Játszó gyerekekre lövöldözött a tatabányai férfi

Vádat emeltek az ellen a 64 éves tatabányai férfi ellen, aki a szerinte hangosan játszó gyerekeket fegyverrel fenyegette, majd többször is a három kisfiúra lőtt.

További olvasott hírek
Hiába tette próbára a szervezőket az időjárás, a Harkányi Fürdőfesztivál nagy sikert aratott

BAMA A Harkányi Fürdőfesztivált 29. alkalommal rendezték meg július végén. A lebonyolítás zavartalanul ment, de ehhez feltétlenül szükség volt a szervezők rugalmasságára. Az időjárás igyekezett megtréfálni a fesztivált, de a nehézségek ellenére óriási sikert aratott a hétvége.

Már lehet szavazni a SEUSO Tehetségkutató versenyzőire

FEOL Az önkormányzat immáron 6. alkalommal szervezi meg a SEUSO Tehetségkutató Gálát, amely a város saját fejlesztésű tehetségkutató versenye.

Örömet hozó családi nap a szociális intézményben

BEOL A csorvási Egyesített Szociális Intézményben megrendezett családi és nyílt nap kiváló alkalmat jelent a találkozásokra, beszélgetésekre, mert ilyenkor van lehetőség a családoknak, lakóknak az együttlétre és a szórakozásra.

Folytatódnak a bakonyi nyári színházi esték

VEOL A jásdi nyári színházi esték keretében július 25-én, csütörtökön 19 órától a Bodzaház udvarán A férfi, aminek érdekes megszületni című darabot lehet megtekinteni, július 31-én, szerdán 19 órától ugyanitt pedig az Anyám őrületbe kerget című előadást.

Fekete Ramóna a felnőtt válogatottban

BEOL Nagy megtiszteltetés érte az MBH-Békéscsaba 17 éves feladóját, Fekete Ramónát, ugyanis csatlakozott a felnőtt női magyar válogatott keretéhez, amely ezekben a napokban Romániában vesz részt felkészülési tornán.

Egy piszokhosszú szünetet is beiktattak a PEAC programjába

BAMA Kihirdette a Magyar Labdarúgó-szövetség az NB III. Dél-nyugati csoportjának sorsolását, így a PTE-PEAC teljes programja is ismert.

Ismét az arcunkba vágják a hazugságaikat

FEOL Az Európai Bizottság legújabb hazánkról szóló országjelentése ismét szembesített minket azzal, hogy a brüsszeli politika – az uniós parlamenti választások dacára, vagy talán annál is inkább – továbbra is a középkori útonállás színvonalát képviseli. A nyilatkozat egyik része színtiszta hazugság, egy másik része csúsztatás, a szöveg csak helyenként és nehezen köt kompromisszumot a valósággal.

Családjával tömné tele a Fehér Házat Kamala Harris

VG Politikai klánt épít a demokrata jelölt, az amerikai politika legnagyobb lúzereiből. A családtagok és közeli barátok megfelelő védelmet nyújthatnak az elnöknek Washingtonban, ám katasztrófát jelenthetnek az USA számára.

Kodály városának rejtett kincseit mutatja be a kiállítás – galériával

BAON Kovács Szabolcs fotókiállítása szerda kora este nyílt meg Kecskeméten, a Hírös Agórában. A Panoráma társalgókban látható fotók Kecskemét történelmi városközpontjának rejtett kincseit és építészeti részleteit örökítették meg.

Tarol a tengerentúlon a Richter csúcsgyógyszere, jókora pénz áll a házhoz

VG A cariprazine-alapú Vraylar eladásai 18 százalékkal, 774 millió dollárra nőttek az Egyesült Államokban.

A szórakozásra szövetkeznek a kőszárhegyi falunapon

FEOL Kőszárhegyen, a hagyományokhoz híven, a hónap utolsó szombatján, az idén jelesül július 27-én rendezik meg a falunapot. Helyszínként ismét az óvoda mögötti Piac tér terciája szolgál majd.

