Hatalmas késsel szúrta hátba teregető édesanyját egy Heves megyei nő

A Heves Megyei Főügyészség arra tett indítványt, hogy a vádlottal szemben a bíróság főbüntetésül 4 év börtönt szabjon ki, és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

További olvasott hírek
Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

ZAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Két sima, egy szoros - DKSE vereség Miskolcon

DUOL A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán este a MEAFC-Peka Bau vendégeként lépett pályára Miskolcon. A hazaiak két sima és egy szoros játszmában diadalmaskodtak.

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

RIPOST A hatalmas tűzről videó is készült.

Adománygyűjtők verték át a bevásárlóközpontban

BEOL Adománygyűjtők csapták be, ezt jelezte egy nő szerdán a biztonsági őröknek Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

HEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

ZAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A húsvéti szent háromnap

BAON A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Elárulták a boltok, mit vásárolnak a magyarok – még mindig az olcsó után nyúlnak, de valami elindult

VG Továbbra sem szűnt meg a lefelé vásárlás Magyarországon, ugyanakkor volumenben már erősödés tapasztalható a boltokban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

KEMMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

DUOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Két autó ütközött az Építők útján

BAMA A pécsi Építők útján, a Gosztonyi Gyula utca közelében történt baleset csütörtök délelőtt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - számolt be az esetről a katasztrófavédelem.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

ZAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A húsvéti szent háromnap

VEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAON A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Húsvéti kosár: Lego virággal és tisztítószerekkel készülünk az ünnepre

VG Szépen virágzik a Lego.

Egy hétig a pénzzel foglalkoztak a diákok

DUOL Pénz 7 a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét csütörtökön

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig, felnőttek és gyermekek ellátására hét végén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hét végén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók csütörtöki műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Lebukott a lengyel sofőr a gyulai határátkelőn

BEOL Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök szerdán Gyulán, a közúti határátkelőhelyről egy lengyel sofőrt.

Színházi előadáson jártak a pásztói idősek

NOOL Az idősek klubjában fontosnak tartják, hogy olykor kizökkenjenek a megszokott mindennapokból – közölte a Pásztói Gondozási Központ a Facebook-oldalán.

Versíró versenyre hívnak a közelgő Költészet napja alkalmából

FEOL A csákvári Floriana Könyvtár és Közösségi Házban már a Költészet napjára hangolnak: versíró versenyt hirdettek, amire április 2-ig lehet beadni a pályaműveket.

A húsvéti szent háromnap

KEMMA A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

„Példakép abszolút mértékben a mai fiataloknak is”

DUOL Baczakó Péter nevét Ercsiben mindenki ismeri. A sportcsarnok évadója egyben a város szülötte és díszpolgára, aki két olimpián is dicsőséget hozott hazánknak súlyemelésben egy bronzéremmel, majd egy bajnoki címmel. Egykori tanítványa Árkocsovics Zoltán mesélt lapunknak a kivételes emberről.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

HEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Félezer tojással készülnek az ünnepre Nagygyimóton

VEOL Magyarországon rengeteg nagy múltú húsvéti tradíció ismert, ezek közül az egyik, hogy napjainkban egyre több településen jelennek meg a tojásfák. Nincs ez másként Nagygyimóton sem, ahol a fanyuszik és a húsvéti koszorú mellett kapott helyet a tojásfa.

Hatpontos találkozó Tordason és Csóron

FEOL A 21. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak vezetőit, trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

SONLINE A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Borús hangulatban várja a húsvétot a forint

VG Hajnal óta töretlenül gyengül a hazai fizetőeszköz.

Jogosítvány nélkül vezetett a kunágotai férfi

BEOL Jogosítvány nélkül vezetett egy kunágotai férfi, akit szerdán ezért szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök.

Ezek a csütörtöki készenléti patikák Bács-Kiskunban

BAON Ezekben a patikákban tudjuk kiváltani a gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Tűzhöz, balesethez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is vonultak a vasi tűzoltók

VAOL Három esetben kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét műszaki mentéseknél és tűzesetnél tegnap.

