Így lesz tökéletes a tiramisu

A tiramisu az egyik legismertebb olasz édesség az egész világon elterjedt, és számtalan változata létezik. Az eredeti receptet azonban mindent visz!

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen

VIDEKIZE Garantáltan megfelelő állagú és kellően sűrű lesz az ételed, ha mindig a jellegének megfelelő technikát választod. Mutatjuk, melyek ezek.

Etessük szőlővel a vendéget!

VIDEKIZE Ha hirtelen ugrik be valaki hozzánk egy kávéra vagy egy italra, szeretjük pár falattal is vendégül látni.

Szőlőt a sütibe, és a lekvárba? Naná!

VIDEKIZE Készülhet belőle bor, sütemény, de nyersen is felfaljuk vacsorára, vagy uzsonnára. A szőlő az ősz sztárja, de mit kezdjünk ennek a csemegének a különböző fajtáival?

Mire használjuk a sajtreszelő 4 oldalát?

VIDEKIZE Sokféle sajtreszelőt lehet kapni a boltokban, de szinte minden háztartásban található egy négyoldalú reszelő. De használjuk-e ennek minden oldalát? Most eláruljuk, hogy mi mindenre jó ez a remek konyhai eszköz.

Pincepörkölt, amit mindenki máshogyan készít, de mégis melyik a legjobb?

VIDEKIZE Honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?