Jeffrey Epstein volt élettársát is letartoztatta a rendőrség

Az öngyilkos milliárdos élettársát is előállította a rendőrség.

További olvasott hírek
Színházi előadáson jártak a pásztói idősek

NOOL Az idősek klubjában fontosnak tartják, hogy olykor kizökkenjenek a megszokott mindennapokból – közölte a Pásztói Gondozási Központ a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

NOOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Lebukott a lengyel sofőr a gyulai határátkelőn

BEOL Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök szerdán Gyulán, a közúti határátkelőhelyről egy lengyel sofőrt.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

TEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Két autó ütközött az Építők útján

BAMA A pécsi Építők útján, a Gosztonyi Gyula utca közelében történt baleset csütörtök délelőtt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - számolt be az esetről a katasztrófavédelem.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

HEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Ne ajándékozz élő nyulat húsvétra!

NOOL Át kell gondolni, hogy tudunk-e gondoskodni az állatról - Lászlók Judit gondolatai a témában.

A tenger lényei úsztak a faliújságra

TEOL Kékben zajlott a Cikói Perczel Mór Általános Iskola tanulóinak hete.

Megpezsedült az élet Bükkszéken

HEOL Bükkszéken a tavasz beköszöntével megpezsdült az élet. Elkészült a zöldhulladék lerakó, javítják az útpadkákat, parkolókat alakítottak ki.

Két személyautó ütközött össze az 52-es főúton, Kecskeméten

BAON Az 52-es főúton történt a baleset. Az érintett szakaszon teljes útzár van.

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

RIPOST Szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit a színésznő

Kilőtt a Delta Tech profitja

VG Valamennyi profitsoron látványos előrepést produkált a Delta.

Jogosítvány nélkül vezetett a kunágotai férfi

BEOL Jogosítvány nélkül vezetett egy kunágotai férfi, akit szerdán ezért szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

HEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A Domoszló–Nagyréde derbin három gólt vár az egerszóláti középpályás

HEOL A Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 20. fordulójának mérkőzéseire így tippelt az Egerszóláti SK középpályása, Tordai Vince.

Jövőbeli Életmódok: A Holnap Technológiája Már Ma - Úttörő Innovációk és Előretekintő Tervek

BAMA Az okosotthonok forradalma már nem csak egy távoli jövő víziója, hanem gyorsan teret nyerő valóság. Napjainkban a lakóingatlanok építésénél és korszerűsítésénél egyre nagyobb szerepet kapnak az energiahatékonyság, a kényelem és a biztonság szempontjai. Energiahatékonyság szempontjából kiemelkedő beruházás a napelemes rendszerek telepítése, amelyek hozzájárulnak a lakókörnyezet fenntarthatóbbá tételéhez, miközben csökkentik a rezsiköltségeket és a környezeti lábnyomot. A távvezérelhetőség és az időjárás-érzékelő szenzorok integrációja tovább növeli az otthonok intelligenciáját, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy optimálisan szabályozzák otthonuk környezeti feltételeit.

Építmény helyett csak emléktábla – A vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója előtt tisztelegnek

VAOL Kéréssel fordult az önkormányzathoz a Jóga a Mindennapi életben Swamiji Magyarországi Egyesülete képviselője: néhai elnökük, a vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója és fő szervezője emlékére szeretnének táblát elhelyezni a város főterén.

Április 2-től szünetel a vonatforgalom Kiskunfélegyháza és Szeged között

BAON Április 2-4-ig pályakarbantartási és építési munkálatok miatt Kiskunfélegyháza és Szeged, valamint Szeged és Röszke között szünetel a vonatforgalom – közölte a Mávinform a közösségi oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

"Ultra szexi Istennő" - tangás fenekéről posztolt az ágyból Bódi Sylvi

BORSONLINE A modell ismét megmutatta tökéletes alakját a nagyvilágnak.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

KEMMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Elárulták a boltok, mit vásárolnak a magyarok – még mindig az olcsó után nyúlnak, de valami elindult

VG Továbbra sem szűnt meg a lefelé vásárlás Magyarországon, ugyanakkor volumenben már erősödés tapasztalható a boltokban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAON Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAON A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Tragikus baleset az M4-es autóúton: egy hétéves kisfiú meghalt

BORSONLINE A kisfiú a helyszínen az életét vesztette.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

HEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

ZAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

A dobogóért megy a harc Baracskán

FEOL A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a 21. és 17. fordulók várnak a csapatokra. Északon Baracskára irányul a figyelem, Délen pedig a listavezető Kisláng csapata Sárszentágotán folytathatja eddigi menetelését.

