Hamarosan indul az Év párja 2019 fotópályázatunk!

Játsszatok velünk! Idén is útjára indítjuk Az év párja 2019 elnevezésű esküvői fotópályázatunkat, melynek győztesei értékes nyereményekkel gazdagodnak.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

A Honvéd döntetlenjével kiesett a Budafok

DELMAGYAR A pontosztozkodásnak egyértelműen a Mezőkövesd örülhetett, mivel azzal matematikailag is megőrizte NB I-es tagságát.

A viharban életveszélyessé vált jogi kar épületének felújítását is támogatják

DELMAGYAR 842 millió forintot kap a Szegedi Tudományegyetem a volt szovjet laktanya területén épülő science park korszerűsítésére ebben az évben. A beruházások előkészítésére és a villamosmérnök-képzés fejlesztésére fordítják majd ezt az összeget.

Megfestette saját temetését az öngyilkos fiú – pontosan leírta a szüleinek, hogyan búcsúztassák

DELMAGYAR Búcsúüzenetet írt szüleinek, majd a Lónyai-főcsatornába vetette magát a 13 éves Jónás István Gávavencsellőn. Az édesapja csak most döbbent rá, hogy Pisti korábban megfestette a saját temetését.

Otthon veszélyes a Celje: Szlovéniában szerepel a Szeged

DELMAGYAR A férfi kézilabda VELUX EHF férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged vasárnap 17 órától (élő: Sport1 TV) a szlovéniai Celjében vendégszerepel. A csapatank ez lesz az idei utolsó idegenbeli BL-mérkőzése.

Törékeny varázs

DELMAGYAR