Gyász: elhunyt az angolok vb-győztes középpályása, Nobby Stiles

78 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Nobby Stiles, a Manchester United korábbi középpályása, aki Angliával világbajnoki címet nyert 1966-ban – írja a BBC.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

PL: csúszik a kezdés az MU–Liverpool rangadón

NEMZETISPORT Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja, de biztos, hogy a meccs nem kezdődik el 17.30-kor, a tulajdonosi kör ellen tüntető szurkolók akciója miatt.

MU: Mourinhót kirúgták, Pogba 5 perccel később kirakott egy képet

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, kedd délelőtt a Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, José Mourinho menedzser távozik a csapat éléről. Csupán percek teltek el a hivatalos bejelentést követően, Paul Pogba, a „vörös ördögök” középpályása máris posztolt egy fotót…

Videó: ritkán látni olyat, amit Higuaín csinált a büntetőnél

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, címvédő Chelsea 3–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, Gonzalo Higauín pedig debütált a londoniaknál az FA-kupában. Az argentin támadó rögtön gólt is szerezhetett volna, Willian ugyanis felajánlotta neki, hogy rúgja ő a büntetőt. Az argentin azonban megköszönte új csapattársának a lehetőséget, megveregette a vállát, és mondta, rúgja csak ő a tizenegyest!

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

NEMZETISPORT A BBC beszámolója szerint lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapat tulajdonosa a helikopterben tartózkodott-e.

PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

NEMZETISPORT Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.