Egy névnapi köszöntés tragédiába fordul át

BAMA Hajdu Szabolcs a fiatal magyar rendezőgeneráció egyik legjobbja – úgyhogy új filmjét, a Kálmán napot már nagyon vártuk.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

KEMMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Húsvéti kosár: Lego virággal és tisztítószerekkel készülünk az ünnepre

VG Szépen virágzik a Lego.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

SONLINE Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Magyar Adél és Ekler Botond is brillírozott

VAOL Bravúros szerepléssel összesen kilenc éremmel, köztük hét arannyal tértek haza a versenyengedéllyel nem rendelkező vasi úszók a diákolimpia országos döntőben.

A vonatok és a távolsági buszok is az ünnepi menetrend szerint indulnak

BAMA A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

ZAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Ezek voltak a legerősebb állítások Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

NOOL Varga Judit házassága mélypontjairól vallott Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján szerdán közzétett interjúban. A volt igazságügyi miniszter öt legerősebb állítását emelte ki a Mandiner a legutóbbi, ezzel kapcsolatos cikkében.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAON A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

KEMMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

HEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

SONLINE A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

RIPOST Nyakunkon a Húsvét! Ideje készülni!

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét csütörtökön

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig, felnőttek és gyermekek ellátására hét végén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hét végén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

Húsvéti programokkal készül a petesmalmi vidrapark

SONLINE  

Salgótarjáni játékost is láthatunk nyáron az olimpián

NOOL Hajdú Péter a kevés kiváltságos játékos közé tartozik, akik részt vehetnek a Párizsban rendezendő viadalon.

Újabb újságíró tűnt el Gázában – a tudósító nemrég arról számolt be, hogy a testvérét a szeme látára lőtték le

VG Legalább 95 újságíró és médiamunkás halt meg eddig Gázában. Korábban Tel-Aviv azt üzente a gázai civileknek és az ott tevékenykedő újságíróknak, hogy meneküljenek az életükért.

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

RIPOST A hatalmas tűzről videó is készült.

Adománygyűjtők verték át a bevásárlóközpontban

BEOL Adománygyűjtők csapták be, ezt jelezte egy nő szerdán a biztonsági őröknek Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Megkezdődött a hajózási szezon a Balatonon

VEOL A négy hajójából álló flotta érkezésével ezekben a percekben kezdődött meg a hajózási szezon a Balatonon.

Egy 15 éves fiút keres a pécsi rendőrség

BAMA A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAON A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

KEMMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A sport és az aktív turizmus van fókuszban Magyarhertelenden

BAMA Számos fejlesztés valósult meg az elmúlt években Magyarhertelenden, a munka pedig nem áll meg, hiszen több terv is van a következő évekre.

Egy hétig a pénzzel foglalkoztak a diákok

DUOL Pénz 7 a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban.

Riasztást adtak ki heves zivatarok és széllökések miatt

HEOL Elsőfokú riasztás van érvényben Heves Vármegyében zivatarok veszélye és heves széllökések miatt.

„Példakép abszolút mértékben a mai fiataloknak is”

DUOL Baczakó Péter nevét Ercsiben mindenki ismeri. A sportcsarnok évadója egyben a város szülötte és díszpolgára, aki két olimpián is dicsőséget hozott hazánknak súlyemelésben egy bronzéremmel, majd egy bajnoki címmel. Egykori tanítványa Árkocsovics Zoltán mesélt lapunknak a kivételes emberről.

