Janez Jansa szerint nincs szükség újabb szigorításokra Szlovéniában

Nincs szükség újabb szigorításokra Szlovéniában Janez Jansa miniszterelnök szerint, miközben szlovén járványügyi szakemberek arra figyelmeztettek, hogy a járványhelyzet kritikus az országban – írta a helyi sajtó kedden.

További olvasott hírek
Fotókon mutatjuk a NEKA U21–Ferencváros U21 női kézilabda mérkőzést

SONLINE Tízgólos vereséget szenvedett a NEKA a női NB II. Dél-Nyugat (E-F) csoportjának felsőházi rájátszás 3. fordulójában.

AERIUM T350 PRO elektromos roller: Egy modern és praktikus városi közlekedési eszköz

AUTOMOTOR Az autókkal zsúfolt városokban az elektromos rollerek egyre népszerűbb közlekedési eszközzé válnak. Ez nem meglepő, hiszen kellő sebességet és biztonságot nyújtanak, miközben környezetbarát közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul számos roller intelligens funkciókkal és egyéb technikai kütyükkel felszerelt, amelyek megkönnyítik a használatát.

Újabb páratlan Smart érkezik

AUTOMOTOR A Pekingi Autószalonon napokon belül leleplezik a Smart #1 és Smart #3 típusokat követő Smart #5 szabadidő-autót.

30 millió Suzukit gyártottak Indiában

AUTOMOTOR 2024. március végén készült el a 30. milliomodik Suzuki Indiában, ahol 1983. decemberében kezdte meg a működését a Maruti Udyog.

Még vadabb szuperquadot készített az Engler

AUTOMOTOR Mindössze 1200 kg a tömeg, akár 1200 lóerő és 1200 Nm áll a vezető rendelkezésére – motorkerékpár-kezelőszervekkel lehet vezetni az Engler V12-t.

Fotókon mutatjuk az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjét

SONLINE Tizenhárom csapat jutott be az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjébe, melynek a felújított Vármegyeháza adott otthont.

Programok, rendezvények Zala megyében

ZAOL Tudja meg, mi történik Zala megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

„Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet” – megszólalt a hétfőn elhunyt zalai focista testvére

ZAOL Rettenetes tragédia történt hétfőn este a az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell, hirtelen összeesett a pályán, ahol édesanyja és barátnője is jelen volt. A gyors segítség és a mentők megérkezése ellenére a fiú a helyszínen elhunyt.

Apukájának akart vacsorát vinni – fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

ZAOL Egyedül indult útnak az a zalai kisfiú, akinek kétségbeesett édesanyja hívta a rendőröket hétfőn este. Mint kiderült, a gyerek csak vacsorát szeretett volna vinni dolgozó édesapjának.

Két autó ütközött Zalaegerszeg és Egervár között

ZAOL Összeütközött két személyautó a 74-es főút Zalaegerszeg és Egervár közötti szakaszán, az 55-ös kilométerszelvénynél.

Az asszony a földön, míg beteg férje az ágyban feküdt ellátatlanul – Életet mentettek a baki polgárőrök

ZAOL A figyelmes boltos és a szomszéd, a helyzet komolyságát felismerő polgárőrök, az azonnal reagáló rendőrök nagy valószínűség szerint az életét mentették meg nemrég egy bajba jutott idős, beteg házaspárnak.

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

BORSONLINE Nem fűznek sok sikert az emberek az RTL tehetségkutatójához.

Szeles, hűvös időre van kilátás szombaton Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő zápor. Élénk marad az északnyugati szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk.

Továbbra is befektetésre ajánlja Budapestet a Moody's

VG A nemzetközi hitelminősítő szerint a magyar főváros képes kordában tartani adósságszintjét.