Ha kicsi a fürdőszoba: 5 optikai trükk, amellyel nagyobbnak tűnik

Csapjuk be a szemünket: apróbb változtatásokkal és átalakításokkal tágasabbnak mutathatjuk a fürdőszobát.

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Ne félj a merész és modern dizájntól!

LAKASKULTURA Unod a hagyományos dekorációt és a megszokott berendezési tárgyakat? Néhány bátrabb választással és merészebb kombinációkat alkalmazva izgalmas enteriőrt alakíthatsz ki a lakásodhoz.

Mennyi függönyanyagot vásároljunk?

LAKASKULTURA Ráncolt vagy úgynevezett behúzószalaggal ellátott függöny esetén felmerülhet benned a kérdés, hogy pontosan mennyi függönyanyagot érdemes vásárolnod ahhoz, hogy a függöny szép "hullámokat" adjon.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.