Kiderült, ezért veszélyes a TikTok, elképesztő számú felhasználót érint

Az egész világon 65 millió embert érint a rohamokkal járó betegség. Számos egészségügyi szervezettel együttműködve most új figyelmeztető funkcióval bővül az egyik leghíresebb videómegosztó applikáció.

További olvasott hírek
Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Örömhírt jelentett be Krausz Gábor: "Szent a béke"

METROPOL A sztárséf az Instagramon üzent követőinek.

Mártha Imre: Újabb több százmilliós luxusvillával bővült a budapesti közművezér családi ingatlanbirodalma Amerikában - videó

METROPOL Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka! Lead: Floridában, egy kizárólag milliárdosok számára fenntartott privát klubban vásárolt luxusvillát a Mártha-klán. A budapesti közművezér családjának ez már a negyedik nagy értékű ingatlana a napfényes amerikai államban.

Bodrogi Gyula unokája nagyszülei nyomdokaiba lép

METROPOL Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája énekesnőnek készül, a színpadon képzeli el magát. Most nem csak terveibe, egy kicsit a magánéletébe is betekintést engedett.

Mi történt Horváth Évával? Rá sem lehet ismerni

METROPOL Horváth Éva ugyan rendszeresen posztol magáról fotókat, a legfrissebb képén mintha nem is őt látnánk... Vajon mi történhetett?

Akkora aszteroida közeledik, mint Noé bárkája

METROPOL A NASA pontos adatokkal szolgál. Akárcsak a Szentírás.