Zenés Nyári Találkozások

KEMMA Lakatos Mónika ad koncertet Oroszlányban, augusztus 4-én 19 órától a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ szabadtéri színpadán.

Szombaton indul a IX. Szent Pantaleimon gyalogos zarándoklat

DUOL Ebben az évben már kilencedik alkalommal, július 27-én, szombaton lesz a Kalota József protopresbiter által kezdeményezett Szent Pantaleimon-zarándoklat.

Ezeket az épületeket korszerűsítik Szeghalmon

BEOL Több önkormányzati épületet is korszerűsítenek energetikai szempontból Szeghalmon. Rövidesen rajtolhatnak a munkálatok, mivel a közbeszerzési eljárás végén kiválasztotta a képviselő-testület a nyertes ajánlattevőket – ismertette Macsári József polgármester.

Most adták ki az előrejelzést: ilyen idő lesz hétvégén!

BORSONLINE Sok napsütés és 30 Celsius-fok feletti csúcshőmérséklet várható a hétvégén; vasárnap az ország északnyugati felén helyenként előfordulhat zápor, zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Azt hitte, csak a migrén – kiderült, visszatért a gyerekként már legyőzött, kegyetlen kór

RIPOST Először 7 éves korában, majd 23 évesen kapta meg a kegyetlen diagnózist.

Gólyaoldalt indított hallgatóinak az Óbudai Egyetem Alba Regia Kara

FEOL Közösségi oldalán gratulált leendő hallgatóinak a sikeres felvételihez az Óbudai Egyetem Alba Regia Kara. Az intézmény gólyaoldalt is kialakított azoknak a hallgatóknak, akik szeptembertől kezdik meg tanulmányaikat, az oldalon minden információ és link össze van gyűjtve, amire csak szükségük lehet.

Jubileumi koncertet adnak a fúvósok

KEMMA Tatabánya Város Fúvószenekara ünnepli fennállása 50 éves évfordulóját a Megyeháza téren, július 27-én, szombaton 10:30-tól.

Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

RIPOST Hihetetlen, miket ígér a jövő ismerője.

Jákfai tábor: a kézműveskedés és a bújócska a kedvenc

VAOL Ismét megtelt élettel az egykori óvoda és művelődési ház épülete Jákfán, a múlt héten és ezekben a napokban is táborozó gyermekek boldog hangja tölti be a tereket.

A legtöbb ember nem tudja erre a hét kérdésre a választ: te vajon igen?

RIPOST Mit gondolsz, milyen eredményt érsz el a következő teszten?

IT-leállás: túlórapénz helyett ingyen kávét kaptak a CrowsStrike dolgozói

VG Egyelőre még nem esett szó a túlórák kifizetéséről.

Tehetség, munka, szerencse, és jön a siker!

DUOL Üdvözlöm önöket, a baloghtomi vagyok! Tehetség, munka, szerencse, és jön a siker! Ez így akár a recept is lehetne a roppant tehetséges fiatal hangszeresek számára, de a realitáshoz közelítve egy kicsit árnyalni kéne a képet. Mivel az égi ajándékot kapja az ember, csak élnie kell vele, de ahhoz, rengeteg munkának és jó adag szerencsének is társulnia kell, hogy az áhított (pláne a szólista) siker megszülessen. Mendi Milán ezen az úton jár. Jó műhelyben, a Pécsi Tudomány Egyetem Művészeti Karán készül, hogy még jobb hegedűssé váljék. Az egyik dunaföldvári fellépése után beszélgettünk a lassan kiürülő nézőtéren. Hallgassanak ki bennünket!

Megrajzolt irodalom: gyerektábort szerveztek a megyei könyvtárban – videóval

BEOL A Békés Megyei Könyvtár nyári táborába 12-16 éves diákokat vártak, az olvasás népszerűsítése céljából. Az ötnapos tábor során a gyerekek megismerkedtek a könyvtár tereivel, szolgáltatásaival és gyűjteményével. Emellett saját könyvborítót is terveztek.

