Honvéd: Szeretnénk az első négyben végezni – Sannino

Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője szeretne csapatával a hétvégén folytatódó bajnokságban az első négyben végezni, a Magyar Kupában pedig úgy szerepelni, hogy az nyártól Európa-liga-indulást érjen.

További olvasott hírek
Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

VAOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

A pénzügyőrök 2300 pár lábbelit foglaltak le

ZAOL Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a pénzügyőrök .

Gyöngyhalász – nagy sikert halásztak Veszprémben (képgaléria, videó)

VEOL Zsúfolásig telt az E épület emeleti kamaraterme április 23-án este. Nem véletlenül, hiszen a Gyöngyhalász Latin Zenekar tartotta huszonöt éves jubileumi koncertjét. Az a formáció, melynek koncertjei az elmúlt időszakban meghatározóak voltak az intézmény kulturális programjai közt – és a városban egyaránt.

„A babánk halálát kívánják” – Népharag zúdult a Barca-sztárra és családjára

BORSONLINE Joao Cancelo kifakadt, túllőttek a célon a kommentelők.

Németországból is hazahúzta a szívük a leszármazottakat a csolnoki rokontalálkozóra

KEMMA Összegyűlt a rokonság, új ismeretségek, barátságok is köttettek. Megérte a belefektetett energia és munka, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a rendhagyó csolnoki rokontalálkozó résztvevői.

Orvosi rendelőket alakítottak ki a Berta parkban

VEOL Kormányzati támogatással újult meg a devecseri Berta park épülete, amelyben két háziorvosi körzet rendelőit alakították ki.

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát (videó)

VAOL A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani, hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

DUOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

KEMMA Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Rejtélyes vasi temetőfotó: egy szellem mosolygott a sírok között Szalafőn

VAOL Rejtélyes fotó akadt a szentgotthárdi Takács Erik kezébe, miközben a családi albumot lapozgatta szerettei körében.

Bajnoki cím és érmek a lábtoll-labdázóktól

DUOL Második alkalommal rendezték meg Mohácson a V-VI. korcsoportos lábtoll-labda diákolimpia országos döntőjét, amelyen Dunaújvárosból a Kereskedelmi, a Dunaferr, a Rudas, a Lorántffy, a Bánki, valamint Pannon Oktatási Központ negyven tanulója képviselte oktatási intézményük színeit.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

SONLINE Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Gyermekeket támogattak a Bács-Kiskun vármegyei üzleti élet képviselői – podcast

BAON A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban rendezte meg az Üzleti élet elnevezésű jótékonysági bálját. A befolyt összegből egyenként másfél millió forinttal támogattak két kecskeméti, alapvetően gyermekekkel foglalkozó alapítványt. A rendezvény hátteréről Gaál József, a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszélt a Rádió 1 Gong műsorában.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

ZAOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

A térségi civil élet támogatási lehetőségeiről és a tervekről is egyeztettek Szemesen

SONLINE Witzmann Mihály országgyűlési képviselő közösségi oldalán számolt be róla, hogy szerdán Balatonszemesen egyeztettek a civil élet támogatási lehetőségeiről és a helyi tervekről. Az eseményen részt vett Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Biró Norbert vármegyei közgyűlési elnök és Iváncsics Zsolt polgármesterjelölt is.

"Mindenben jól néz ki" - Palvin Barbi megőrjíti rajongóit

BORSONLINE A modell felrobbantotta a netet a posztjával!

Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

VEOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

Figyelmeztetéssel megúszta a Cup Revolution a GVH versenyfelügyeleti eljárását

VG Bár nem annyira zöldek, de így is maradnak a repoharak.

Nyomozás kezdődött a Lenkey-ház adatai miatt

HEOL Domán Dániel, az MKKP polgármesterjelöltje arról adott ki közleményt, hogy feljelentése miatt a rendőrség nyomozást rendelt el hivatali visszaélés gyanúja miatt. A jelöl az elmúlt egy évben próbálta megszerezni a Lenkey-ház projektjének teljes költségvetését, de nem kapta meg, Mirkóczki Ádám polgármester egy hangfelvételen pedig azt mondta, ő nem is adná ki, vagy csak kicsontozva a dokumentumokat.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

VAOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Benzinárstop: képlékeny árplafon van kilátásban – részleteket árult el a szakminiszter

VG Lantos Csaba szerint a kormány még vizsgálja, szükséges-e a lépés. A 2022-es benzinárstop azonos formában biztos nem tér vissza.

