Jó megoldás született a vidék évtizedes problémájára

Szinte nincs olyan jászkunsági kistelepülés, ahol ne küzdenének a lakatlan házak okozta bosszúságokkal.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Kálmán Olga jelölése: ezt most elcseszte, Gyurcsány elvtárs/úr!

MAGYARNEMZET A magyar választók döntő többsége nem szeret komoly pozíciók esetében kísérletezni: a szakértelmet és a tapasztalatot várja el a miniszterektől, a képviselőktől, a polgármesterektől és a főpolgármestertől.

Jelentősen bővült a napi fogyasztási cikkek forgalma

MAGYARNEMZET A 21 fejlett európai országot vizsgáló elemzés szerint Magyarországon nőtt a leggyorsabban az élelmiszerek, háztartási vegyi áruk és kozmetikumok forgalma.

Heves orosz rakétatámadás érte Kijevet

MAGYARNEMZET Erről Vitalij Klicsko kijevi polgármester számolt be Telegram-csatornáján.

Ünnepel a győztes és a vesztes is

MAGYARIDOK Horvátországban nem az elveszített aranyat siratják, hanem a bravúros ezüstnek örülnek. Zágrábban 35 ezren nézték a meccset a Jellasics főtéren.

Fordítva a lovon

MAGYARIDOK Összezárt a hazai autósvilág. A céljuk sem titok: kicsinálni a rendőröket, az összeset, akik a biztonságunk szolgálatára esküdtek fel.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.