Hiába működöt a fénysorompó, embert gázolt a vonat

A baleset miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat Ózd és Putnok között.

További olvasott hírek
Minden, amit az oltási akcióhétről tudni kell

HIRADO Hétfőn megkezdődött az oltási akcióhét, mely vasárnapig tart. Az átoltottság növelése és a járvány megfékezése érdekében a kórházi oltópontok reggel 7 és este 19 óra között várják az oltakozókat. Eddig a legtöbben a harmadik, emlékeztető oltást igényelték. A hirado.hu összegyűjtötte a legfontosabb információkat.

ERATĂ - Războiul din Ucraina - S-a încheiat misiunea de control aerian a Forţelor Aeriene Ungare din Marea Baltică

HIRADO Siaulia, joi, 1 decembrie 2022 (MTI) - În ştirea publicată cu titlul "Războiul din Ucraina - S-a încheiat misiunea de control aerian a Forţelor Aeriene Ungare din Marea Baltică" forma corectă a primei propoziţii din alineatul 4 este: Misiunea BAP, în cadrul căreia, începând din anul 2004, statele membre NATO asigură prin rotaţie controlul spaţiului aerian al statelor baltice, a fost coordonată pentru a treia oară de Ungaria.

Sztárok, akiknek a kezéhez vér tapad

HIRADO A celebek életében sem minden a hírnév és a csillogás. Irigylésre méltó életük sokszor csak álca, amivel palástolni próbálják sötét múltjukat. Egyeseket a mardosó bűntudat gyötört, mások sikeres karriert futottak be szörnyű tetteik után, míg akadtak olyanok is akik, nevetséges kifogásokkal próbálták megúszni a börtönbüntetést.

Minimális forinterősödés szerda reggel

HIRADO Az euró jegyzése a kedd esti 1,1051 dollárról 1,1052 dollárra változott.