Majdnem 10 milliárd forint sorsáról döntött a kormány az éjszaka

VG A 2027-es budapesti vizes világbajnokság minden forrást megkap, amire csak szüksége lehet.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

VAOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Eltitkolta a kutyaharapást egy kislány, két hónap alatt belehalt

ZAOL Halálos vírusfertőzést kapott egy kóbor kutyától.

Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

FEOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

Új neve van Veszprémben a kis házasságkötő teremnek (képgaléria)

VEOL A Veszprémi Szemle Várostörténeti Közhasznú Alapítvány és a veszprémi önkormányzat szervezésében Szeglethy György születésének 170. évfordulójára összeállított Igazságosan, becsületesen és bátorsággal című kötet bemutatóját rendezték kedden a városházán.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

FEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Nagyon benézték az osztrákok, jönnek a nem várt gyerekek

RIPOST A belügyminisztérium egyelőre tehetetlen.

Most jött: tűz van a Népligetben, felzúgtak a szirénák

BORSONLINE A tűzoltók már a helyszínen vannak!

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

KEMMA A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BAON A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Repceméz szinte egyáltalán nem, akác is jóval kevesebb lesz idén

BAMA Aranysárga ruhába borultak a repcetáblák, a megszokottnál jóval korábban. Mind a mezőgazdaságot, mind a méhészetet nagy feladat elé állítja a változékony időjárás.

Falco: a 10 legszebb jelenet!

VAOL A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabda-csapata a Honvéd elleni sima három győzelemmel jutott be a négy közé. A negyeddöntő 10 legszebb jelentéből, pontszerzéséből készített egy összeállítást a Falco-stáb. Bizony érdemes belepillantani a videóba a sportág kedvelőinek, és főleg a sárga-fekete klub szurkolóinak!

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

ZAOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

ZAOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Hévíz lett kategóriájában a legfejlettebb település

ZAOL Hévízt választották a 2014 és 2021 közötti időszak legfejlettebb, ötezer alatti lakosságszámú településének idehaza. Az elismerést Papp Gábor polgármester vette át Gödöllőn, A jövő települései Magyarországon címmel rendezett konferencián.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

VEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Mindent elsöprő nagy szerelmet kívánt a szülinapos Szick Petra Dóra

FEOL Ma ünnepeli 28. születésnapját az egykori szépségkirálynő, Szick Petra Dóra. Az alcsútdobozi felmenőkkel is bíró gyönyörű modellt – aki bájos arcával több éve robbant be a modellszakmába –, a repülőtéren értük utol, Amerikába készül.

Most érkezett: Felcsaptak a lángok a Népligetben, kigyulladt egy elhagyatott pavilon

RIPOST Több vízsugárral oltják a tüzet.

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében

BORSONLINE Újabb rossz hírről számolt be a kis Amira édesanyja.

Odafigyelnek a temető rendben tartására Rédicsen

ZAOL Nagy hangsúlyt fektetnek a határ menti Rédicsen a temető rendben tartására. A napokban a környezetet szépítették.

Rock, lélekhorror, de meseoperett is repertoáron lesz a Jókai színházban

BEOL Négy-négy felnőtt nagyszínpadi- és gyermekdarabot, valamint két-két kamara- és stúdiószínházas előadást tervez a 2024/2025-ös évadra a Békéscsabai Jókai Színház. Seregi Zoltán direktor szerdán ismertette a műsortervet a Művész Kávéházban.

Csíki Versünnep 2024 – 1. kategória (Videó!)

