Kovács Antal szerint Pupp Réka a csillagokig érhet

Mint beszámoltunk róla, ötödik helyen végzett a tokiói olimpián Pupp Réka, az Atomerőmű SE 52 kilogrammos súlycsoportban indult versenyzője.

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.