Menjünk oda a kereszthez, és boruljunk le előtte! (videó)

FEOL A Székesfehérvári Baptista Gyülekezet is készül az ünnepi alkalmakra. Kovács Dániel a gyülekezet lelkipásztora elmondta, a legnagyobb keresztény ünnep a karácsony mellett, Krisztus halálának és feltámadásának emlékünnepe. Jézus meghalt értünk, de harmadnapon feltámadt. Istenként nem maradhatott a halálban, ezáltal a halandó embereknek esélyük lett az örök életre, mert őbenne aki meghal is él! Kettő féle halálról beszél a szentírás! Az egyik a testi halál, ami elkerülhetetlen, hiszen a fizikai testünk és ez a valóság egyszer elmúlik, viszont a szellemi halál elkerülhető! Aki hisz a fiúban, az Isten fiában, az üdvözülhet. 

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forintos nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Mire elég az átlagos havi 135 ezer forinto nyugdíj?

VG Átlagosan ennyi pénzből kell, hogy megéljen egy magyar nyugdíjas.

Kiborultak a Vodafone ügyfelei a szolgáltatás minősége miatt

VG Mióta összeolvadt a Vodafone és a UPC, több órás szolgáltatáskiesések vannak. A helyzet nem javul, hiába ígéri a Vodafone, hogy mindent megtesz.

Ausztria is Olaszország sorsára jutott, kijárási korlátozást vezetnek be

VG Ausztria egész területére kijárási korlátozásokat jelentett be vasárnap Sebastian Kurz osztrák kancellár.

Húszmillió darab koronavírus elleni gyógyszert készíthetnek Magyarországon

VG Akár 2,2 millió koronavírusos beteg kezeléséhez szükséges gyógyszert tudnak előállítani az Alkaloida Zrt. birtokában lévő alapanyagból – értesült a Világgazdaság.

Foltos lett a falad? Ezek a trükkök végleg leszámolnak a kosszal

MINDMEGETTE A folteltávolítás mindig komoly fejtörést okoz, azonban léteznek olyan jól bevált praktikák, amelyeket mindenképpen érdemes bevetni a szennyeződések ellen. 

Félezer tojással készülnek az ünnepre Nagygyimóton

VEOL Magyarországon rengeteg nagy múltú húsvéti tradíció ismert, ezek közül az egyik, hogy napjainkban egyre több településen jelennek meg a tojásfák. Nincs ez másként Nagygyimóton sem, ahol a fanyuszik és a húsvéti koszorú mellett kapott helyet a tojásfa.

Ezek a csütörtöki készenléti patikák Bács-Kiskunban

BAON Ezekben a patikákban tudjuk kiváltani a gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

HEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A húsvéti hagyományokat vidéken ma is tartják

TEOL A húsvéti népszokások és hagyományok mindannyiunkat összekötnek, hiszen kinek ne lenne szép emlék gyerekkorából a húsvéti nyúl érkezése vagy a locsolkodás.

Okostanteremmel is bővült az energetikailag felújított dusnoki iskola – galériával

BAON Közel ötvenmillió forint kormányzati forrásból újult meg energetikailag a Dusnok-Fajsz Általános Iskola régi és új épületszárnya. Az intézményben kialakítottak egy Tudástermet is, amely az „Okostanterem, az állami fenntartású köznevelési intézmények digitális tanulást segítő tereinek fejlesztése” című hatmilliárd forint keretösszegű országos projekt részeként valósult meg.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

FEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Az Értéktári esték szó szerint hazai pályán zajlott

HEOL A könyvtár épülete és éremkiállítása volt dr. Vinkler Bálint előadásainak témája. Az Értéktári esték havonta két-két gyöngyösi értékkel ismertetik meg a hallgatóságot.

Három hétre szól a leghosszabb eltiltás

BEOL Négy felnőtt és hat utánpótláskorú labdarúgó esete került napirendre, az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) hétközi ülésén.

Áprilisban indul a viharjelzés a Balatonon

SONLINE Április elseje és október vége között üzemel a viharjelzőrendszer a nagyobb magyarországi tavakon, így a Balatonon is.

Két sima, egy szoros - DKSE vereség Miskolcon

DUOL A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán este a MEAFC-Peka Bau vendégeként lépett pályára Miskolcon. A hazaiak két sima és egy szoros játszmában diadalmaskodtak.