Megkezdte a termelést a Várkertfürdő napelemparkja

VEOL Korábban már beszámoltunk arról, hogy 150 millió forintot meghaladó, saját forrású fejlesztés keretében energetikai beruházást hajt végre a pápai Várkertfürdő. A napelempark az idei év elején kezdte meg a termelést, és az elmúlt fél évben már a nappali fogyasztás 98 százalékát biztosította.

Retróláz, ami folytatódik

VEOL Még tavaly hirdettünk olvasóinknak egy lehetőséget, melyben arra kértük őket, aki rendelkezik a 70-80-90-es évekből maradt, féltve őrzött tárgyakkal, gyűjteményekkel, küldjön azokról egy-egy fotót. A sorozatban számos érdekes kincset láttunk, de – úgy tűnik – még vannak, akik emlékeznek ezekre. A retróláz újabb fotója ugyan nem gyűjtemény, de azt a korszakot idézi, s mellette szép családi emlékeket.

Sokkoló: 12 éves kislány gyilkolhatta meg unokatestvérét

SONLINE A kislányok egy telefonon veszhettek össze.

Soha nem látott magas felvételi pontszámok a Dunaújvárosi Egyetemen

FEOL Szép eredményekkel zárta a 2024-es felvételit a Dunaújvárosi Egyetem. Több mint ezer hallgató nyert felvételt az intézménybe.

Nem bírtak egymással a jászsági csapatok

SZOLJON Már nincs egy hónap a bajnokság rajtjáig, vármegyei csapataink pedig már gőzerővel készülnek a rajtra.

A grafikaszakkör kiállítása a Göcseji Tudásközpontban – fotógaléria és videó

ZAOL Kirándulás a grafika rejtelmeibe címmel nyílt kiállítás szerdán a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac emeletén.

Szavazatával segítheti Zemán Zóra Zoé eredményes felkészülését

TEOL Dombóváron kezdett úszni, atletizálni, Kaposváron vívni. Ma már a Budapest Honvéd igazolt öttusázója Zemán Zóra Zoé, aki korosztályos válogatottként bekerült a Szentkirályi Tehetségprogramba is.

Strandbüféket ellenőrzött a Nébih, íme az eredmény

FEOL Milliós bírságot szabtak ki a Nébih ellenőrei.

Sokkoló: 12 éves kislány gyilkolhatta meg unokatestvérét

TEOL A kislányok egy telefonon veszhettek össze.

Fókuszban a vendégszoba: több funkció egyszerre!

LAKASKULTURA A vendégszoba kialakításakor a legfőbb szempont, hogy kellemes környezetet teremtsünk az otthonunkban megszálló külföldi vagy más országrészben élő rokonok, barátok számára. Ám a látogatások közötti időszakokban számos más funkciót is betölthet a helyiség.

Gyilkos időjárás Marokkóban – többen is meghaltak a hőségtől

VG Extrém hőhullám sújtja Marokkót a héten.

A dunaújvárosi pékség valóságos nagyüzem

FEOL Befejezték az aratást„A járási tanácsok mezőgazdasági osztályának jelentése szerint július 24-én estig a következő termelőszövetkezetek fejezték be az aratást: Az alcsúti Egyetértés, a bicskei Rákóczi, a csákvári Tolbuchin, a felcsúti Újélet, a verebi Újélet, a vértesboglári Újélet, a baracsi Kossuth, a baracsi Igazság, a nagyvenyimi Petőfi, a perkátai Kossuth, a ráckeresztúri Búzakalász, a bakonycsernyei Bakonyalja, a balinkai Málnatermelő, a bodajki Petőfi, a csókakői Váralja, a pusztavámi Sarlai, a sörédi Tavasz, a vajtai Petőfi, a nagylóki Alkotmány és a lovasberényi Újbarázda Termelőszövetkezetek” – írtuk meg 1964. július 25-én. Ugyanennek a lapszámnak a címoldaláról tudható: „A Bodakajtori Állami Gazdaság az aratás és cséplés munkáját befejezte. A munka 24 nap alatt fejeződött be, 14 nappal korábban, mint tavaly. A gazdaság kombájnosai derekasan dolgoztak, Vámos István kombájnvezető egymaga több mint 52 vagon gabonát csépelt el.”

