Kipchoge és Bekele közös versenye

Június első hétvégéjén ugyanazon a virtuális váltón futott a maratoni szakág két legjobbja – az októberre halasztott valóságos londoni maratonin emlékezetes viadalt hozhatnak össze.

További olvasott hírek
Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

A repülő apáca már 91 esztendős

CSUPASPORT Marion Irvine október 19-én ünnepli születésnapját, de híresebb arról, hogy 54 évesen lehetőséget kapott az olimpiai válogatón, hogy esetleg elindulhasson az 1984-es Los Angeles-i játékoson.

Kevésbé ismert kirándulóhelyek

CSUPASPORT Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Síelj a csodák birodalmában!

CSUPASPORT A legendás Lachtal – avagy széles pályáktól lesz széles a síkedvelők mosolya.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.