Ha számít az ár a Mezőker téged vár!

További olvasott hírek
Jelige: Dunaújvárosi kötődés!

DUOL Távozik Dunaújvárosból a DAB jégkorongozóinak vezetőedzője, Niko Eronen.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

VEOL A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Közzétette az ügyészség, mi történt azon a nyomasztó éjszakán az elhagyott újszászi házban

SZOLJON A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

61 éves lenne Gesztesi Károly

BAMA Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

Orosz rulett: a kamaszok a veszélyt is vállalják az elfogadásért

SONLINE Egy barcsi középiskolás meghalt, és a rendőrök vizsgálják a gyanút, hogy internetes orosz rulett játék közben lőtte fejbe magát. Az orosz rulett mellett, az online kihívások is nagy veszélyt jelentenek a kamaszoknak, és egyesek ezt a veszélyt is vállalják az elfogadásért.

Amatőr fotós alkotásaiból nyílik tárlat Salgótarjánban

NOOL A Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület salgótarjáni székhelyén április 18-án, csütörtökön, 15 órakor tartják meg Jeszenszki Erzsébet amatőr fotós Jártamban-Keltemben-Énidőmben című kiállítását.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

FEOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

BAMA A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác bányában

FEOL Idén tavasszal a Városgondnokság egy tematikus, geológiai tanösvényt alakít ki a Rác bányában, amely a Velencei-hegység legnyugatibb látható része. A terület geológiai érdekességei mellett a Rác bánya növény- és állatvilágát is bemutatják.

Dombóváron várják ma a véradókat

TEOL Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kg-ot, és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím és taj-kártyáját.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

VAOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

BAON A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

A speciális étrendet követők is megtalálják a számukra szükséges árukat a Spar polcain

NOOL A Spar akcióiban rendszeresen találkozhatunk mentes és egészségtudatos termékekkel is, az áruházlánc folyamatosan bővülő kínálatában már ezernél is több terméket kínál speciális táplálkozási igényekre.

61 éves lenne Gesztesi Károly

DUOL Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

VEOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Laktató krumplis-kolbászos pite: Martha Stewart receptjét ki kell próbálnod!

MINDMEGETTE Ebédre vagy vacsorára, de akár reggelire is szuper választás ez az omlós tésztájú, krémes töltelékkel sütött sós pite. A jóllakottság garantált!

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

SZOLJON A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Mecseknádasdon is szedik, közösen tesznek a tiszta Magyarországért

BAMA A TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amelyet az idei esztendőben már tizenkettedik alkalommal szerveznek. A projekthez több település is csatlakozott, és a sorból nem maradt el Mecseknádasd sem. A TeSzedd! akciót a településen április 27-én tartják délelőtt 8 órai kezdéssel. Az esemény találkozási pontja a Mecseknádasd Faluház. A rendezvényre várják az önkéntesek jelentkezését a 06 30 700 7250 és a faluhazmn@gmail.com elérhetőségek egyikén.

A Jadviga párnája című filmet 25 éve forgatták

BEOL Tótkomlós díszpolgárának, Závada Pál Kossuth-díjas írónak a regényéből készült Jadviga párnája című filmet 25 éve forgatták. Az alkotók az egyik helyszínen, Tótkomlóson ismét találkoztak azokkal, akik szereplői, statisztái voltak a születendő filmnek.

Babgulyás zenére, kéretik magukat a hencsei idősek

SONLINE Somogy számos településén kívül a baranyai Berkesdről is érkeztek fellépők a hencsei összetartozás napjára, melyet a Tiszafa Egyesület szervezett.

Kórház: szülész-nőgyógyász szakorvosokat várnak Keszthelyen

ZAOL Keszthely akár önkormányzati bérlakásokkal is segítené a város kórházában munkát vállaló szülész-nőgyógyászokat.

Milyen pénzből készült a városi kiadvány?

DUOL Színes kiadvány landolt a minap a postaládákban Dunaújváros szerte. Igényes papírra nyomtatott példány, amelynek kiadója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. - olvashatjuk a dunaonline-on.