Építmény helyett csak emléktábla – A vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója előtt tisztelegnek

VAOL Kéréssel fordult az önkormányzathoz a Jóga a Mindennapi életben Swamiji Magyarországi Egyesülete képviselője: néhai elnökük, a vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója és fő szervezője emlékére szeretnének táblát elhelyezni a város főterén.

A húsvéti szent háromnap

ZAOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

FEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A húsvéti szent háromnap

FEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

DUOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Salgótarjáni játékost is láthatunk nyáron az olimpián

NOOL Hajdú Péter a kevés kiváltságos játékos közé tartozik, akik részt vehetnek a Párizsban rendezendő viadalon.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

SONLINE A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

TEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Ezek voltak a legerősebb állítások Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

NOOL Varga Judit házassága mélypontjairól vallott Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján szerdán közzétett interjúban. A volt igazságügyi miniszter öt legerősebb állítását emelte ki a Mandiner a legutóbbi, ezzel kapcsolatos cikkében.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAON A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Kötetben az egyházmegye ezeréves múltja

VEOL A Veszprémi Érsekség a Veszprémi Főegyházmegyei Könyvtár és Levéltárral közösen ismeretterjesztő kiadványt jelentetett meg az egyházmegye több mint ezeréves múltjáról Szent Mihály veszprémi egyháza – veszprémi püspökség (1993-tól érsekség) története címmel. A kötetet Mindszenty József veszprémi püspökké szentelésének 80. évfordulóján mutatták be a napokban a Gizella Hotelben.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

NOOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

HEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

A húsvéti szent háromnap

HEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

A húsvéti nyúl piaca

VEOL A zirci termelői és kézműves piacot március 30-án, szombaton 8 és 12 óra között a húsvét jegyében tartják meg zirci központjában, a Reguly-múzeum kertjében.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

FEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAON A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VAOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Sokan pihennek húsvétkor Gyulán

BEOL A szallas.hu előzetes adatai szerint Gyula a három legkedveltebb belföldi úti cél között szerepel húsvétkor. A fürdővárosi szállodákban átlagosan 80 százalékos a foglaltság, de akad, ahol már telt ház van, Gyula így ismét a legnépszerűbb húsvéti úti célok között foglal helyet.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

SONLINE A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A tenger lényei úsztak a faliújságra

TEOL Kékben zajlott a Cikói Perczel Mór Általános Iskola tanulóinak hete.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Egy névnapi köszöntés tragédiába fordul át

BAMA Hajdu Szabolcs a fiatal magyar rendezőgeneráció egyik legjobbja – úgyhogy új filmjét, a Kálmán napot már nagyon vártuk.

Kilőtt a Delta Tech profitja

VG Valamennyi profitsoron látványos előrepést produkált a Delta.

Godzilla és Kong csábít moziba Siófokon

SONLINE   

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

SONLINE Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

A húsvéti szent háromnap

SONLINE A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Halálos baleset a 67-esen: fotókon mutatjuk a tragédiát

SONLINE Ahogy arról szerdán írt adtunk összeütközött két autó a 67-es főúton Mernye és Somogyaszaló között. A kaposvári hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Mindegyik autóban csak a sofőr utazott, egyikük életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Megrázó fotókon az M3-ason történt tömegbaleset

HEOL Tömegbaleset történt az M3-as autópályán, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Elhunyt Ebner Béla

HEOL Szerkesztőségünk munkatársait lesújtotta a hír 2020. december 31-én. Elhunyt Ebner Egres Béla.

Kiderült az aktív fertőzöttek és elhunytak száma Heves megyében

HEOL Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 133 853 fő, 22%-uk budapesti. A főváros után Pest és Győr-Moson-Sopron megyében van a legtöbb aktív fertőzött, Tolna megyében pedig a legkevesebb.

Vonat elé ugrott unokájával

HEOL Az asszony és a négyéves unokája életüket vesztették. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Fotókon az M3-ason történt kamionbaleset

HEOL Egy embert a tűzoltók mentettek ki az autóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

Foltos lett a falad? Ezek a trükkök végleg leszámolnak a kosszal

MINDMEGETTE A folteltávolítás mindig komoly fejtörést okoz, azonban léteznek olyan jól bevált praktikák, amelyeket mindenképpen érdemes bevetni a szennyeződések ellen. 