Ezeket kérhetik az autósoktól külföldön a rendőrök: íme a lista!

RIPOST Mire kell készülni külföldön? Mit kérhet egy ottani rendőr?

Él és virul a Madárpark a Festetics-kastélyban

ZAOL Téves az a híresztelés, miszerint megszűnt a kastély madárparkja, sőt az él és virul – reagált korábbi cikkünkre a Festetics-kastély madárparkja.

Elmarad a vasárnapi Herbarius-túra

FEOL A szárazság miatt elmarad a vasárnapra hirdetett Herbarius-túra. A szervező Szent István Király Múzeum közlése szerint a június 28-ra tervezett túra útvonalán a gyógynövények kiszáradtak, így a kirándulást egy későbbi időpontra helyezik át.

Egy hektáron égett száraz növényzet Pötréténél

ZAOL Száraz növényzet égett egy hektáron, Pötréte külterületén, csütörtökön fél 2 tájban. A pacsai hivatásos és a gelsei önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Könnyekig hatódva mesélt Szabó Zsófi a rászoruló családokról

BORSONLINE Idén ősszel elindul az Újratervezés negyedik évada. Szabó Zsófi most először vezeti majd ezt a műsort, amelynek sajtótájékoztatóján meghatódva mesélt a forgatás részleteiről és az átélt élményeiről.

Felvételi 2024: mit lehet tenni, ha nem sikerült bejutni az egyetemre?

VG Mit tehetnek a sikertelenül felvételizők?

Harry és Meghan ezzel a módszerrel azonnal visszatérhetne a királyi családhoz

RIPOST Károly unokáit kellene felhasználniuk hozzá...

További járdaszakasz újult meg a zalaegerszegi Nyerges utcában

ZAOL Újabb, 95 méteres járdaszakasz újult meg önkormányzati forrásból a közelmúltban Zalaegerszeg csácsi városrészében, a Nyerges utcában. A részletekről csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót.

Strandbüféket ellenőrzött a Nébih, íme az eredmény

DUOL Milliós bírságot szabtak ki a Nébih ellenőrei.

Csodás élmények - Balog Vivien, vasi tündérszép is részt vett a felkészítőn

VAOL A vasi tündérszépről, Balog Vivienről is elkészült az a fotósorozat és bemutatkozó videó, amely a szeptemberi döntőben lesz látható. A Tündérszépek 2024 legszebb lányai egynapos felkészítőn vettek részt.

Ők lettek a Mozaikkereső játék nyertesei

ZAOL A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó tizenkilenc vármegyei lap előfizetői vehettek részt a június 24. és július 6. között rendezett, már hagyományosnak számító nyereményjátékon. A sorsolást július 24-én délelőtt tartották Miskolcon, az Észak-Magyarország napilap szerkesztőségében.

Méltatlan körülmények között készülnek a magyar sportlövők az olimpián

SZOLJON Váratlan nehézségekkel szembesült a magyar sportlövő csapat a szombaton kezdődő olimpiai versenyek előtt.

Dinnyével okoztak hatalmas botrányt a párizsi olimpián

DUOL A mesterséges intelligencia bevetésével próbálkoznak a hatóságok Párizsban, hogy megelőzzenek minden olyan támadást, amelytől az olimpia szervezői rettegnek. Csütörtökön már teljes lesz a nagyüzem, senki sem kerülhet ki a kamerák látószögéből. Ugyanakkor a szerda esti Mali-Izrael-meccsen történt lelátói botrányt az AI sem tudta megakadályozni - írja az origo.hu.

