Íme, a hölgy, aki nemet mondott Cristiano Ronaldónak! – KÉPEK

Cristiano Ronaldo boldog párkapcsolatban él Georgina Rodriguezzel, aki a 2017-es zürichi FIFA-gálára is elkísérte a Real Madrid klasszisát. Igen ám, de a spanyolok kiderítették, nem ő volt CR első számú jelöltje, hanem egy orosz modell…

További olvasott hírek
Nagyobb akkumulátorral is rendelhető az E-Transit

AUTOMOTOR A 68 kWh-s telep mellett már nettó 89 kWh-s akkumulátorral is rendelhető a Ford E-Transit, amivel akár 402 km lehet a hatótávolság.

Áramvonalasabb lett a kocka – itt az elektromos G-osztály

AUTOMOTOR Szerkezeti tartóelemként építik be az akkumulátort az alváz hossztartói közé a Mercedes-Benz G 580 EQ esetén.

A ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég

ZAOL A köpönyeg.hu információi szerint, a ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég. Északkeleten és délnyugaton szórványosan várhatók záporok. Délutánig élénk lesz az ÉNy-i szél. 10-16 fok valószínű délután.

Mit kíván a kínai nemzet – itt a VW ID.Code

AUTOMOTOR A helyi kínai vásárlóközönség igényei alapján készítették el a Volkswagen közeli jövőjét mutató ID.Code tanulmányt, amelyet a Pekingi Autószalonon mutattak be.

1088 lóerős szuperautót villantott a Škoda

AUTOMOTOR A Škoda Vision Gran Turismo a népszerű videójátékban lesz majd választható, 1088 lóerős, 4 hajtómotoros összkerékhajtással.

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

VG Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: kihirdették a győztest és kiderült, ki építheti meg az új Duna-hidat Mohácsnál.

„Nyerhetek én akármit, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…”

NEMZETISPORT Anna Szemenovics még csak 37 esztendős, de már elmondhatja magáról, hogy komoly sikereket ért el profi sportolóként, énekesként, modellként és színészként is. Van valami, ami azonban mégsem hagyja nyugodni…

Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Man. City játékosok – videó

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Manchester City 6–1-re kiütötte az Aston Villát. A képeket és egy videót is közlő The Sun angol bulvárlap beszámolója szerint a manchesteri játékosok alaposan megünnepelték a sikert – 22 modell társaságában…

Kép: megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

NEMZETISPORT Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke, Alana Martina. A hírről a Real Madrid sztárja hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját

NEMZETISPORT Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.

Az expornós üzent Kariusnak és beszólt Sergio Ramosnak – KÉP

NEMZETISPORT Mia Khalifa egykori felnőttfilmes ismét hallatott magáról: ezúttal a Liverpool kapusának, a kijevi Bajnokok Ligája-döntőben két kapitális hibát vétő Loris Kariusnak üzent az Instagramon. Az expornósnak emellett arra is maradt ideje, hogy odaszúrjon a győztes Real Madrid csapatkapitányának, Sergio Ramosnak…

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

BORSONLINE Volt, amikor a szerencse elpártolt Marics Petitől.

A teljesítmény forrása és -leadása is új a Lamborghini Urus SE-nél

AUTOMOTOR A 800 lóerő rendszerteljesítményt új összkerékhajtáson keresztül juttatja el a talajra a Lamborghini Urus SE, ami így a leggyorsabb szuper-SUV.