Megrendülten kutat Pécs: 15 éves fiú tűnt el

BORSONLINE A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Megpezsedült az élet Bükkszéken

HEOL Bükkszéken a tavasz beköszöntével megpezsdült az élet. Elkészült a zöldhulladék lerakó, javítják az útpadkákat, parkolókat alakítottak ki.

Recept egy kitűnő csóri bulihoz – jön az újabb bál!

FEOL A csóri Levendula Természetjáró Egyesület a tavalyi nagysikerű húsvéti locsolóbál után, a hétvége vasárnapján újabbra készül, méghozzá változatlan helyszínen, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

ZAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

A vonatok és a távolsági buszok is az ünnepi menetrend szerint indulnak

BAMA A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat.

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

RIPOST Nyakunkon a Húsvét! Ideje készülni!

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

A sport és az aktív turizmus van fókuszban Magyarhertelenden

BAMA Számos fejlesztés valósult meg az elmúlt években Magyarhertelenden, a munka pedig nem áll meg, hiszen több terv is van a következő évekre.

Menjünk oda a kereszthez, és boruljunk le előtte! (videó)

FEOL A Székesfehérvári Baptista Gyülekezet is készül az ünnepi alkalmakra. Kovács Dániel a gyülekezet lelkipásztora elmondta, a legnagyobb keresztény ünnep a karácsony mellett, Krisztus halálának és feltámadásának emlékünnepe. Jézus meghalt értünk, de harmadnapon feltámadt. Istenként nem maradhatott a halálban, ezáltal a halandó embereknek esélyük lett az örök életre, mert őbenne aki meghal is él! Kettő féle halálról beszél a szentírás! Az egyik a testi halál, ami elkerülhetetlen, hiszen a fizikai testünk és ez a valóság egyszer elmúlik, viszont a szellemi halál elkerülhető! Aki hisz a fiúban, az Isten fiában, az üdvözülhet. 

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

HEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Kalandozás a csáfordi nyusziországban

ZAOL Szaladgáló fehér nyuszik és egy kisbárány várta a gyerekeket a Csáford központjában kialakított nyusziországban. A húsvétra hangoló családi rendezvényre elkerítettek egy kis részt a kultúrház szomszédságában lévő füves területen, ahol a nyúlodúból ki-bebújó és a zsombékos réten ugrándozó húsz nyuszi között játszhattak a gyerekek.

A világ legboldogabb embere is a Puskás skalpjára pályázik

FEOL Pénteken 20 órakor a Puskás Akadémia FC és a Fehérvár FC Fejér vármegyei rangadójával indul az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 26. fordulója. Sigér Dávid már kétgyermekes apukaként készül a Puskás ellen.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

KEMMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAON Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

"Ultra szexi Istennő" - tangás fenekéről posztolt az ágyból Bódi Sylvi

BORSONLINE A modell ismét megmutatta tökéletes alakját a nagyvilágnak.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A húsvéti szent háromnap

VAOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

A húsvéti hagyományokat vidéken ma is tartják

TEOL A húsvéti népszokások és hagyományok mindannyiunkat összekötnek, hiszen kinek ne lenne szép emlék gyerekkorából a húsvéti nyúl érkezése vagy a locsolkodás.

Ünnepeink kerültek a középpontba Szentgálon

VEOL A Szentgáli Kurázsi Alapítvány Életfa programsorozatának záróeseményén Navratil Andrea, Sz. Nagy Mária és Demeter László „Kerek egy ég alatt…” című előadását mutatták be a Szentgáli Református Énekkar épületében a napokban.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

FEOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

RIPOST Szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit a színésznő

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Vascsővel ütötte rokonát a kaposvári férfi egy benzinkúton

SONLINE A Kaposvári Járásbíróság 2 év 4 hónap börtönbüntetésre, valamint 6 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki egy fémcsővel okozott súlyos sérülést nőrokonának.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A húsvéti szent háromnap

BAMA A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

A húsvéti szent háromnap

BEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

KEMMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

KEMMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.