Kosár: a Baskonia bejelentette, Hanga Ádám a Barcelonáé

A Baskonia kosárlabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett Hanga Ádám játékjogát illetően a Barcelonával, így a magyar kosaras a gránátvörös-kékeknél folytatja pályafutását.

További olvasott hírek
841 lóerőt tud az új Shelby Super Snake – 93 oktános benzinnel…

AUTOMOTOR Mindössze 250 darab Shelby Super Snake épül 2024-ben, a fejlesztésben a Ford szakemberei is segítették a Las Vegas-i műhelyt.

Egy arasszal több – itt a legnagyobb európai Mazda

AUTOMOTOR Teljes lett a Mazda nagy méretű SUV-sorozata azzal, hogy bemutatkozott az európai piacra szánt 3 üléssoros CX-80.

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

BORSONLINE Kiss Márk kiakadt a Next Top Model Hungary versenyzőire.

Marad a hűvösebb idő pénteken Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, csak néhol fordul elő zápor. Élénk lesz az északnyugati szél. Reggel -1 és +6 fok közé csökken a hőmérséklet, délután 11-16 fok várható.

Itt van egy Dixi!

AUTOMOTOR A veteránautóról szóló írás először az Autó-Motor 1968/16-os számában jelent meg.

Férfi kosár, Eb-sel.: Ukrajna–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön bravúros győzelemmel kezdte a magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki címvédő Szlovénia ellen a kontinentális torna selejtezősorozatát, s most Ukrajna ellen következhet a folytatás. Ivkovics Sztojan válogatottjának mai ellenfele első meccsén 88–73-ra legyőzte Ausztriát, így a győztes a csoport éléről várhatja a

Kosár: Amerika megőrül a 18 éves, 231 centis romániai magyar óriásért

NEMZETISPORT Mindössze 18 esztendős, de már 231 centiméter magas: ő az aradi Bobróczky Róbert, akiről egyre több videót osztanak meg az amerikai portálok. Az emberek imádják, s remélik, sikerül megvalósítania az álmát: profi kosarassá válni.

Női kosár Euroliga: Sopron–Yakin Dogu élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–Yakin Dogu Universitesi női kosárlabda Euroliga-elődöntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár Euroliga: Sopron–Jekatyerinburg döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–UGMK Jekatyerinburg női kosárlabda Euroliga-döntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár: döntött a FIBA, meccs nélkül kikapott a Sopron!

NEMZETISPORT A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség döntött, 20–0-s különbséggel az olasz Schiónak ítélte meg a Sopron elleni mérkőzést, mert a magyar csapat nem állt ki a mérkőzésen.

Családi autóvá nőtte ki magát a C3 Aircross

AUTOMOTOR Ősszel kerül majd az európai utakra a Citroën C3 Aircross családi autó, ami 4,39 méteres hosszon kínál akár 5+2 személyes utasteret.

Az emberek 87,5%-át felvidítja az Ioniq 5 N vezetése

AUTOMOTOR Remek választás a tél fásultság ellen a Hyundai Ioniq 5 N vezetése, ahogy azt a tudományos alapossággal végzett kísérlet alátámasztja.