Pintyőke fesztivált tartottak Kiskanizsán

ZAOL A Nagykanizsai Központi Óvoda Pipitér Tagóvodája immár 22. alkalommal rendezte meg a Pintyőke népi gyermekjáték- és gyermektáncfesztivált, melynek a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház adott otthont.

Hatpontos rangadón nyerne a Puskás Akadémia

FEOL A harmadik hely szempontjából is kifejezetten fontos vármegyei rangadó vár a Puskás Akadémiára a Fehérvár FC ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Nem kell fizetni a parkolásért a hosszú hétvégén

BAMA A húsvéti hosszú hétvégén változik a pécsi parkolási rend, illetve a BIOKOM NKft. és a Pécsi Köztemető ügyfélszolgálatának nyitvatartása.

Cool-túra: ismét vándoroltak a fiatalok Tatabányán

KEMMA A Tatabánya kulturális értékeinek, helyeinek megismerését szolgáló iskolásoknak szóló megmérettetést a Hétvezér Egyesület és partnerszervezetei az idén is megszervezték. A Cool-túra vetélkedő díjátadóját a József Attila Könyvtárban tartották.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Körmenden értékesítik a pécsi vendégjegyeket

VAOL "Körmenden értékesítjük az NKA Pécs elleni vendégjegyeket, jegy nélkül senki ne induljon Pécsre!" - olvasható a Rába-parti piros-feketék hivatalos közösségi oldalán.

Megrendülten kutat Pécs: 15 éves fiú tűnt el

BORSONLINE A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Eredményes szereplés a győri gálán

BEOL Győrben színvonalasan megrendezett karate versenyen vehettek részt az erő karate képviselői. A Győri Ashihara Karate Gálán szép számmal indultak el a kyokushin, a shidokan, a josui, shindokai és a kempo karate versenyzői is.

Alternatív Pihenés: Tippek a Nyugalomhoz és a Stresszmentes Kikapcsolódáshoz

ZAOL Az alternatív pihenési módok egyre népszerűbbek azok körében, akik keresik az új módszereket a stressz csökkentésére és az energia visszanyerésére. Ezek a technikák segíthetnek a testi és lelki egyensúly helyreállításában, különösen a modern, gyors tempójú életformában. A wellness lehetőségek széles skáláját kínálják, a meditációtól a lazító vízi gyakorlatokig, amelyek célja, hogy segítsék az embereket abban, hogy elcsendesedjenek, megnyugodjanak és helyreállítsák az érzelmi egyensúlyt.

Koi pontyokat fogtak a Desedánál

SONLINE  

Távozott az NB II.-es csapattól a mátraballai illetőségű vezetőedző

HEOL Szűkszavú közleményben adta hírül a Tiszakécskei LC honlapja, hogy a klub megvált az NB II.-es gárda szakvezetőjétől.

Japánban jártak a KASI dzsódósai

SONLINE  

Borús hangulatban várja a húsvétot a forint

VG Hajnal óta töretlenül gyengül a hazai fizetőeszköz.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

ZAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Kalandozás a csáfordi nyusziországban

ZAOL Szaladgáló fehér nyuszik és egy kisbárány várta a gyerekeket a Csáford központjában kialakított nyusziországban. A húsvétra hangoló családi rendezvényre elkerítettek egy kis részt a kultúrház szomszédságában lévő füves területen, ahol a nyúlodúból ki-bebújó és a zsombékos réten ugrándozó húsz nyuszi között játszhattak a gyerekek.

Nagycsütörtöki olajszentelés Kaposváron

SONLINE A hagyományoknak megfelelően az egyházmegye papságának koncelebrálásával mutatta be a nagycsütörtöki olajszentelési szentmisét Varga László megyéspüspök a kaposvári Nagyboldogasszony-székesegyházban. A szentmisében a főpásztor megáldotta a keresztelendők és a betegek olaját; illetve a keresztség, bérmálás és egyházi rend kiszolgáltatásakor használatos krizmát.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

SONLINE A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Halálos baleset a 67-esen: fotókon mutatjuk a tragédiát

SONLINE Ahogy arról szerdán írt adtunk összeütközött két autó a 67-es főúton Mernye és Somogyaszaló között. A kaposvári hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Mindegyik autóban csak a sofőr utazott, egyikük életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

ZAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.