Karácsony szerint a szavazók büntetik a baloldalt, ezért tarolt a Fidesz

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon. Az ellenzéki pártoknak el kellene gondolkodniuk az időközi választások után az LMP társelnöke szerint.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Minden, amit az oltási akcióhétről tudni kell

HIRADO Hétfőn megkezdődött az oltási akcióhét, mely vasárnapig tart. Az átoltottság növelése és a járvány megfékezése érdekében a kórházi oltópontok reggel 7 és este 19 óra között várják az oltakozókat. Eddig a legtöbben a harmadik, emlékeztető oltást igényelték. A hirado.hu összegyűjtötte a legfontosabb információkat.

ERATĂ - Războiul din Ucraina - S-a încheiat misiunea de control aerian a Forţelor Aeriene Ungare din Marea Baltică

HIRADO Siaulia, joi, 1 decembrie 2022 (MTI) - În ştirea publicată cu titlul "Războiul din Ucraina - S-a încheiat misiunea de control aerian a Forţelor Aeriene Ungare din Marea Baltică" forma corectă a primei propoziţii din alineatul 4 este: Misiunea BAP, în cadrul căreia, începând din anul 2004, statele membre NATO asigură prin rotaţie controlul spaţiului aerian al statelor baltice, a fost coordonată pentru a treia oară de Ungaria.

Sztárok, akiknek a kezéhez vér tapad

HIRADO A celebek életében sem minden a hírnév és a csillogás. Irigylésre méltó életük sokszor csak álca, amivel palástolni próbálják sötét múltjukat. Egyeseket a mardosó bűntudat gyötört, mások sikeres karriert futottak be szörnyű tetteik után, míg akadtak olyanok is akik, nevetséges kifogásokkal próbálták megúszni a börtönbüntetést.

Hiába működöt a fénysorompó, embert gázolt a vonat

HIRADO A baleset miatt pótlóbuszok szállítják az utasokat Ózd és Putnok között.

Minimális forinterősödés szerda reggel

HIRADO Az euró jegyzése a kedd esti 1,1051 dollárról 1,1052 dollárra változott.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!