Ráadásszerelem a Kertmoziban

ZAOL Zalaegerszegen július 26-án, pénteken 21 órától ismét kinyit a kertvárosi Kertmozi. Az érdeklődők a Ráadásszerelem című amerikai romantikus vígjátékot tekinthetik meg a Kertvárosi Közösségi Tér második vetítéseként. Az ingyenesen látogatható rendezvény Zalaegerszeg önkormányzata szervezésében valósul meg Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő ötlete alapján. Kapunyitás 20 órakor. Helyszín: Zalaegerszeg, Kertmozi, Liszt Ferenc Általános Iskola, Varkaus tér 1. Mindenkit szeretettel várnak!

Plébániai piknik arborétumban

VEOL A Zirci Római Katolikus Plébánia családi napját a Zirci Ciszterci Arborétumban tartják meg augusztus 17-én, szombaton 14 órától.

Énekes testvérpár érkezik a Velencei-tavi Galériába

FEOL Művésztestvérek érkeznek július 26-án, pénteken a Velencei-tavi Galériába. Operaénekes és jazz énekes hölgyek közös koncertjére várják a közönséget.

Szombaton újra termelői piac Vépen

VAOL Ismét termelői piac lesz a városháza előtti téren július 27-én, szombaton. Az árusok 8-tól 11 óráig várják a vásárlókat.

Az elárverezett házukból lopta ki az építőanyagot

SONLINE Lopással vádol az ügyészség egy fiatal férfit, aki az elárverezett házukból lopott ki beépített építőanyagokat.

Jövő szerdán lezérják a Somssich utca egy szakaszát Kaposváron

SONLINE 2024. július 31-én szerdán délelőtt 10:00 órától délután 16:00 óráig a Somssich Pál utcában (az Ezredév és a Kossuth Lajos utcák közötti szakaszon) az átmenő forgalom szünetel és forgalom elterelésére kell számítani. A Bethlen tér irányából közlekedők a Kossuth L. u irányába, a Németh István fasor felől közlekedők az Ezredév u. irányába kerülnek elterelésre. 

Kigyulladt egy épület Seregélyesen

FEOL A Kodály Zoltán utcába riasztották a tűzoltókat.

Ingyenes szurkolói buszt indít a Slovan elleni első hazai mérkőzésére a KFC Komárom

KEMMA A "hazai" mérkőzéseket az új stadion építésének elhúzódása miatt az idény őszi felében Aranyosmaróton játssza a csapat.

Az utcazene-fesztivállal felpezsdül Veszprém (képgaléria, videó)

VEOL Veszprém egyik legnépszerűbb zenei rendezvénye az utcazene-fesztivál, amely szerdán kezdődött, és amelyen szombat éjszakáig közel ötven nemzetközi és hazai banda mozgatja meg a közönséget. Az utcazene az a fesztivál, amikor talán leginkább felélénkül Veszprém.

Térségi híreink röviden

ZAOL Átadták az első hazai gyártású Lynxet ZalaegerszegenÁtadták a Magyar Honvédségnek a Rheinmetall zalaegerszegi telephelyén gyártott első Lynx KF41 gyalogsági harcjárművet a zalai vármegyeszékhelyen. Az átadáson Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, dr. Björn Bernhard, a Rheinmetall járműrendszerek üzletágának vezérigazgatója és Paul Walf, a Rheinmetall Hungary Zrt. vezérigazgatója is köszöntötte a vendégeket. Szalay-Bobrovniczky Kristóf hangsúlyozta, az ukrajnai háború megmutatta, hogy jól működő, önmagát minden időben és helyzetben ellátni képes hadiiparra minden országnak szüksége van. Ez azt jelenti, hogy az egykor legendás teljesítményre képes magyar hadiipart újra kellett, újra kell építeni, hangsúlyozta. A Rheinmetall-lal kötött szövetséget méltatva kijelentette, hogy 2020. szeptember 9-e óta mintegy 2 milliárd 700 millió eurót mozdít meg a program, amelynek végén 218 darab Lynx KF41HU páncélozott gyalogsági harcjármű áll rendszerbe a Magyar Honvédségben. Mint mondta, ez egy másik univerzum a régi BTR-hez képest. 

Sokkoló: 12 éves kislány gyilkolhatta meg unokatestvérét

SZOLJON A kislányok egy telefonon veszhettek össze.

