nézve is sokkal többet ér az OTP

VG Sorra érkeznek a 20 ezer forint feletti célárak.

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

LAKASKULTURA Mindenki különleges, egyedi dekorelemekre vágyik otthonában, azonban a legtöbb megfizetethetetlen. Ha nem találtad meg a megfelelő darabot, ne keress tovább, készítsd el ezt a DIY lyukas vázát!

Beréti Zsolt duplázik

TEOL Újra dr. Beréti Zsoltot választotta elnöknek a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlése. Erről április 15-én, egyhangúlag döntöttek Bonyhádon.

Fenyvesi Gábor: Huszár Máté morálisan alkalmatlan Salgótarján vezetésére (videó)

NOOL Fenyvesi Gábor, a Fidesz salgótarjáni elnöke úgy nyilatkozott a pénteki sajtótájékoztatón, hogy teljes mértékben alkalmatlannak és méltatlannak tartja Huszár Mátét, a baloldal polgármesterjelöltjét Salgótarján vezetésére.

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

BORSONLINE A pár olyasmiket mondott, amin mindenki ledöbbent...

Újabb súlyos orosz támadások Ukrajna ellen

RIPOST Az ukránok a Krímben vágtak vissza.

Kémiaverseny országos döntőjében az orosháziak

BEOL Megrendezték Debrecenben az 56. Irinyi János országos középiskolai kémiaverseny országos döntőjét. Az orosházi Táncsics gimnáziumot Dimák Dorottya, Major Lénárd, Mezei Laura 9. B. osztályos, illetve Misota Edit 10. B. osztályos tanuló képviselte.

Megnyitották az esztergomi McDonald's éttermet

KEMMA Nagy várakozás közepette érkeztek meg az első vásárlók, akik órákon át kitartóan vártak a sorukra. Sokak örömére átadták az esztergomi McDonald’s éttermet.

Ötödszörre is indul a választásokon a Válasz Független Civilek

FEOL A Válasz Független Civilek is bejelentette jelöltjeit április 19-én, pénteken az Országzászló téren.

Hadijelentés: megtorolták az ukrán támadásokat az oroszok

VG Az orosz csapások elértek drónkezelő-kiképzőközpontokat, valamint az ukrán fegyveres alakulatok és a külföldi "zsoldosoknak" több ideiglenes telepítési pontját is.

Most jött a riasztás, bedurvul az időjárás Magyarország felett

BORSONLINE Jégeső, károkozó, erős szél jön!

Komló és Pécs sem úszta meg baleset nélkül pénteken

BAMA A 6-os úton balesetezett két autóBaleset volt pénteken, a déli órákban a 6-os számú főúton Cserkút közelében, ahol két személygépjármű volt érintett. Olvasóink információja szerint az egyik gépkocsi hátulról belefutott a másik, lassabban haladó autóba.

Szirénát hallasz? Mit tegyél és mit ne? (videó)

VEOL Hogyan tudunk a legtöbbet segíteni közlekedés közben egy szirénázva érkező mentőautónak? Miért nem jó megoldás, ha megállunk a megkülönböztető jelzést használó jármű előtt? Miért nem szabad soha a szirénát használó mentőautóra tapadva előzni a többi közlekedőt? Ilyen kérdésekre kapunk választ a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-től (NÚSZ) kampánya kapcsán.

Lavrov: Irán nem akart eszkalációt - Oroszország tárgyalna Ukrajnáról, de nem Svájcban

VG A közel-keleti és az ukrajnai háborúról is beszélt az orosz külügyminiszter.

Feltöltő "én-nap" a dolgozóknak Gárdonyban - ilyet is kevesen kapnak!

FEOL Példamutató kezdeményezéssel tette szebbé a dolgozók egy napját az Aranybárka Egyesület és Szociális Intézmény: „én-napot” szerveztek, szépségápolással, testi-lelki feltöltődést segítő kezelésekkel.