FEOL Megígértük, hogy mindhárom kategória győztesét megmutatjuk, miként mondták el választott versüket.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VAOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Nyolc gól mellett nyolc sárga lap

VEOL A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság III. vonalában az elmúlt hétvégén is izgalmas mérkőzéseket rendeztek. A keleti csoportban a Hajmáskér nyolcgólos meccset vívott a Várpalotával, és ugyanennyi sárga lap is született, a palotaiak a ráadásban mentettek pontot.

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Szeghalmon

BEOL Villanyoszlopnak ütközött egy személykocsi szerdán délután fél kettő körül Szeghalmon, a Tildy Zoltán utcában.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

A város megmentette a Víz, Zene, Virág Fesztivált

KEMMA Az országos hírű fesztivál szervezői két hete jelentették be, hogy nem akarják idén megszervezni az eseményt. Az önkormányzat azonban úgy döntött, hogy nem maradhat el a fesztivál.

Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

ZAOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát (videó)

FEOL A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani, hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

TEOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát (videó)

ZAOL A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani, hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

Felfordulás van az M3-as autópályán, több pihenőt lezártak

HEOL Érdemes képben lenni azzal, hogy mely pihenőket zárták le az M3-as autópályán, ugyanis van, ahol a benzinkútra sem lehet kihajtani.

Ismét halasi csipkével díszített ruhában lépett fel Miklósa Erika

BAON A kiskunhalasi származású opera-énekesnő újra fellépésen viselte a gyönyörű ruhát.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BAON Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Állatkínzás miatt állt bíróság elé egy tolnai férfi

TEOL Állatkínzás ügyében hozott ítéletet a Szekszárdi Járásbíróság.

Fotóra hívja a spirituális pillanatokat az utazásain Nagy-Gergely Beáta

SONLINE New Yorkot és India több települését is megörökítette fényképezőgépével Nagy-Gergely Beáta somogyvámosi Krisna-hívő fotós. Az alkotó képeivel mindig a mélységeket keresi, és azt szeretné megmutatni mit érez, amikor eléri, átéli az adott pillanatot.

Asztalitenisz: Gergely Márk sikerei Luxemburgban

VAOL A Szombathelyi AK-Sportiskola serdülő válogatott asztaliteniszezője, Gergely Márk egyéniben és vegyespárosban a legjobb nyolc közé jutott WTT Youth Contender luxemburgi állomásán.

Eltitkolta a kutyaharapást egy kislány, két hónap alatt belehalt

HEOL Halálos vírusfertőzést kapott egy kóbor kutyától.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BAMA A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

RIPOST Az ő bátorságuk minden próbát kiáll!

Pusztaszabolcsot ismét fejlődő pályára kell állítani

DUOL A közelmúltban bejelentették, hogy Pusztaszabolcson Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i választáson. Tüke László pedagógus, a helyi általános iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati képviselő. Az indulásáról, Pusztaszabolcs helyzetéről, az általa képviselni kívánt irányvonalakról is kérdeztük az interjú során.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

VEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Vármegyei III. osztály: Hatgólos döntetlen a bői rangadón - Kiütötte a listavezető Kiswire Szentgotthárd a harmadik helyezett Magyarlakot - fotók

VAOL A Vas vármegyei III. osztályú labdarúgó-­bajnokság Szombathely, Körmend és Sárvár csoportjának múlt hétvégi eredményei.

Sokféle hibát talált, 15 millió forintos bírságot kapott az Erste brókercége

VG Ezek a napi működést nem érintik, de muszáj kijavítani őket.

Gyász: Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt

NEMZETISPORT Lázár Bence, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi játékosa csütörtök hajnalban elhunyt.

FTC: Thomas Doll távozik a posztjáról – hivatalos

NEMZETISPORT Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző – számolt be róla a fradi.hu.

FTC: ez a spanyol élvonalbeli klub tett ajánlatot Uzuniért!

NEMZETISPORT A Ferencváros labdarúgócsapata nem nevezte albán válogatott játékosát, a csütörtökön a Puskás Akadémia ellen még kezdőként szereplő Myrto Uzunit az Újpest elleni derbire – úgy tudjuk, a játékos klubot válthat, ezért nem került be a keretbe.

