Így készül az igazi spanyol, sűrű és krémes forró csokoládé

Kakaó? Forró csoki? Két ital, amit mindenki imád, de bár mind kettő kakaóbabból készül, merőben más iskolát képviselnek. Kakaót leginkább hétköznap iszunk, akik inkább az intenzív ízeket szeretik, azok holland kakaóporból, ám a gyerekek a pikk-pakk elkészülő instant változatra esküsznek. Ha azonban kicsit több időnk van, vagy szeretnénk magunkat kényeztetni, bizony érdemes rááldoznunk az időt arra, hogy valódi forró csokoládét készítsünk!

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!