Kormányinfó: Fontos kormánydöntések születtek a vírus elleni védekezésben

A kormány a szerdai ülésen leghosszabban a járványhelyzettel foglalkozott. Értékeltük a nemzeti konzultáció eredményeit is – mondta Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Uniós ügynökség: Román embercsempész csoportot számoltak fel

HIRTV Embercsempészettel foglalkozó román szervezett bűnözői csoport tizenegy tagját állították elő a román és a francia hatóságok.

Rendőrautóba ülhetett Olivér

HIRTV Rendőr akar lenni a kisfiú, akinek az egyenruhások teljesítették kívánságát.

Január 1-től igényelhető az Otthonfelújítási támogatás

HIRTV Az Otthonfelújítási támogatást családok, de a gyermeküket egyedül nevelő szülők is igényelhetik - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Terjed a madárinfluenza Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében

HIRTV A közlemény szerint a fertőzéssel érintett állományokat felszámolják.

Árvízvédelmi kiképzés

HIRTV Új szintre emeli az árvízvédelmet Budapest Kormányhivatala. 500 önkéntest képeztek ki, akiket a jövőben bevethetnek. A katasztrófavédelem szerint fontos hangsúlyt fektetni ezekre a gyakorlatokra, ugyanis Budapest első számú veszélyeztető tényezője az árvíz.