NB I: élő eredménykövetés a 33. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT Itt az idő! Szombat este eldől, hogy melyik két csapat esik ki, melyik végez a harmadik helyen, valamint a Videoton, a Ferencváros és a kupagyőztes Újpest mellett melyik indulhat még a nemzetközi porodon a következő szezonban. A kiesés elkerüléséért a Mezőkövesd, a Haladás, a Balmazújváros, a Vasas és a DVTK, míg a bronzéremért az Újpest, a DVSC és a Honvéd csatázik. Kilencvenpernyi izgalom vár ránk! Kövesse nyomon az események alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjével!

Magyar Kupa: Kisvárda–Ferencváros – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Magyar Kupa 7. fordulójában – a főtábla második körében – az NB I második helyezettje, a Ferencváros látogat az NB II második helyezettjéhez. A cél a legjobb 32 közé jutás. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el véleményét a kupacsatáról!

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

"Anya, nézd, mit tudok!" – Újabb mérföldkövön van túl SMA Tomika

RIPOST Újabb csodával lepte meg szüleit SMA Tomika.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

DUOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Vasvilla nyelével sújtotta halálra a gazdát a cseléd

TEOL Hajdan című sorozatunkban ismét visszatekintünk a régmúlt idők érdekességeire, fontos eseményeire Tolna vármegyéből.

Összefogott Jánosháza – Jótékonysági bál a Művelődési Házban

VAOL Jótékonysági bált szervezett a Szent Imre Általános Iskola szülői közössége. Nemrég tragédia történt két helyi családban is – elhunytak a családfők, így két anyuka egyedül maradt a gyerekeivel. A befolyt összeget nekik ajánlották fel.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BAMA Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Elszabadult, véres lovak keltettek óriási riadalmat a Buckingham-palotánál - Videó!

BORSONLINE Több állat is lovas nélkül vágtatott az utcán.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

SONLINE A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát (videó)

DUOL A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani, hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

MINDMEGETTE A kevert süteményeket nemcsak azért szeretjük, mert egyszerűen elkészíthetők kevés és jó árú alapanyagokból, hanem mert nagyon finomak, ízletesek is. Most egy almás kevert receptjét hoztuk, amit akár ma este is megsüthetsz, hiszen pillanatok alatt összedobható.

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

MINDMEGETTE A zuhanykabin tisztítása elég problémás tud lenni. Van azonban egy szer, amit a konyhában használunk, remekül tisztítja az üveget és nem az ecetről van szó. Kitalálod, mi lehet ez a csodaszer?

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

FEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

FEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BAON A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Tudományos Diákköri Konferencia a zalaegerszegi egyetemi kampuszon

ZAOL A megújuló energiaforrások köre, a vállalkozások eredményességének előrejelzése és a cégek finanszírozási stratégiája szerepelt témaként a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja (PE ZEK) Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájának szerdai előadásain. A zalaegerszegi egyetemi oktatók és hallgatók évek óta nagy figyelmet fordítanak a tudományos kutató munkára, így gyakran hoznak haza díjakat a kétévente rendezett országos konferenciákról (OTDK) is.

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát (videó)

VEOL A vállalat modern beruházást hoz Kisbérre, ahol optikai kábeleket fog gyártani, hozzájárulva körülbelül 150 új munkahely létrehozásához a városban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter.

Idén az önkormányzat biztosít nyári táborozási lehetőséget

DUOL A rácalmási önkormányzat közösségi média felületén tette közzé a helyi családoknak a nyári szünidő időtartamára létfontosságú információt.

Táncos magyarok fellépése

VEOL A II. Devecseri Értékek Ünnepe keretében csodálatos zenei-táncos élményben volt részük mindazoknak, akik részt vettek a Magyar Állami Népi Együttes fellépésén a művelődési központban. A hét táncospár és az élő zenei talpalávalót szolgáltató zenészek előadása az első perctől elvarázsolta a közönséget.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

KEMMA A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Ünnepi fényekben ragyog a Sió-zsilip és közösségi tér

SONLINE Fedezze fel a Sió-zsilipet és a hozzá tartozó közösségi teret egy különleges drónvideón keresztül, mely sötétedés után készült, megmutatva az építményt ünnepi kivilágításban és a Balaton vizét nemzeti színekben pompázva.

