Kosár Eb: A mi kis országunknak ez egy nagy lépés – Hanga Ádám

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 85–73-ra legyőzte Csehországot az Európa-bajnokság C-csoportjának harmadik fordulójában Kolozsváron. A mieink 48 év után először nyertek mérkőzést a kontinenstornán. A találkozó után a 31 pontot szerző Hanga Ádám és a születésnapos Vojvoda Dávid értékelt az NSO Tv helyszínen tartózkodó stábjának.

További olvasott hírek
Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!

Világszerte megünneplik a Mustang 60. születésnapját

AUTOMOTOR Európába jön a California Special és a Nite Pony, az USA-ban 1965 darab autóval emlékeznek, retró-fényezést kap a GT3-as versenyautó.

Napsütés, viharos széllel

VEOL Csütörtökön is számíthatunk napsütésre, de megélénkül a szél, így a levegő hőmérsékletét jóval hidegebbnek érezhetjük.

Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Férfi kosár, Eb-sel.: Ukrajna–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön bravúros győzelemmel kezdte a magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki címvédő Szlovénia ellen a kontinentális torna selejtezősorozatát, s most Ukrajna ellen következhet a folytatás. Ivkovics Sztojan válogatottjának mai ellenfele első meccsén 88–73-ra legyőzte Ausztriát, így a győztes a csoport éléről várhatja a

Kosár: Amerika megőrül a 18 éves, 231 centis romániai magyar óriásért

NEMZETISPORT Mindössze 18 esztendős, de már 231 centiméter magas: ő az aradi Bobróczky Róbert, akiről egyre több videót osztanak meg az amerikai portálok. Az emberek imádják, s remélik, sikerül megvalósítania az álmát: profi kosarassá válni.

Női kosár Euroliga: Sopron–Yakin Dogu élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–Yakin Dogu Universitesi női kosárlabda Euroliga-elődöntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár Euroliga: Sopron–Jekatyerinburg döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–UGMK Jekatyerinburg női kosárlabda Euroliga-döntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár: döntött a FIBA, meccs nélkül kikapott a Sopron!

NEMZETISPORT A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség döntött, 20–0-s különbséggel az olasz Schiónak ítélte meg a Sopron elleni mérkőzést, mert a magyar csapat nem állt ki a mérkőzésen.

Tető nélküli roadster mutatott be a BYD

AUTOMOTOR Szabadidő-autó márkának indult, de a BYD-hez tartozó Fang Cheng Bao most mégis bemutatott egy szuperautót Super 9 néven.

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.