Klíma kreditek nélkül még mélyebb gödörben lenne a Tesla

VG Tavaly két és fél milliárd dollárt kaptak Kaliforniától.

Szinte játékvezető nélkül is játszhatnának

BEOL A közelmúltban befejeződött a Speciális Intézményekben élők, tanulók és dolgozók 2023–2024-es kispályás labdarúgó bajnoksága.

Kiszli Vanda utcahosszal szerezte meg nyolcadik Európa-bajnoki címét

TEOL Tizenkilenc másodpercet vert az ezüstérmes Krisztina Bedecsre, ezzel nyolcadik Európa-bajnoki aranyérmét szerezte az Atomerőmű SE kajakosa.

Madocsai falunap: ugrálóvár, habparti, koncert

TEOL Falunap Madocsa Fő u. 14.: XXVI. Madocsai Falunap: véradás, ugrálóvár, habparti, 14 óra. Ifjúsági Ház: Madocsától Sióagárdig – Újragondolt viseletek című kiállítás megnyitója. Közreműködik: Madocsai Cönögék, 17 óra. Dirty Slippers-koncert, 18 óra. Veiger Csaba Akusztik-koncert, 19 óra. Időutazó Rock Band-koncert, 20 óra.  

Madocsán adhat vért július 26-án, pénteken

TEOL Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65.

Moziműsor július 26-a, pénteken

TEOL Ezeket a filmeket vetítik a Tolna vármegyei mozik július 26-án, pénteken.

Öt olimpiai aranyérem sem lenne elég egy párizsi lakás vásárlásához

TEOL Nemrég ért véget a foci EB, de a szurkolók már a következő nagy sporteseményre készülhetnek, hiszen pár nap és kezdetét veszi a 2024-es nyári olimpia.

Coviddal az oviban – Kiakadt az esztergomi gyerekorvos a felelőtlen szülők miatt

KEMMA Dr. Bense Tamás háziorvos szerint a covidos időszakban nem fér bele a legkisebb nátha sem abba, hogy a gyerek közösségbe menjen.

Ma este nyit az új tatabányai autósmozi

KEMMA filmek szerelmeseit pénteken este kilenckor az Alibi.com, szombaton fél kilenckor pedig a Lidérces mesék éjszakája című filmekkel várják.

Durva fertőzéshullám Nyergesen: covidos anyukák küldték oviba a gyerekeket

KEMMA Az óvoda létszáma több mint felére csökkent, és dolgozók közül is többeknél igazolták a fertőzést. Az óvoda több mint egy hétre bezárt.

Halálos baleset történt hajnalban az 1-es úton Tatabánya térségében

KEMMA A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okokból fának hajtott egy autó az 1-es számú főúton, amely következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Tatán építi fel prémium szállodáját az Avalon

KEMMA Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tatai Öreg-tó partján építi meg új szállodáját az Avalon. Látványterveken mutatták meg a leendő épületet.

A ScoreGoal az Aramis ellen folytatta a munkát

BAON Szerdán a felkészülési időszak második meccsét játszotta az SG Kecskemét Futsal, mely az Aramis SE-t fogadta. A ScoreGoal gólzáporos döntetlennel folytatta.

Barátság napi disputa a tájházban

FEOL Július 30. 2011 óta a barátság világnapja. Barátkozni persze nem csak ezen az egy napon érdemes, s hogy legyen is erre lehetőség, Iszkaszentgyörgyön néhány éve úgy gondolták, minden évben megülik ezt a napot a tájházban.

REpont: így támogathatod az állatvédőket (videó)

NOOL A REpont rendszer bevezetésével a jótékonyság új csatornája nyílt meg a fogyasztók előtt. A palackok visszaváltási díját most akár közvetlenül a balassagyarmati kutyamenhelynek is felajánlhatjuk.

Fokozottan védett madár „vert tanyát” Szolnok közelében – galériával

SZOLJON Küszvágó csér. Így hívják ezt a kecses, égi akrobatát, melynek kolóniája sikeresen költ Szolnoknál. Hála a Madárfigyelő Szolnok Természetvédelmi Egyesület és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság szakembereinek.

