Jogerős ítélet született Czeglédy ügyében

Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit.

További olvasott hírek
Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Szoboszlai Dominik európai topligás csapatba tart

FIGYELO Aki úgy kel fel, hogy nincs kedve edzésre menni, az hagyja abba a focit – mondta a Figyelőnek adott interjúban Szoboszlai Dominik. A Red Bull Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályása azon dolgozik, hogy a gyerekkori álmok reális célokká váljanak, de a következő évek tervei mellett beszélt lapunknak az osztrák mindennapokról és a hazai futballfejlesztések nyújtotta lehetőségekről is.

Ezért nem igazolta le a Real Madrid Király Gábort

FIGYELO Vissza akarom adni mindazt, amit a labdarúgástól kaptam – mondta a Figyelőnek a Bundesligát és a Premier League-et is megjárt, 108-szoros válogatott korábbi kapus. A róla szóló dokumentumfilm kapcsán felidézte karrierje sarokpontjait, de van véleménye a jelenkori futballfejlesztésekről is.

Koronavírusban hunyt el a nyíregyházi kórházigazgató

FIGYELO

Új pozíciót kapott a volt budapesti főpolgármester

FIGYELO Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett.