FTC: Hollandiában játszó dán csatár érkezhet – sajtóhír

A holland élvonalbeli Vitesse-ben futballozó, 22 éves dán utánpótlás-válogatott támadó, Nikolai Baden Frederiksen kölcsönvételét tervezi a Ferencváros – írja Luca Bendoni olasz újságíró.

További olvasott hírek
Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Világszerte megünneplik a Mustang 60. születésnapját

AUTOMOTOR Európába jön a California Special és a Nite Pony, az USA-ban 1965 darab autóval emlékeznek, retró-fényezést kap a GT3-as versenyautó.

Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.

Gyász: Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt

NEMZETISPORT Lázár Bence, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi játékosa csütörtök hajnalban elhunyt.

FTC: Thomas Doll távozik a posztjáról – hivatalos

NEMZETISPORT Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző – számolt be róla a fradi.hu.

FTC: ez a spanyol élvonalbeli klub tett ajánlatot Uzuniért!

NEMZETISPORT A Ferencváros labdarúgócsapata nem nevezte albán válogatott játékosát, a csütörtökön a Puskás Akadémia ellen még kezdőként szereplő Myrto Uzunit az Újpest elleni derbire – úgy tudjuk, a játékos klubot válthat, ezért nem került be a keretbe.

NB I: élő eredménykövetés a 33. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT Itt az idő! Szombat este eldől, hogy melyik két csapat esik ki, melyik végez a harmadik helyen, valamint a Videoton, a Ferencváros és a kupagyőztes Újpest mellett melyik indulhat még a nemzetközi porodon a következő szezonban. A kiesés elkerüléséért a Mezőkövesd, a Haladás, a Balmazújváros, a Vasas és a DVTK, míg a bronzéremért az Újpest, a DVSC és a Honvéd csatázik. Kilencvenpernyi izgalom vár ránk! Kövesse nyomon az események alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjével!

Magyar Kupa: Kisvárda–Ferencváros – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Magyar Kupa 7. fordulójában – a főtábla második körében – az NB I második helyezettje, a Ferencváros látogat az NB II második helyezettjéhez. A cél a legjobb 32 közé jutás. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el véleményét a kupacsatáról!

Tető nélküli roadster mutatott be a BYD

AUTOMOTOR Szabadidő-autó márkának indult, de a BYD-hez tartozó Fang Cheng Bao most mégis bemutatott egy szuperautót Super 9 néven.

Napsütés, viharos széllel

VEOL Csütörtökön is számíthatunk napsütésre, de megélénkül a szél, így a levegő hőmérsékletét jóval hidegebbnek érezhetjük.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!