Így találd meg a G-pontot a csúcsorgazmusért

A nő odáig lesz a boldogságtól...

További olvasott hírek
Figyelmeztetéssel megúszta a Cup Revolution a GVH versenyfelügyeleti eljárását

VG Bár nem annyira zöldek, de így is maradnak a repoharak.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

KEMMA Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Új neve van Veszprémben a kis házasságkötő teremnek (képgaléria)

VEOL A Veszprémi Szemle Várostörténeti Közhasznú Alapítvány és a veszprémi önkormányzat szervezésében Szeglethy György születésének 170. évfordulójára összeállított Igazságosan, becsületesen és bátorsággal című kötet bemutatóját rendezték kedden a városházán.

Percek alatt kiürítették a mozitermet (videó, galéria)

FEOL A közel háromszáz diák percek alatt elhagyta a mozitermet, amelyet a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség egy kiürítési gyakorlat részeként füsttel árasztott el. Később a pláza mögötti parklóban nézhették meg, hogyan oltanak el a tűzoltók egy kigyulladt autót.

GreenTech: ötödszörre is Zalaegerszegen

ZAOL Van-e fenntartható fejlődés, mit jelent a zöld átállás és a zöld, azaz társadalmilag felelős pénzügy, hogyan befolyásolja életünket a mesterséges intelligencia? A szokásokhoz híven előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, szakmai kiállítással várja az érdeklődőket május 23-24-én az V. GreenTech Zalaegerszeg, a részletekről Kovács Károly főszervezőt kérdeztük.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

SZOLJON Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Falco: a 10 legszebb jelenet!

VAOL A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabda-csapata a Honvéd elleni sima három győzelemmel jutott be a négy közé. A negyeddöntő 10 legszebb jelentéből, pontszerzéséből készített egy összeállítást a Falco-stáb. Bizony érdemes belepillantani a videóba a sportág kedvelőinek, és főleg a sárga-fekete klub szurkolóinak!

Felfordulás van az M3-as autópályán, több pihenőt lezártak

HEOL Érdemes képben lenni azzal, hogy mely pihenőket zárták le az M3-as autópályán, ugyanis van, ahol a benzinkútra sem lehet kihajtani.

Egy napra gyermekszínjátszó paradicsom lesz Pécs

BAMA Április 30-án Pécsen tartják a XXXIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Baranya vármegyei fordulóját. A Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) a megyei és fővárosi partnerszervezetekkel, intézményekkel együttműködve tartja az eseményt, idén a baranyai fordulót az Oberon Társulat szervezi a Janus Egyetemi Színház segítségével. Az előadásokat délelőtt 9-től tartják, a díjátadóra 15.45-kor kerül sor.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

ZAOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Orvosi rendelőket alakítottak ki a Berta parkban

VEOL Kormányzati támogatással újult meg a devecseri Berta park épülete, amelyben két háziorvosi körzet rendelőit alakították ki.

Eltitkolta a kutyaharapást egy kislány, két hónap alatt belehalt

ZAOL Halálos vírusfertőzést kapott egy kóbor kutyától.

Asztalitenisz: Gergely Márk sikerei Luxemburgban

VAOL A Szombathelyi AK-Sportiskola serdülő válogatott asztaliteniszezője, Gergely Márk egyéniben és vegyespárosban a legjobb nyolc közé jutott WTT Youth Contender luxemburgi állomásán.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

BAON Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

DUOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BAMA A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Különleges módon restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

ZAOL A likebalaton.hu közlése szerint, a veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről. Kiemelik és restaurálják a veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház monumentális harangját, amelyet az elmúlt 300 évben egyszer sem mozdítottak el a helyéről. Az ország legrégebbi nagyharangját speciális módszerrel állítják helyre, így az visszanyeri eredeti hangját. A veszprémi várnegyed megújításának részeként a főszékesegyház, a Szent István (ferences) és a Szent Imre (piarista) Templom mind a 12 harangját visszakapja, így a várba látogatóknak különleges zenei élményben lehet részük 2025-től.

Táncos magyarok fellépése

VEOL A II. Devecseri Értékek Ünnepe keretében csodálatos zenei-táncos élményben volt részük mindazoknak, akik részt vettek a Magyar Állami Népi Együttes fellépésén a művelődési központban. A hét táncospár és az élő zenei talpalávalót szolgáltató zenészek előadása az első perctől elvarázsolta a közönséget.