Fontos bejelentést tett a tiszajenői közmeghallgatáson a gyógyszertár üzemeltetője

SZOLJON A lakosságot érintő helyi ügyek kerültek terítékre a Tiszajenőn minap megrendezett falugyűlésen. A közösségi színtérben megtartott fórumon sokféle témát felvetettek a helyiek.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

BEOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

FEOL A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

DUOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Áthelyezik a buszmegállót

VEOL Értesíti az utasokat közlekedési szolgáltató, hogy április 17-én, szerdán 8 órától munkálatok miatt várhatóan két hétig a Várpalota, kenyérgyár megállót száz méterrel délebbre, Pétfürdő irányába helyezik át.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

BAON A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Bíró Ada nem létezik, de beszél: mesterséges intelligenciával alkotott nő lett az M1 Delta műsorvezetője

TEOL MI-vel alkotott műsorvezető mutatkozott be a köztévében.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók keddi műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Kiakadt a civil blogger a szombathelyi közlekedésen

VAOL Szendrő Németh Tamás civil blogger facebook oldalán szólt be a szombathelyi városvezetésnek a reggeli káoszos közlekedés miatt.

61 éves lenne Gesztesi Károly

VEOL Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

Diák életét mentette meg az iskolaőr

KEMMA A gyors reakciónak és a helyzetfelismerésnek hála nem történt tragédia. Az iskolaőr egy oroszlányi diák életét mentette meg.

61 éves lenne Gesztesi Károly

ZAOL Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

Nagy Roland indul Dombóvár 3. választókörzetében

TEOL Két ciklusban már volt képviselő Dombóváron, most újra indul Nagy Roland.

Kreicsi Bálint polgármesterjelöltet támogatja Kósa Lajos is

NOOL Kreicsi Bálintot, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja a választáson Kósa Lajos. A kormánypárt vezető politikusa, Debrecen korábbi polgármestere erről hétfőn este beszélt a nógrádi megyeszékhelyen.

Hosszú, forró, viharos lesz az idei nyár

TEOL Idén kimaradt a tél, majd a tavasz is.

Szófelhőt és verstalálgatót hirdetett a pedagógiai kar

BEOL Több hibátlan megoldás is érkezett a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karának költészet napi felhívására.

Figyelmeztet a rendőrség, ez az új átverés terjed!

RIPOST Újabb és újabb trükkökkel állnak elő a csalók!

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

NOOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Orbán Viktor: a magyar–német kapcsolatok előremutató elemeire kell összpontosítani

NOOL Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Reiner Haseloffot, a németországi Szász-Anhalt tartomány miniszterelnökét, akivel az illegális migrációról, valamint a gazdasági és az oktatási együttműködésről is tárgyaltak – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Minden elképzelést felülmúlt az idei Gyermekek a gyermekekért gála – galériával

BAON Hétfőn tartották meg a XIX. Gyermekek a gyermekekért jótékonysági gálát a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A Városi Szociális Közalapítvány által szervezett jótékonysági gála ezúttal is telt házas volt, a közönség soraiban szülők, nagyszülők, pedagógusok és támogatók csillogó tekintettel várták az előadásokat a fiatal tehetségektől.

Nem lepte meg az olajpiacot az iráni támadás, de így is belenyúlhat az üzemanyagárakba a kormány

VG Egyelőre nem okozott nagyobb zavarokat sem az áru-, sem a pénzpiacokon a hétvégi iráni dróntámadás – mondta a Világgazdaság makrogazdasági podcastsorozata, a Bruttó legújabb adásában Török Zoltán a Raiffeisen Bank vezető elemzője, akivel a közel-keleti eseményekről beszélgettünk.

Bíró Ada nem létezik, de beszél: mesterséges intelligenciával alkotott nő lett az M1 Delta műsorvezetője

SZOLJON MI-vel alkotott műsorvezető mutatkozott be a köztévében.

A Guadalajara magabiztosan nyerte meg a helyosztót is Salgótarjánban

NOOL A Guadalajara sikerével zárult a DCL által kiírt Hallássérültek Női Futsal Bajnokok Kupája, amelynek a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok adott otthont.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

ZAOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

VAOL A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Macsekné Sipos Anita festménykiállítása Lentiben

ZAOL A napokban Lentiben a Városi Művelődési Központban nyílt meg Macsekné Sipos Anita festménykiállítása.

Elhunyt Kisvárdai István, a komáromi sportlövészet legendás alakja

KEMMA A Magyar Sportlövők Szövetsége adta hírül, hogy elhunyt Kisvárdai István. Az edző olyan világklasszis sportlövőket edzett, mint Pekler Zalán, Miskolczi Julianna, vagy Sidi Péter.

Tűz Koppenhágában: kigyulladt a város egyik legrégebbi épülete

NOOL A hatóságok a környező utcákat lezárták.

