Idén is kék színben ragyog a Turul az autizmus világnapján

A hagyományos érzékenyítő programsorozat azonban a koronavírus-járvány miatt elmarad. A Kék Madár Szülőklub ezért akciót hirdetett Fessél kéket! címmel.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.