Harmadszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor

Harmadszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél.

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Gáspár Bea életmentő műtéten esett át

LOKAL Bea asszonyt évek óta állandó rosszullétek kínozták, hirtelen meg is hízott. 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, amitől az élete fenekestül felfordult, nemrég ezért egy gyomorszűkítő műtéten essen át.

Budapest kulturális nagyhatalom

LOKAL Új, modern játszóhellyel bővült a budapesti Thália Színház – jelentette be Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója. Az intézmény átadták a 141 nézőt befogadó Thália Télikertet is. A felújításhoz a főváros 500 millió forinttal járult hozzá.

Új technológiával fejlesztenek a webshopok

LOKAL Az utóbbi években Magyarországon is általános jelenséggé vált az internetes vásárlás, mégis rendszeresek az olyan visszatérő kifogások, amelyek miatt sokan még ma is félnek online rendelni.

A Coopera augusztus 20-án mutatja be Bánk bán előadását a Margitszigeten

LOKAL A Coopera augusztus 20-án mutatja be új Bánk bán előadását Vidnyánszky Attila rendezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Franciaország egész területén 40 fok körüli a hőmérséklet

LOKAL Franciaország egész területére kiterjedt a kánikula szerdán, szinte mindenhol 40 fok közelébe emelkedett a hőmérők higanyszála, s csütörtökre további felmelegedést jeleznek előre a meteorológusok.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.