Gázrobbanás történt egy csongrádi melléképületben

Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, őt enyhe égési sérülésekkel szállítják kórházba a mentők. Gázrobbanás történt egy körülbelül húsz négyzetméter alapterületű melléképületben szombat késő délelőtt a csongrádi Nagymező utcában. A robbanás következtében tűz keletkezett, amelyet a helyszínre érkező csongrádi és szentesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el, majd az egységek megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, őt enyhe égési sérülésekkel szállítják kórházba a mentők.

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Debrecen külvárosában

KATASZTROFAVEDELEM A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyisége péntek reggel a Debrecen külvárosában húzódó Fülemüle utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi Budapest XVI. kerületében

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi szombat délután Budapest XVI. kerületében, a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a baleseten senki nem sérült meg.

Lakóház égett Kengyelen

KATASZTROFAVEDELEM A tűzesetben senki nem sérült meg. Kigyulladt egy lakóház Kengyelen, a Kossuth úton. A szolnoki hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. A ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, ezért az épület lakhatatlanná vált. A mentők megvizsgálták a tulajdonost, aki nem sérült meg.

Kombájn és személyautó ütközött össze Kótajnál

KATASZTROFAVEDELEM Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől. Egy kombájn és egy személygépkocsi karambolozott a Kótaj és Kemecse közötti úton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Vonat és autó ütközött össze Tapolcánál

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban történt. Egy személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban. A balesethez a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az elsődleges információk szerint a vonaton utazók közül senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.