Nem április tréfa: Havazik az Írottkőn - fotók

VAOL Az Astromet  élő videóban jelentkezett be közösségi oldalán. A bejegyzés szerint 1-2 centiméter friss hó hullott a Kőszegi-hegység csúcsán. Egy időre vége az április nyárnak - nyilatkozta korábban lapunknak Pétervári Tibor, a HungaroMet helyi észlelője. Arra azonban még sem számítottunk, hogy a nyárból rögtön télbe érkezünk. 

Komposztokat nevezhetnek Sárváron

VAOL Mutasd a komposzthalmod! Felhívással hirdet versenyt a Sárvári Környezetvédő és Természetbarát Egyesület. Nevezni augusztus 1-jéig lehet három, a komposztról készült fotóval az egyesület messengerén vagy a zoldsarvar@zoldsarvar.hu e-mailcímen lehetséges.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

DUOL A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

"Nagyon kemény..." - Tóth Andi hasonmása tarol a neten - Videó

RIPOST Nem csak külsőre hasonlít az énekesnőre...

Gyorsan lezárná a Vasút az életért folyó párharcot

BAMA Többet nem érhetett már el a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az Ob I. középszakaszának hajrájában, minthogy a play-outot pályaelőnyből kezdje, de ezt összehozta az utolsó előtti fordulóban a KSI elleni 16–5-ös sikerrel. Most épp ezt kellene megismételnie a kiesés ellen vívott párharcban Lajkóéknak, hiszen ez a fővárosi egylet lesz az ellenfelük.

Arcátlanul szépítik a metánkibocsátásról szóló statisztikákat a németek

VG Sokkal kisebb metán kibocsátást vallják be a valóságosnál.

Több ingyenes "zöld zsákot" kapnak a családi házban élők

TEOL Megemelt számú zöldhulladék-gyűjtőzsákot biztosít az önkormányzat a lakosságnak – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Paks polgármestere. Szabó Péter elmondta, alapesetben tíz zsákot vehet igénybe egy háztartás, amelyen most módosít a városvezetés – írta meg a TelePaks.

A világ legnagyobb kopjafáját állítják fel a rendezvényközpontban

VEOL A világ legnagyobb kopjafáját tervezik felállítani a 84-es számú főút mentén, a Nemesvitánál lévő Répa Rozi csárdánál, ahol ezzel együtt egy új rendezvényközpontot is nyitnak április 30-án.

Dolgos gyermekeket nevelnek: megkezdték a tavaszi munkálatokat az etesi diákok

NOOL Növénytermesztéssel foglalatoskodtak a napokban az etesi Kilátó Tanoda diákjai, amelyről az intézmény közösségi oldalán tájékoztattak.

Letört faág veszélyeztette a közlekedést

ZAOL Letört faág veszélyeztette a közlekedést a 7-es főúton, Sávoly külterületén, hétfőn délelőtt. A zalakarosi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították az ágat.

A speciális étrendet követők is megtalálják a számukra szükséges árukat a Spar polcain

SZOLJON A Spar akcióiban rendszeresen találkozhatunk mentes és egészségtudatos termékekkel is, az áruházlánc folyamatosan bővülő kínálatában már ezernél is több terméket kínál speciális táplálkozási igényekre.

A Most vagy soha! című magyar filmet New Yorkban is telt ház előtt mutatták be (videó)

NOOL Telt ház mellett mutatták be New Yorkban, a Lincoln Center kulturális központban a Most vagy soha! című magyar történelmi kalandfilmet hétfőn, egy nappal a Los Angeles-i, szintén teltházas, sikeres amerikai premiert követően.

Vonattal menekültek a táborfalvi betörők

BAON Az egyik lajosmizsei vendéglő nyitására készült az üzemeltetője hétfőn kora reggel, amikor észrevette, hogy valaki lefeszítette az ajtó díszrácsát, az ajtót pedig benyomta. Kiderült, hogy a betörő több mint egy tucat energiaitalt, három üveg gyomorkeserűt, valamint 2 üveg pálinkát és aprópénzt zsákmányolt. Még a fagyasztó tartalmát is megdézsmálta: több kiló húst és 75 doboz készételt vitt el. A kár közel 350 ezer forint volt.

Képzőművészet szakos diákok alkotásai - fotógaléria és videó

ZAOL "Szín-Játék" címmel nyílt meg hétfőn a Medgyaszay Házban s Farkas Ferenc Zene- és AMI képzőművészet szakos növendékeinek kiállítása. A tárlaton 44 diák 148 rajzát és festményét lehet április végéig megtekinteni.

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

BORSONLINE Vajon te is közéjük tartozol?

Paksra látogat a mobildiagnosztikai központ kamionja

TEOL „A szűrővizsgálat életet menthet” szlogennel indult útjára Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja.