Fantasztikus előrelépések az abasári ásatás leleteinek vizsgálatánál

HEOL Grócz Zsolt, Abasár alpolgármestere beszélt az ásatásról szóló budapesti konferencián történtekről. Az abasári ásatás ősszel újabb konferencia témája lesz.

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

VG Összeszedtük, mit érdemes tudni a bitcoin felezéséről.

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)

BORSONLINE Kerámia héjak és kozmetikai fogászat a Hargitai Dental Studióban.

Aludj máskor, 24 órás vetélkedő diákoknak

ZAOL Zalaegerszeg A világszerte kedvelt fantasy regénysorozat történetét folytatva kellett létrehozni az ötödik varázsházat azoknak a fiataloknak, akik beneveztek a városi diáknapok Aludj máskor – 24 órás versenyébe, amit anno 2000-ben Szolnokon rendeztek meg először, és azóta országos népszerűségre tett szert. Zalaegerszegen a versenyt kilencedik alkalommal hirdették meg a középiskolások számára, idén hat intézmény képviseltette magát Dózsa-tornacsarnokbeli. A szervezők részéről Fehér Zsuzsa arról számolt be, hogy a diákok a kreativitásukat, a sportos képességeiket, a műveltségbeli felkészültségüket teszik próbára a pénteken 9 órakor a városháza előtti zenés, tornás bemelegítést követően útjára indított versenyen.  

Elektronikusan bíráltak – ezentúl nem lesz dohányzás, szivarozás (galéria)

VEOL Nagy elvárásokkal készült a Szent István Pálinka Lovagrend Sóly a IV. Sólyi Nemzetközi Pálinka- és Párlatmustrára. Minden feltétel adott volt a napokban rendezett versenybírálathoz a sólyi kultúrházban, újdonság volt, hogy idén már elektronikusan bíráltak.

A sereghajtónál vizitál a körmendi alakulat

VAOL Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság playoutjának harmadik fordulójában szombaton 18 órától a Kaposvár otthonában vendégszerepel az Egis Körmend.

Az igazi tavaszváró csoda: fehér spárga besamelmártással és pirított baconnel

MINDMEGETTE Itt az idő, hogy elindítsd a spárgaszezont ezzel a zseniálisan finom és egyszerű ebédnek vagy vacsorának való finomsággal. A fehér spárga besamelmártással és pirított baconnel a nap szinte bármely szakában megállja a helyét, ráadásul maximum egy órát vesz igénybe az elkészítése. Videón mutatjuk az elkészítését.

Hírvivők Viadala – Csupán 13 éves kis hölgy lett a bajnok a cseszneki várfutáson (képgaléria, videó)

VEOL A Hírvivők Bajnoka Pajzsot anya adta tovább lányának mint vándordíjat, ugyanis a múlt évben tartották meg először a cseszneki várban a Hírvivők Viadalát, és Kovács-Pataki Csenge nyerte meg, idén pedig Kovács-Pataki Borostyán. Így megint hölgy vitte leggyorsabban a szerelmes üzenetet a várfutáson. Csupán hat másodperccel előzte meg a második helyen végző férfit.

Hamarosan okoszebra segíti a közlekedést a Cifrakapu úton

HEOL A Generali a Biztonságért Alapítvány játékán nyert az önkormányzat.

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát

BAMA Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és a Nemzeti Tehetség Program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető -tájékoztatott Barlai Krisztina, a NAV baranyai szóvivője.

A Csabai Raktárszövetkezetnél egy a szempont, a tagok érdeke

BEOL Immáron több mint 210 tagja van a Csabai Raktárszövetkezetnek, emellett egyre többen beszállítanak hozzájuk. 27 évesek, és miként eddig, úgy tavaly is eredményes évet zártak az agráriumot érintő rengeteg nehézség ellenére. A Csabai Raktárszövetkezet szerda esti, békéscsabai közgyűlésén elhangzott, pénzügyi biztonságban működnek, nincsenek lejárt tartozásaik a termelők, a pénzintézetek és az állam felé sem.