Két autó ütközött össze Zalaegerszeg külterületén

A Ságodi úton forgalomkorlátozásra kell számítani. Két személygépkocsi összeütközött, majd az egyik jármű felborult Zalaegerszeg külterületén, a Ságodi úton. A város hivatásos tűzoltói megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A baleset sérültjeit a mentők ápolják. Az úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Kigyulladt egy családi ház egyik helyisége Debrecen külvárosában

KATASZTROFAVEDELEM A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyisége péntek reggel a Debrecen külvárosában húzódó Fülemüle utcában. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Összeütközött két gépkocsi Budapest XVI. kerületében

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi szombat délután Budapest XVI. kerületében, a Szabadföldi út és a Décsi József utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a baleseten senki nem sérült meg.

Lakóház égett Kengyelen

KATASZTROFAVEDELEM A tűzesetben senki nem sérült meg. Kigyulladt egy lakóház Kengyelen, a Kossuth úton. A szolnoki hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. A ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, ezért az épület lakhatatlanná vált. A mentők megvizsgálták a tulajdonost, aki nem sérült meg.

Kombájn és személyautó ütközött össze Kótajnál

KATASZTROFAVEDELEM Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől. Egy kombájn és egy személygépkocsi karambolozott a Kótaj és Kemecse közötti úton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Vonat és autó ütközött össze Tapolcánál

KATASZTROFAVEDELEM A baleset a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban történt. Egy személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze a Tapolca és Kisapáti közötti úton lévő vasúti átjáróban. A balesethez a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az elsődleges információk szerint a vonaton utazók közül senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.