Garázdaságért, testi sértésért és zaklatásért felelhet

Garázdaságért, testi sértésért és zaklatásért felelhet Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 02. 18., v - 08:05 Vádemelést javasol a rendőrség a nagykónyi férfi ellen.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Teljes útlezárás az M6-os autópályán

POLICE Teljes útlezárás az M6-os autópályán Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 28., szo - 23:39 A közlekedők a 6-os számú főúton kerülhetnek Paksnál.

Vagyonvédelem Pincehelyen

POLICE Vagyonvédelem Pincehelyen Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 25., sze - 13:38 Folytatódik a „Házhoz megyünk” program Tolna megyében.

A békés megemlékezésért

POLICE A békés megemlékezésért Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 27., p - 09:12 Fokozott figyelemre hívja fel a lakosság figyelmét a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forgalomkorlátozások Tolna megyében

POLICE Forgalomkorlátozások Tolna megyében Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 19., cs - 13:36 A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2017. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe Tolna megyében:

Esernyőnek álcázott fegyvereket gyártott

POLICE Esernyőnek álcázott fegyvereket gyártott Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 23., h - 06:06 Vádemelési javaslattal zárta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást.