Így fagyaszd le a kelt tésztát

Ha túl sok lett a kelt tészta, tegyük a mélyhűtőbe, így később is felhasználható lesz. Hogy mit kell tudni az ilyen tészta fagyasztásáról? Ebben segítünk most!

További olvasott hírek
Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen

VIDEKIZE Garantáltan megfelelő állagú és kellően sűrű lesz az ételed, ha mindig a jellegének megfelelő technikát választod. Mutatjuk, melyek ezek.

Etessük szőlővel a vendéget!

VIDEKIZE Ha hirtelen ugrik be valaki hozzánk egy kávéra vagy egy italra, szeretjük pár falattal is vendégül látni.

Szőlőt a sütibe, és a lekvárba? Naná!

VIDEKIZE Készülhet belőle bor, sütemény, de nyersen is felfaljuk vacsorára, vagy uzsonnára. A szőlő az ősz sztárja, de mit kezdjünk ennek a csemegének a különböző fajtáival?

Mire használjuk a sajtreszelő 4 oldalát?

VIDEKIZE Sokféle sajtreszelőt lehet kapni a boltokban, de szinte minden háztartásban található egy négyoldalú reszelő. De használjuk-e ennek minden oldalát? Most eláruljuk, hogy mi mindenre jó ez a remek konyhai eszköz.

Pincepörkölt, amit mindenki máshogyan készít, de mégis melyik a legjobb?

VIDEKIZE Honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.