Szemetet szedtek a szabadszállási nyugdíjas katonák

BAON Idén is megszervezésre került az országos TeSzedd mozgalom a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NHKV Zrt.) koordinálásával.

Ingyenes pénzügyi tanácsadás Polgárdiban

FEOL Legyen szó bármilyen pénzügyi témáról a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértői segítenek eligazodni a pénzügyek világában. Hasznos információkkal szolgálnak a kölcsönökkel, hitelekkel, biztosításokkal kapcsolatban, segítséget adnak az okmányok, kérelmek megfogalmazásában, benyújtásában, személyre szabott válaszokkal szolgálnak. Az MNB Székesfehérvári Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája kihelyezett ingyenes pénzügyi tanácsadást tart április 26-án, pénteken 9 és 15 óra között Polgárdiban, a Városi Könyvtár épületében (Kossuth u. 28.).

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

BEOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

VAOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

ZAOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Patonay Imre is felvette a polgármesterjelölti ajánlóíveket Körmenden

VAOL A valasztas.hu adatai szerint, Körmenden Patonay Imre, a Változást a Városért színeiben átvette a polgármesterjelölti ajánlóíveket.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BAMA A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Kiállítás nyílik az elmúlt évek eseményeiből Móron

FEOL Április 25-én, csütörtökön egy különleges kiállítás nyílik a Lamberg-kastélyban. Elmúlt idők eseményeiből válogattak a szervezők.

Elszabadult, véres lovak keltettek óriási riadalmat a Buckingham-palotánál - Videó!

BORSONLINE Több állat is lovas nélkül vágtatott az utcán.

Kiütötte a Mohácsi TE a Bamba Marhát

BAMA Folytatja nagyszerű szereplését a Mohácsi TE 1888 női kézilabdacsapata az NB II. Dél-nyugati felsőházában, az éllovas ezúttal a Szent István SE-nek csapott oda keményen. 

"Mindenben jól néz ki" - Palvin Barbi megőrjíti rajongóit

BORSONLINE A modell felrobbantotta a netet a posztjával!

Pusztaszabolcsot ismét fejlődő pályára kell állítani

DUOL A közelmúltban bejelentették, hogy Pusztaszabolcson Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i választáson. Tüke László pedagógus, a helyi általános iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati képviselő. Az indulásáról, Pusztaszabolcs helyzetéről, az általa képviselni kívánt irányvonalakról is kérdeztük az interjú során.

A város megmentette a Víz, Zene, Virág Fesztivált

KEMMA Az országos hírű fesztivál szervezői két hete jelentették be, hogy nem akarják idén megszervezni az eseményt. Az önkormányzat azonban úgy döntött, hogy nem maradhat el a fesztivál.

Tudományos Diákköri Konferencia a zalaegerszegi egyetemi kampuszon

ZAOL A megújuló energiaforrások köre, a vállalkozások eredményességének előrejelzése és a cégek finanszírozási stratégiája szerepelt témaként a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja (PE ZEK) Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájának szerdai előadásain. A zalaegerszegi egyetemi oktatók és hallgatók évek óta nagy figyelmet fordítanak a tudományos kutató munkára, így gyakran hoznak haza díjakat a kétévente rendezett országos konferenciákról (OTDK) is.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

BAON A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

DUOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VAOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

VAOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Remekelt a PEAC

BAMA Remekelt a sereghajtó Érd ellen a PTE-PEAC férfikézilabda-csapata az NB II. Dél-nyugati csoportjának felsőházában. A pécsiek tizen­nyolccal múlták felül riválisukat. 

A Kasi gyermekcsapata mind a két fellépését biztosan vette

SONLINE A középszakasz utolsó előtti körében (13. és 14. forduló) szólították pályára a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályban (Nyugat) érdekelt junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) csapatát.