Méltatlan körülmények között készülnek a magyar sportlövők az olimpián

TEOL Váratlan nehézségekkel szembesült a magyar sportlövő csapat a szombaton kezdődő olimpiai versenyek előtt.

Gránátok hangja törte meg a szolnoki robbantókert csendjét – videóval és galériával

SZOLJON Szolnoki kézigránátdobó gyakorlatuk kirobbanó sikert aratott az egységes alapkiképzésükön résztvevő salgótarjáni közkatonák körében. A foglalkozást az MH Krause Lajos 3. Területvédelmi Ezred vitéz Széplaki János 25. Területvédelmi Zászlóalj tartotta számukra a közelmúltban.

PSG Ogli újra utazik: Horvátországba szórja a pénzt Auréllel

RIPOST Röpködnek a milliók PSG Ogli és Bárány Aurél nyaralásán.

Lassan, de szorul a hurok az orosz cégek nyaka körül – egyre nehezebben mennek az utalások

VG Nehéz helyzetbe kerülnek a társaságok.

„A vőlegényem ugyanott akar összeházasodni, ahol az első esküvője is volt – dühöngök”

BORSONLINE A nő megdöbbenve szerzett tudomást a dologról.

Nyaralni indulsz? Így védekezz a betörők ellen!

MINDMEGETTE A nyári időszakban sajnos megnő a lakásbetörések száma, hiszen ilyenkor gyakrabban maradnak őrizetlenül az otthonok. Sajnos a tolvajok résen vannak, és visszaélnek azzal, hogy elmegyünk nyaralni és üres a lakás. De hogyan előzhetjük meg a bajt?

Gombócból nem árt a sok! Íme a 10 legédesebb gombóc és receptjeik

MINDMEGETTE Túrógombóc és szilvás gombóc, a két legismertebb édes gömb, ami tányérra kerülhet az ebéd végén. Gombócba azonban nem csak ez a két alapanyag kerülhet. Összegyűjtöttük a legjobb édes gombócok receptjeit.

Idén is nőtt a felvett hallgatók száma a Kodolányin

FEOL Idén is emelkedett a felvételt nyert hallgatók száma a Kodolányi János Egyetemen. A következő tanévben több mint 1200 fő kezdheti meg tanulmányait az intézményben alap- és mesterképzéseken Székesfehérváron, Budapesten és Orosházán. Aki most lemaradt, augusztus 7-ig még jelentkezhet a pótfelvételi eljárásban!

Óriási bejelentés! 44 évesen gyermeket vár Csézy

BORSONLINE Az énekesnő legnagyobb vágya teljesült.

Prima jelöltekre voksolhatnak

KEMMA Hagyomány, hogy olvasóink dönthetnek a közönségdíj sorsáról.Elindult a Vármegyei Prima Díj közönségszavazása a Kemma.hu-n

A kriptopiacot is letarolta a tőzsdei armageddon, szakad a bitcoin és az ether

VG A kriptopiac nem tudja kizárni a tőzsdei félelmeket.

Horrorbaleset Kenderesnél: halálúton vesztette életét Sándor

BORSONLINE Sándor Opeljébe egy tartálykocsi rohant bele.

„Beszélgethettek, ezért nem láthatta Ernő a vonatot” - Egy testvérpár veszett oda a szentesi balesetben

RIPOST Ismét halálos vonatbaleset volthazánkban.

A melegben Csabán is sokan hűsölnek a szökőkutak mellett – videóval

BEOL Békéscsabán tizenegy szökőkút is található, amelyek amellett, hogy látványos elemek, ezekben a forró napokban felüdülést is nyújtanak.

Óriási bejelentést tett a TV2! Ennek igazán sokan fognak örülni

BORSONLINE A csatorna számos új és korábbi sikerműsorral érkezik az őszi szezonban, így nevetésben és izgalmakban garantáltan nem lesz hiány. Magyarországon először a TV2-n lesz látható a Password - A jelszó című amerikai vetélkedő, ahol celebek és civilek együtt küzdenek majd a fantasztikus nyereményekért.

