Földbe került az őszi hagyma is a harkakötönyi óvodában

Tovább folytatódik az ovikert program a harkakötönyi Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola és Óvodában is.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Két és fél hétig feküdt az intenzív osztályon az izsáki édesanya

BAON Marianna, az izsáki édesanya bejárta azt az utat, ahonnan 28 ezer embernek nem sikerült visszatérnie az elmúlt hónapokban. Mariannával izsáki lakásukban beszélgettünk.

Négy ember halt meg az 51-esen történt balesetben

BAON Négy ember életét vesztette abban a balesetben, amely az 51-es főúton történt Apostag közelében vasárnap délután.

Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt Kecskemétnél

BAON Halálra gázolt egy embert a vonat Kecskeméten péntek délelőtt. Nagykőrös és Kecskemét között pótlóbuszok járnak, az autósok pedig forgalomkorlátozásra számíthatnak.

Öt négyzetméteren múlott az orgoványi család boldogsága

BAON A négygyerekes orgoványi Sinkó Tünde azt remélte, hogy végre megvehetik álmaik otthonát, de nem várt nehézségek gördültek a beteljesülés útjába.

Megtalálták a kecskeméti játszótérről eltűnt kislányt

BAON Kecskemét összes járőre kereste az eltűnt gyereket.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!