A Barcelona háborúra készül a PSG ellen, Mbappé bizonyíthat a kritizáló világbajnoknak

NOOL Az 1998-as vb-győztes francia válogatott játékosa, Christophe Dugarry szerint Mbappéna most kell bizonyítania a rátermettségét.

A lábát adta kislányáért, de 22 évesen elhunyt az eleki futballista

BEOL Élettársa, Netti és éppen most egyéves kislánya Lilien, valamint az egész család és rajtuk kívül is nagyon sokan gyászolják a futballista Orsós Krisztiánt.

Halálra gázoltak egy gyermeket Gádoros és Eperjes között

BEOL Halálra gázolt egy autó egy hatéves kisgyermeket csütörtök délután Gádoros és Eperjes között, a 4642-es főúton.

Lábát adta kislányáért az eleki Messi, családja, barátai gyászolják

BEOL Apukám, apukám – mutat a fotón szülőjére a kétéves Lilien. Annak a futballistának a kislánya, akit az eleki Messinek hívtak.

Baleset történt a Tótkomlós rallyn

BEOL Vasárnap a Tótkomlós rallyn baleset történt.

Komlósi Döme koporsója egyben a bölcsője is, mely elringatja őt

BEOL Eltemették pénteken délelőtt Komlósi Dömét. Sokan elkísérték a tótkomlósi katolikus temetőben végső nyughelyére az ismeretlen gyermeket.

Változik a rendelési idő a bátonyterenyei háziorvosi körzetben

NOOL Változik a rendelési idő a bátonyterenyei 7. számú háziorvosi körzetben – tájékoztatták a pácienseket a Bátonyterenye Városi Egészségügyi, Szociális és Gyermekjóléti Központ közösségi oldalán.

Ma délután is rendeznek negyeddöntőt a Megyei Kupában

NOOL A Megyei Kupa negyeddöntőivel folytatódik a sorozat, amelynek első mérkőzését ma délután rendezik Karancslapujtőn.

A Digitális Témahét körül forogtak a bátonyterenyei diákok napjai

NOOL Idén ismét színes programok tarkították a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjainak napjait a Digitális Témahét alkalmából.

Közmeghallgatás lesz Úrhidán

FEOL Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testülete közmeghallgatást tart 2024. 04. 17-én szerdán, délután öt órától a helyi közösségi ház színháztermében. A közmeghallgatás napirendi pontok mentén zajlik majd a következő témakörökben:

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

ZAOL A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

TEOL A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Orbán Viktor is fellép a majdnem betiltatott eseményen

VG Szélsőséges csoport akarta megakadályozni a konzervatívok nemzetközi konferenciáját.

Ilyen korai rügyfakadásra még nem volt példa a borvidéken

TEOL Nincs két egyforma év a mezőgazdaságban, az idei esztendőre is igaz, nem lehet rutinból gazdálkodni.

Durván zsugorodik az izraeli gazdaság a háború miatt

VG Módosították a negyedik negyedéves GDP-jelentést.

„Hat hete nyertem a lottón – egy új szabály miatt egy fillért sem láttam”

BORSONLINE Hihetetlen pech, több milliót bukott a játékos.

Szingapúrban minden munkavállalónak jár a négy napos munkahét és a home office

VG A gyerekvállalás után a nők nehezebben illeszkednek vissza a merev munkaerőpiacra, így a segítségükre siet a kormány.

Bíró Ada nem létezik, de beszél: mesterséges intelligenciával alkotott nő lett az M1 Delta műsorvezetője

NOOL MI-vel alkotott műsorvezető mutatkozott be a köztévében.

Zenés komédia Ajkán

VEOL A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtárban a Pannon Várszínház Red show című előadása lesz.

A fotoszféra leglátványosabb jelenségei a napfoltok

TEOL Ismét központi csillagunkra, a Napra irányította a távcsövét Gyönkön Hatházi Gergely.

Bíró Ada nem létezik, de beszél: mesterséges intelligenciával alkotott nő lett a Delta műsorvezetője

NOOL MI-vel alkotott műsorvezető mutatkozott be a köztévében.

Tűz Koppenhágában: kigyulladt a város egyik legrégebbi épülete

SZOLJON A hatóságok a környező utcákat lezárták.

Egerben „piknikeztek" a Dél-Fejér megyeiek

FEOL Idén ötödik alkalommal rendezték meg a Hungarikum Pikniket Egerben, ahová régi és új meghívottak is nagy számban érkeztek a Szépasszony-völgybe. Dél-Fejért a Nagykarácsony Testvértelepüléseiért Egyesület (NaTE) képviselte, bemutatva azokat az értékeket, amelyeket képviselnek.

