Itthon fejezi be vasárnap a bajnokságot a DAC gárdája

 A férfikézilabdázók NB II-es bajnoksága is az utolsó fordulóhoz érkezett, a délnyugati csoportban szereplő Dunaújvárosi AC együttese vasárnap délután 15 órakor a harmadik helyezett PEAC ellen zárja a szezont hazai pályán. Csermák Gábor csapata az előző körben szoros, egygólos vereséget szenvedett a mögötte álló Mecseknádasdtól úgy, hogy hat perccel a vége előtt még hat volt a dunaújvárosi alakulat hátránya. A DAC a negyedik helynél sem előbb, sem hátrébb nem tud végezni – a Mecseknádasd pontszámban még beérheti, de az egymás elleni eredmények a mieinknek kedveznek –, így a győztes befejezés lehet a fiúk célja. A csapat minimális célja a biztos bennmaradás volt, de ezt alaposan túlszárnyalták a szezonban, ám a bravúros éremszerzés most nem sikerült. 

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Kabátjukkal védték, tartották a fejét, és hívták a mentőket

DUOL Az idős férfi sokkos állapotban feküdt a lépcsőn kedden este, a zuhogó esőben.

Programok, rendezvények Dunaújvárosban

DUOL Tudja meg, mi történik Dunaújvárosban – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Súlyos baleset történt Mezőfalva és Nagyvenyim között

DUOL Baleset történt kedden a délutáni, kora esti örákban a 6219 út 7-es szelvényénél Nagyvenyim és Mezőfalva között. 

Teljes rendőri ellenőrzés van Dunaújvárosban

DUOL Óriási rendőri jelenlét van Dunaújváros utcáin. Az okokról érdeklődtünk, de hivatalos tájékoztatást egyelőre nem kaptunk.

Ketten életüket vesztették egy közlekedési balesetben, Dunaújvárosban

DUOL