Kosárlabda: a nemzetközi szövetségnek dolgozik a kanadai doppingnyomozó

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetségnek (FIBA) dolgozik integritási megbízottként a doppingügyekben folytatott nyomozásairól, vizsgálatairól ismert Richard McLaren.

További olvasott hírek
Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Férfi kosár, Eb-sel.: Ukrajna–Magyarország – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Csütörtökön bravúros győzelemmel kezdte a magyar férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki címvédő Szlovénia ellen a kontinentális torna selejtezősorozatát, s most Ukrajna ellen következhet a folytatás. Ivkovics Sztojan válogatottjának mai ellenfele első meccsén 88–73-ra legyőzte Ausztriát, így a győztes a csoport éléről várhatja a

Kosár: Amerika megőrül a 18 éves, 231 centis romániai magyar óriásért

NEMZETISPORT Mindössze 18 esztendős, de már 231 centiméter magas: ő az aradi Bobróczky Róbert, akiről egyre több videót osztanak meg az amerikai portálok. Az emberek imádják, s remélik, sikerül megvalósítania az álmát: profi kosarassá válni.

Női kosár Euroliga: Sopron–Yakin Dogu élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–Yakin Dogu Universitesi női kosárlabda Euroliga-elődöntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár Euroliga: Sopron–Jekatyerinburg döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Köszöntjük kedves olvasóinkat a Sopron Basket–UGMK Jekatyerinburg női kosárlabda Euroliga-döntő online tudósításában! Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kosár: döntött a FIBA, meccs nélkül kikapott a Sopron!

NEMZETISPORT A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség döntött, 20–0-s különbséggel az olasz Schiónak ítélte meg a Sopron elleni mérkőzést, mert a magyar csapat nem állt ki a mérkőzésen.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.