Juve: novemberig nem játszhat a védelem egyik oszlopos tagja

Sikeres vállműtétje után körülbelül három hónapos kihagyás vár Matthijs de Ligtre, a Juventus holland válogatott labdarúgójára – számolt be róla a torinói klub a hivatalos honlapján.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.