Kásler: mintegy kétmilliárdos sugárterápiás eszközfejlesztés valósult meg az Országos Onkológiai Intézetben

Sugárterápiás eszközfejlesztés valósult meg 1,9 milliárd forintból az Országos Onkológiai Intézetben az Egészséges Budapest Program (EBP) részeként. Az új sugárterápiás eszközök hétfői ünnepélyes átadása előtti sajtótájékoztatón Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere elmondta, az intézet az elmúlt években az EBP keretében mintegy négymilliárd forint értékben ezer új orvostechnológiai eszközt kapott. Most két lineáris gyorsítót, egy […] A Kásler: mintegy kétmilliárdos sugárterápiás eszközfejlesztés valósult meg az Országos Onkológiai Intézetben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó)

PESTISRACOK Joe Biden amerikai elnök élesen támadta elődjét, Donald Trumpot a 2021. január 6-i zavargások idején tanúsított magatartása miatt az események harmadik évfordulójának előestéjén pénteken. A hivatalban lévő államfő első 2024-es kampánybeszédét a Pennsylvania állambeli Blue Bellben tartotta az amerikai függetlenségi háború egyik fontos helyszíne, Valley Forge közelében. Beszédében Joe Biden azt hangoztatta, hogy Donald Trump […] A Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van

PESTISRACOK Ott magyar állampolgársággal is rendelkező túsz ejtett a Hamász terrorszervezet az októberi támadás során. A külügyminisztérium munkájának és a katari kormány közbenjárásának köszönhetően közülük hárman, egy nő és két kislány, már biztonságban vannak, a hétvégi túszcsere keretén belül izraeli területre menekülhettek, azonban a két férfiról továbbra sem tudunk semmi biztosat. A Hamász terrorszervezet az októberi […] A A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

PESTISRACOK Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedd reggel tette közzé részjelentését a 2022-es országgyűlési választások kampányának pénzügyi hátteréről, amely kapcsán ismert: a baloldali pártok és civil szervezetek mintegy négymilliárd forintnyi külföldi forrást használtak fel. Az ÁSZ komoly büntetést szabott ki a baloldali pártokra, amelyek összesen 261 millió forintot kénytelenek befizetni a tiltott támogatás nyomán, írta meg a […] A Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Csaknem 2,9 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon

PESTISRACOK Világszerte 2 897 645-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálesetek száma 202 880, a gyógyultaké pedig 817 034 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Szombat reggel 2 790 986 volt a fertőzöttek, 195 920 a halálos áldozatok és 781 382 a gyógyultak száma. A fertőzés 185 országban van jelen. A diagnosztizált esetek […]

Kitiltották Irakból a Reuterst, amiért a hatósági adatokkal ellenkező számokat közölt a koronavírusról

PESTISRACOK Az angol The Guardian információi szerint három hónapra betiltották a Reuters hírügynökség működését Irakban, miután az egy jelentésében kétségbe vonta az iraki hatóságok által a járvány terjedéséről közölt adatok hitelességét. A hatóságok szerint a brit hírügynökség álhírt közölt azzal a felvetésével, miszerint az országban a hivatalosan elismert 772 esetnél, és azzal gyanúsította a kormányt, hogy […]