Gálaesttel köszönték meg a járványhelyzetben végzett munkát

Az Eötvös Cirkuszban tartott gálaesttel köszönte meg csütörtökön a kormányzat a járvány elleni védekezésben kiemelkedő szerepet játszó szakmák képviselőinek erőfeszítését.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Két és fél hétig feküdt az intenzív osztályon az izsáki édesanya

BAON Marianna, az izsáki édesanya bejárta azt az utat, ahonnan 28 ezer embernek nem sikerült visszatérnie az elmúlt hónapokban. Mariannával izsáki lakásukban beszélgettünk.

Négy ember halt meg az 51-esen történt balesetben

BAON Négy ember életét vesztette abban a balesetben, amely az 51-es főúton történt Apostag közelében vasárnap délután.

Halálra gázolt a vonat egy fiatal lányt Kecskemétnél

BAON Halálra gázolt egy embert a vonat Kecskeméten péntek délelőtt. Nagykőrös és Kecskemét között pótlóbuszok járnak, az autósok pedig forgalomkorlátozásra számíthatnak.

Öt négyzetméteren múlott az orgoványi család boldogsága

BAON A négygyerekes orgoványi Sinkó Tünde azt remélte, hogy végre megvehetik álmaik otthonát, de nem várt nehézségek gördültek a beteljesülés útjába.

Megtalálták a kecskeméti játszótérről eltűnt kislányt

BAON Kecskemét összes járőre kereste az eltűnt gyereket.