A látványtól lesz igazán érdekes

BAMA Ha felidézem, hogy is teljesítettem az iskolában fizikából, kijelenthető, hogy a tárggyal való kapcsolatom nem igazán volt a legjobb. Általában a dolgozataim átlagát a számolások kuszasága húzta le, mivel az érdekesebb része mindig az elmélet volt. Szerencsém volt, hiszen mindig látványos kísérletekkel rukkoltak elő tanáraim, ami miatt könnyebben tudtam számomra érdekesebbé tenni ezt a hozzám közel nem álló tantárgyat.

Somogyi Gábor országos bajnok

VAOL A szentgotthárdi futó győzött kategóriájában a fővárosi Pólus Futónap - Palota Kupán.

Ki kellett üríteni egy budapesti iskolát – tűzoltók és mentősök vonultak ki

VG Ki kellett üríteni Budapesten egy XXIII. kerületi általános iskolát, mert szúrós szagú gázt éreztek szerda reggel – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi főigazgatóság helyettes-szóvivője. 

Lezárultak az FGSZ perei két boszniai céggel

VG Az érintettek kölcsönösen perelték egymást.

Új sorozat indul a bajai Ady Endre Városi Könyvtárban

BAON Új sorozat indul az Ady Endre Városi Könyvtárban, melynek első vendége arra keresi a választ, hogy ebben a gyorsan robogó és változó világban létezik-e még bármilyen általános érvényű fogódzó.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

DUOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Steinbach József dunántúli püspök lett a református egyház első embere

DUOL Steinbach József dunántúli püspököt, balatonalmádi lelkipásztort, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnökét választotta lelkészi elnökének a Magyarországi Református Egyház zsinata szerdán megtartott balatonszárszói ülésén. A református egyház legfőbb döntéshozó szervének lelkészi alelnöke Pásztor Dániel tiszáninneni püspök maradt – számolt be róla honlapján a református egyház.

A Kasi gyermekcsapata mind a két fellépését biztosan vette

SONLINE A középszakasz utolsó előtti körében (13. és 14. forduló) szólították pályára a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályban (Nyugat) érdekelt junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) csapatát.

Spanyol válogatott az Albában

FEOL Miután kiderült, hogy az Alba Fehérvár KC két kapusa – Tóth Nikolett, és Kubina Molli – is távozik az idény végén a klub megtette a szükséges intézkedéseket pótlásukra. Előbb a 32 esztendős orosz Renata Kajumova került a csapathoz a Stiinta Bucuresti együtteséből, és annak érdekében, hogy mihamarabb be tudjon illeszkedni és játékba tudjon lendülni, már a szezon közben leigazolták, sőt már több mérkőzésen pályára is lépett.

Rendhagyó órát tartott Siófokon Áder János

SONLINE Rendhagyó földrajz órát tartott a "Fenntarthatósági témahét" keretében Áder János volt köztársasági elnök a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban szerdán. Biró Norbert a somogyi önkormányzat elnöke közösségi oldalán osztott meg fotókat az eseményről. Hamarosan mi is részletesen beszámolunk a rendhagyó óráról.

Felemás álláskeresési mutatók Vasban – Mutatjuk, melyik vasi falvakban nincs regisztrált munkanélküli

VAOL Több mint négyezren kerestek munkát márciusban Vas vármegyénkben - derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat márciusi regiszteréből. Ez a szám a tavalyi év ugyanezen időszakához képest emelkedést jelent – szemben az országos tendenciával.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BAMA A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Biztonság helyett 2,3 millió forintot emeltek le egy dunaújvárosi polgár számlájáról

DUOL Nem állunk jól a kiberbűnözőkkel szemben, sajnos még mindig sokakat vernek át a számtalan felhívás és figyelmeztetés ellenére. A csalók újabb és újabb trükköket vetnek be, és ahelyett, hogy legalább mások kárából tanulnánk, vannak olyanok, akik többször is ugyanabba a hibába esnek.