A látványtól lesz igazán érdekes

BAMA Ha felidézem, hogy is teljesítettem az iskolában fizikából, kijelenthető, hogy a tárggyal való kapcsolatom nem igazán volt a legjobb. Általában a dolgozataim átlagát a számolások kuszasága húzta le, mivel az érdekesebb része mindig az elmélet volt. Szerencsém volt, hiszen mindig látványos kísérletekkel rukkoltak elő tanáraim, ami miatt könnyebben tudtam számomra érdekesebbé tenni ezt a hozzám közel nem álló tantárgyat.

Lezárultak az FGSZ perei két boszniai céggel

VG Az érintettek kölcsönösen perelték egymást.

Eltitkolta a kutyaharapást egy kislány, két hónap alatt belehalt

HEOL Halálos vírusfertőzést kapott egy kóbor kutyától.

Az utazóközösség véleményeit várják

KEMMA „Bakonyalja fővárosa” várja az észrevételeket. A városnak lehetősége adódott, hogy megkérdezze a tisztelt utazóközösség véleményét.

Most érkezett: Felcsaptak a lángok a Népligetben, kigyulladt egy elhagyatott pavilon

RIPOST Több vízsugárral oltják a tüzet.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

DUOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Összeütközött három autó a Zsolnay Vilmos utcában, dugóra lehet számítani

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt szerda délután Pécsen. Az eset a Zsolnay Vilmos utcán történt, az OMW benzinkút mellett. 

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

ZAOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Gyermekeket támogattak a Bács-Kiskun vármegyei üzleti élet képviselői – podcast

BAON A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban rendezte meg az Üzleti élet elnevezésű jótékonysági bálját. A befolyt összegből egyenként másfél millió forinttal támogattak két kecskeméti, alapvetően gyermekekkel foglalkozó alapítványt. A rendezvény hátteréről Gaál József, a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszélt a Rádió 1 Gong műsorában.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

VAOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

SONLINE Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Faültetés és botanikai séta lesz a kastélyban Fehérvárcsurgón

FEOL Az Európai Történelmi Kertek Napját ünneplik a Károlyi Kastélyparkban, április 26-án pénteken. Az eseményen dendrológusok és általános iskolások ültetnek fát a kertben.

Eredményt hirdettek a Kazinczy-napok zárásán

VEOL Befejeződtek a Tapolcai Kazinczy Ferenc Általános Iskola által rendezett tanulmányi versenyek, amelynek eredményhirdetését a napokban tartották az intézményben.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

FEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Lesz-e megállni tilos tábla a körforgalom miatt az oladi iskoláknál Szombathelyen?

VAOL Lesz-e megállni tilos tábla a szombathelyi oladi iskoláknál?

Tinik meztelen fotóit tárolta

VAOL A Szombathelyi Járási Ügyészség gyermekpornográfia miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben lévő férfival szemben, aki 2022-ben nyolc – 18. és részben 12. életévét be nem töltött személyeket a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal ábrázoló – pornográf felvételt töltött fel a lakásán lévő szolgáltatási címre kiosztott IP-címről a tárhelyére.

Magabiztos ZTE FC-siker az Ajka ellen

ZAOL Magabiztos győzelmet aratott a ZTE FC NB II.-es női labdarúgócsapata a Nyugati csoport legutóbbi fordulójában. Az FC Nagykanizsa szabadnapos volt.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

KEMMA A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

BAMA Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Óvodájukat virágosították a kertvárosi gyerekek Szolnokon – galériával

SZOLJON Virágokat ültettek a szolnoki Kertvárosi Óvoda apróságai. A kétszáz tő egynyári virágot az egyik szolnoki bevásárlóközpont ajánlotta fel és a Szolnok Városért Egyesület jóvoltából kerültek az intézménybe.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BAON Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

VEOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

BAMA Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Szeghalmon

BEOL Villanyoszlopnak ütközött egy személykocsi szerdán délután fél kettő körül Szeghalmon, a Tildy Zoltán utcában.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Tavasszal is meghívták az autók szerelmesei Somogybabodra (videó)

SONLINE  

Kiderült: Ennyi ideig szeretnek szexelni a nők!

RIPOST A nők alapvetően a szex minőségét részesítik előnyben, az aktus hosszával szemben. De még így is jóval többre vágynak mint amennyire a férfiak átlagosan képesek.

Leesik az állad, hatalmas kebleket villantott a szőke színésznő

RIPOST A norvég és svéd felmenőkkel rendelkező Antje Ut­gaard ismét vadító fotókkal jelentkezett közösségi oldalán, amelyet közel 2 millióan követnek.