Videó: lisztet őröltek az ovisok az egykori vízimalomban +fotók

KEMMA A tatai múzeum az óvodásoktól a kisiskolásokon át a felnőttekig mindenkinek kínál különböző programokat. Ezúttal az ovisok próbálhatták ki a Német Nemzetiségi Múzeumban, hogy hogyan is készül a liszt.

61 éves lenne Gesztesi Károly

FEOL Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

Boldogok lehetnénk, ha megengednénk magunknak

TEOL Az emberek többségét ha megkérdezik, mit szeretne elérni az életében, nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolnak: boldogok szeretnének lenni.

Helyi portékákat is kínálnak majd a bólyi Gasztromajálison

BAMA Idén immár harmadik alkalommal rendez Gasztromajálist a Sziget Kincse Egyesület a bólyi Kiskastélyban. A civil szervezet meghívására május 4-én helyi és környékbeli kistermelők érkeznek a Batthyány-Montenuovo uradalom egykori gazdasági központjába, hogy ebben a gyönyörű történelmi környezetben mutassák be portékáikat az érdeklődőknek. A gasztropiacon megtalálhatók lesznek többek közt kézműves sajtok, tejtermékek, chili krémek, családi gazdaságból származó lekvárok, szörpök, ivólevek, gyümölcs különlegességek, sós és édes kovásszal készült pék áruk, adalék és tartósítószer mentes füstölt termékek, és nemezelt figurák vásárlásra is nyílik lehetőség. 

Szemétszedés: Besenyő-Öreghegyen indult útjára a polgárőrök országos programjának Zala vármegyei akciója

ZAOL Az Országos Polgárőr Szövetség "A külterületek biztonsága és az illegális hulladéklerakó helyek felderítése" országos programjának Zala vármegyei nyitó rendezvényeként szombaton a helyi polgárőrök kitakarították Besenyő-Öreghegy közterületeit.

Mutyiháza: a pécsi polgármesteri hivatal új elnevezést kapott

BAMA Hat büntetőeljárás nyomozása is zajlik a pécsi önkormányzat háza táján, amivel Péterffy Attila pécsi polgármester hivatalát a közbeszédben már Mutyiházaként emlegetik. A Mutyiháza feliratot kedden kihelyezték a Széchenyi téri nagy sárgaház elé.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

KEMMA A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar focista, kerti munka közben érte a halál

RIPOST Feledi László temetéséről később intézkednek.

Tűz Koppenhágában: kigyulladt a város egyik legrégebbi épülete

TEOL A hatóságok a környező utcákat lezárták.

El akarták lehetetleníteni, mégis elkezdődött a brüsszeli NatCon konferencia

BAMA A rendezvény, amelyen mások mellett Orbán Viktor is felszólal, teljesen felforgatta az európai uniós és a brüsszeli médiát.

Teljesül-e Chema Rodríguez különös vágya?

SONLINE A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi edzője, Mocsai Lajos szerint Imre Bencéék az éremért küzdhetnek majd a nyári olimpián.

Ez Dua Lipa csodás alakjának titka: ezt eszi és így edz a világhírű énekesnő

MINDMEGETTE Tíz éve kezdte pályafutását Dua Lipa, mára pedig a slágerlisták egyik állandó szereplője. A rádiók megállás nélkül játsszák a dalait, egymás után hozza a fülbemászó slágereket, járja a világot, és nemcsak koncertezik, hanem forgat is. Hogyan bírja ezt energiával? Mi Dua Lipa bomba formájának titka?

61 éves lenne Gesztesi Károly

VAOL Gesztesi Károly 2020. január 4-én hunyt el, szívrohamot kapott.

A speciális étrendet követők is megtalálják a számukra szükséges árukat a Spar polcain

TEOL A Spar akcióiban rendszeresen találkozhatunk mentes és egészségtudatos termékekkel is, az áruházlánc folyamatosan bővülő kínálatában már ezernél is több terméket kínál speciális táplálkozási igényekre.

A szolnoki származású szépség nem fél a bogaraktól, tisztaságmániás és imádja az állatokat

SZOLJON Debreczeni Dóra futó egy posztban, tizenkét olyan állítást fogalmazott meg magáról, amelyet talán kevesen tudtak róla.

Füvező fiatalokat kapcsoltak le a rendőrök egy veszprémi parkban

VEOL Gyanúsítottként hallgatták ki két 17 éves fiút.