Méltatlan körülmények között készülnek a magyar sportlövők az olimpián

SONLINE Váratlan nehézségekkel szembesült a magyar sportlövő csapat a szombaton kezdődő olimpiai versenyek előtt.

„Szörnyű tragédia” – édesapja karjai között halt meg a tündéri, 8 éves kisfiú

BORSONLINE Hiába rohantak a mentők, már nem tudtak segíteni.

Lánykérés Párizsban: könnyfakasztó videó, megkérte szerelme kezét az olimpikon

BORSONLINE Nem csak az olimpia, a szerelem városa is a francia főváros.

Máris elkelt a Dürer Park lakásainak több mint fele, pedig még csak most indul az értékesítés

VG Vételárat nem közöltek, de nagyon kapós a Városliget mellett épülő ingatlan.

Futóversenyt rendeznek a csólyospálosi falunapon

BAON A hagyományoknak megfelelően az idén is lesz futóverseny a falunapon.

Falunap és gyermeknap Gannán

VEOL Főzőverseny, kézműves foglalkozások, vetélkedők, légvár és pónilovaglás is szerepelt a gannai falunap és gyereknap programjában. A település ünnepét először 1992-ben tartották meg, azóta az önkormányzat minden évben megszervezi a falunapot.

Lőrinci VSC: az új szerzemény talált be az NB III.-as ellenfél kapujába

HEOL Négy gól született a lőrinciek hétközi edzőmeccsén, amelyen az NB III.-ban bentmaradt SBTC volt a vendég.

Indul az őzek párzási időszaka, a rendőrök is figyelmeztetnek

BAMA Július végén indul az őzek párzási időszaka. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy váratlanul megjelennek az állatok az utak mentén, vagy az utakon, főképp erdős, cserjés területen. Az állatok veszélyérzete, valamint figyelme is csökken ilyenkor, könnyen kerülhetnek az autók elé. Vezessenek körültekintőbben!

Szabadtéri színpadot avattak, főztek, mulattak a falunapon

KEMMA Tíz csapat ragadott fakanalakat szombaton a futballpálya mellett, a lelkes társaságok különleges ételekkel járultak hozzá a falunapi rendezvény sikeréhez.

Kun játszóház látogat el Szankra

BAON A Kiskun Önkormányzatok Szövetsége közreműködésével egy kun játszóház látogat el Szankra, július 26-án, pénteken.

Brüsszelben is fellépett Kézdy Luca

DUOL Kézdy Luca hegedűművész nem csak zenekari formációkban áll a közönség elé, hanem szólóban, duóban is, mint ahogy a 33. Művészetek Völgye fesztiválon teszi azt Kapolcson különleges szólóprodukciójával a Magyar Jazz Szövetség udvarában július 26-án, pénteken este, illetve tette azt Santa Diver elnevezésű formációjával szerdán este.

Óvatosan közlekedjenek

VAOL A Szala menti tanösvény Őriszentpéter-Keserűszeren található hídja nagyon rossz állapotban van. Munkatársaik dolgoznak a híd javításán, cseréjén, de addig is fokozott óvatossággal érdemes közlekedni a tanösvény ezen szakaszán, figyelmeztet az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság.

Kajszibarack szezon: az elmúlt évek legjobb termése volt idén – podcast

BAON Somodi Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének alelnöke, a Kecskeméti Hírös Gazdakör elnöke volt a Rádió 1 Gong Téma című műsorának vendége, aki a kajszibarack szezonról beszélt. Elhangzott, hogy az idei az elmúlt évek legjobb kajszibarack szezonja volt a tavaszi fagyok, és a közepesnél valamivel bővebb hozam ellenére.

James Eads is távozik a Szolnoki Olajbányász csapatától

SZOLJON Egy szezon után távozik James Eads a Szolnoki Olajbányász együttesétől, aki Tajvanon folytatja pályafutását.

Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Süti tájékoztató | Süti beállítások