Te melyik macskát választanád? Ezt árulja el rólad

RIPOST Ez az őszinte személyiségteszt megmutatja milyen is vagy valójában.

Felfoghatatlan, így hunyt el egy hatgyermekes édesapa a strandon

RIPOST A 37 éves férfi a gyermekeivel játszott, amikor bekövetkezett a váratlan tragédia.

Pazar, amit ennek a négy csillagjegynek jósol Európa főboszorkánya - 15 éves átok ér véget számukra

RIPOST Ez az oka a változásnak.

Odafigyelnek a temető rendben tartására Rédicsen

ZAOL Nagy hangsúlyt fektetnek a határ menti Rédicsen a temető rendben tartására. A napokban a környezetet szépítették.

Több fronton is újított a Lidl, te kiszúrtad a változásokat?

MINDMEGETTE Fontos, a bevásárlást érintő változást fedeztünk fel a Lidl üzletekben, de az applikáció használói is találkozhatnak újdonságokkal. Te észrevetted ezeket?

Összefogott Jánosháza – Jótékonysági bál a Művelődési Házban

VAOL Jótékonysági bált szervezett a Szent Imre Általános Iskola szülői közössége. Nemrég tragédia történt két helyi családban is – elhunytak a családfők, így két anyuka egyedül maradt a gyerekeivel. A befolyt összeget nekik ajánlották fel.

Fotóra hívja a spirituális pillanatokat az utazásain Nagy-Gergely Beáta

SONLINE New Yorkot és India több települését is megörökítette fényképezőgépével Nagy-Gergely Beáta somogyvámosi Krisna-hívő fotós. Az alkotó képeivel mindig a mélységeket keresi, és azt szeretné megmutatni mit érez, amikor eléri, átéli az adott pillanatot.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

KEMMA Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Németországból is hazahúzta a szívük a leszármazottakat a csolnoki rokontalálkozóra

KEMMA Összegyűlt a rokonság, új ismeretségek, barátságok is köttettek. Megérte a belefektetett energia és munka, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a rendhagyó csolnoki rokontalálkozó résztvevői.

Demeter Szilárd vezetése alatt megváltoztatják a Magyar Nemzeti Múzeum nevét

VG Megjelent kormányhatározat szerint új nevet kap a Magyar Nemzeti Múzeum. Demeter Szilárd vezetésével egy új kulturális holding jön létre.

Most jött: tűz van a Népligetben, felzúgtak a szirénák

BORSONLINE A tűzoltók már a helyszínen vannak!

Nyomozás kezdődött a Lenkey-ház adatai miatt

HEOL Domán Dániel, az MKKP polgármesterjelöltje arról adott ki közleményt, hogy feljelentése miatt a rendőrség nyomozást rendelt el hivatali visszaélés gyanúja miatt. A jelöl az elmúlt egy évben próbálta megszerezni a Lenkey-ház projektjének teljes költségvetését, de nem kapta meg, Mirkóczki Ádám polgármester egy hangfelvételen pedig azt mondta, ő nem is adná ki, vagy csak kicsontozva a dokumentumokat.

Repceméz szinte egyáltalán nem, akác is jóval kevesebb lesz idén

BAMA Aranysárga ruhába borultak a repcetáblák, a megszokottnál jóval korábban. Mind a mezőgazdaságot, mind a méhészetet nagy feladat elé állítja a változékony időjárás.

Belenézett felesége telefonjába, vadállattá vált tőle

KEMMA Április 25-én folytatólagos tárgyalást tartanak a Komáromi Járásbíróságon annak a férfinak az ügyében, aki megverte a feleségét, majd arra kényszerítette, hogy papíron mondjon le a gyerekeiről is. A megfélemlített nőn többször szexuális erőszakot is elkövetett.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

BAON A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

KEMMA A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Bajnoki cím és érmek a lábtoll-labdázóktól

DUOL Második alkalommal rendezték meg Mohácson a V-VI. korcsoportos lábtoll-labda diákolimpia országos döntőjét, amelyen Dunaújvárosból a Kereskedelmi, a Dunaferr, a Rudas, a Lorántffy, a Bánki, valamint Pannon Oktatási Központ negyven tanulója képviselte oktatási intézményük színeit.

