Jobb, ha felkészül! Ma mindent elmos az eső

Általában erősen felhős, különösen az Északi-középhegység térségében és a Dunántúlon borult lesz az ég, de a déli, délkeleti megyékben a vékonyabb felhőzet mellett némi szűrt napsütés még előfordulhat. A Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az ország északnyugati felén a nap előrehaladtával növekvő eséllyel alakulhat ki eső - kiadósabb mennyiség késő délutántól a Dunántúlon hullhat. Késő este az Alpokalján már havas eső válthatja az esőt. A délkeleti szelet az Alföldön és Észak-Dunántúlon nagyobb területen erős, esetleg viharos közeli lökések kísérhetik.

További olvasott hírek
Napsütés, viharos széllel

VEOL Csütörtökön is számíthatunk napsütésre, de megélénkül a szél, így a levegő hőmérsékletét jóval hidegebbnek érezhetjük.

Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Tető nélküli roadster mutatott be a BYD

AUTOMOTOR Szabadidő-autó márkának indult, de a BYD-hez tartozó Fang Cheng Bao most mégis bemutatott egy szuperautót Super 9 néven.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.

Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Világszerte megünneplik a Mustang 60. születésnapját

AUTOMOTOR Európába jön a California Special és a Nite Pony, az USA-ban 1965 darab autóval emlékeznek, retró-fényezést kap a GT3-as versenyautó.

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.