Győrből a legnagyobbak között – Bede-Fakezas Csaba volt a vendégünk – fotók, videó

Énekes színésznek vallja magát Bede-Fazekas Csaba, a Győri Nemzeti Színház Kossuth-díjas operaénekese. Pályája során a Magyar Állami Operaházba is meghívták több szerepre, de örül annak, hogy vidéki társulat tagja maradt mindig, mert így számos műfajban kipróbálhatta magát. Prózai darabokban, musicalekben, operettekben, balett előadásban is remekelt az operák mellett és hamarosan bábszínházban játszik.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Koronavírusos beteget találtak Győrben

KISALFOLD Információink szerint igaz a hír, miszerint koronavírusos beteget találtak a győri kórházban. A kórházigazgató főorvos azonban nem erősítette meg a sajtóértesüléseket.

Rendőrségi akció Győrszentivánon, lezárták a települést

KISALFOLD Úgy értesültünk, hogy a Lőtér út egyik házához vonultak a hatóságok.

Koronavírus – Ausztria újabb korlátozásokat jelentett be

KISALFOLD Újabb korlátozásokat jelentett be az osztrák szövetségi kormány az új koronavírus okozta járvány megfékezése érdekében vasárnap éjjel, ezek értelmében hétfőtől betiltják az 5 főnél nagyobb összejöveteleket, és keddtől az éttermeknek is be kell zárniuk.

Győrben szigorították a kijárási korlátozást a hosszú hétvégére

KISALFOLD Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleményét változtatás nélkül közöljük.

Holttestet találtak Győrben

KISALFOLD Információink szerint egy arra járó fiatalember látta meg a fűből kilógó lábakat.