A hangokon túl: szarvasi művész kettős bemutatója Kondoroson

BEOL Megtelt a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház ifjúsági terme Nagy Zsófia könyvbemutatóján és kiállításmegnyitóján a npokban Kondoroson.

Rock, lélekhorror, de meseoperett is repertoáron lesz a Jókai színházban

BEOL Négy-négy felnőtt nagyszínpadi- és gyermekdarabot, valamint két-két kamara- és stúdiószínházas előadást tervez a 2024/2025-ös évadra a Békéscsabai Jókai Színház. Seregi Zoltán direktor szerdán ismertette a műsortervet a Művész Kávéházban.

Benzinárstop: képlékeny árplafon van kilátásban – részleteket árult el a szakminiszter

VG Lantos Csaba szerint a kormány még vizsgálja, szükséges-e a lépés. A 2022-es benzinárstop azonos formában biztos nem tér vissza.

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében

BORSONLINE Újabb rossz hírről számolt be a kis Amira édesanyja.

Ünnepi fényekben ragyog a Sió-zsilip és közösségi tér

SONLINE Fedezze fel a Sió-zsilipet és a hozzá tartozó közösségi teret egy különleges drónvideón keresztül, mely sötétedés után készült, megmutatva az építményt ünnepi kivilágításban és a Balaton vizét nemzeti színekben pompázva.

Biztonság helyett 2,3 millió forintot emeltek le egy dunaújvárosi polgár számlájáról

DUOL Nem állunk jól a kiberbűnözőkkel szemben, sajnos még mindig sokakat vernek át a számtalan felhívás és figyelmeztetés ellenére. A csalók újabb és újabb trükköket vetnek be, és ahelyett, hogy legalább mások kárából tanulnánk, vannak olyanok, akik többször is ugyanabba a hibába esnek.

Ismét halasi csipkével díszített ruhában lépett fel Miklósa Erika

BAON A kiskunhalasi származású opera-énekesnő újra fellépésen viselte a gyönyörű ruhát.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

VEOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Kétméteres halszörny is horgára akadt a kakasdi horgásznak

TEOL Mészáros Sándor először horgászott a somogyi Hedrehelyen, ahol többek között egy félmázsás szürke harcsát is sikerült kifognia.

„A babánk halálát kívánják” – Népharag zúdult a Barca-sztárra és családjára

BORSONLINE Joao Cancelo kifakadt, túllőttek a célon a kommentelők.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

FEOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

VEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

Wintermantel: hozzák nyilvánosságra a Városháza rekonstrukciójának dokumentumait! (videó)

ZAOL A mostani ciklus Budapest legnehezebb öt éve – mondta a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője.

Mutasd meg és ragyogjon!

VEOL A Muskátli Táncegyüttes mindenkit vár a Népviselet napja alkalmából a Szent István térre április 24-én, szerdán 16 órára Pétfürdőn.

Új sorozat indul a bajai Ady Endre Városi Könyvtárban

BAON Új sorozat indul az Ady Endre Városi Könyvtárban, melynek első vendége arra keresi a választ, hogy ebben a gyorsan robogó és változó világban létezik-e még bármilyen általános érvényű fogódzó.

Fontos változás jöhet a jogosítványoknál

TEOL Egyszerűsödik egy fontos vizsga a jogosítványszerzésnél.

Már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

FEOL Egyre több és egyre többet is ér a családok jövedelme, ami a fogyasztás helyreállásán keresztül hozzájárul a gazdasági növekedés 2024-es újraindításához, majd jövőre annak tovább emeléséhez - fogalmazott Czomba Sándor.

Mesefigurákat horgoltak a koraszülöttek számára

BAON Kesikné Horogszegi Márta, a Tegyünk Fülöpszállásért Egyesület elnöke kezdeményezésére a Fülöpszálláson működő horgoló szakkör, valamint a kunszentmiklósi Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános iskola tizenhárom diákja, valamint négy dolgozója is csatlakoztak a Koraszülöttek Országos Egyesülete akciójához, akik Koripokat, vagyis polipokat készítettek a kicsinyek számára.

A Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

FEOL A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.