Flavio Briatore újra szerelmes, ezúttal egy 24 éves modellbe – képek

Olasz sajtóhírek szerint Flavio Briatore, a Renault Formula–1-es csapatának egykori főnöke „dobta” a 20 éves barátnőjét, és már egy 24 esztendős modellnek udvarol.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

„Nyerhetek én akármit, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…”

NEMZETISPORT Anna Szemenovics még csak 37 esztendős, de már elmondhatja magáról, hogy komoly sikereket ért el profi sportolóként, énekesként, modellként és színészként is. Van valami, ami azonban mégsem hagyja nyugodni…

Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Man. City játékosok – videó

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Manchester City 6–1-re kiütötte az Aston Villát. A képeket és egy videót is közlő The Sun angol bulvárlap beszámolója szerint a manchesteri játékosok alaposan megünnepelték a sikert – 22 modell társaságában…

Kép: megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

NEMZETISPORT Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke, Alana Martina. A hírről a Real Madrid sztárja hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját

NEMZETISPORT Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.

Az expornós üzent Kariusnak és beszólt Sergio Ramosnak – KÉP

NEMZETISPORT Mia Khalifa egykori felnőttfilmes ismét hallatott magáról: ezúttal a Liverpool kapusának, a kijevi Bajnokok Ligája-döntőben két kapitális hibát vétő Loris Kariusnak üzent az Instagramon. Az expornósnak emellett arra is maradt ideje, hogy odaszúrjon a győztes Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak…

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.