La Liga: 6 hónapos börtönt kért az ügyészség az Atlético-csatárra

A spanyol ügyészek adócsalás miatt hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós (173.7 millió forintos) bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára.

További olvasott hírek
Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Real Madrid: Zidane távozik a klubtól – hivatalos

NEMZETISPORT A Real Madrid csütörtök kora délután rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, melyen bejelentették, hogy Zinédine Zidane két és fél év elteltével lemond vezetőedzői pozíciójáról, és távozik a klubtól.

Barcelona: Messi beszélt Bartomeuval, távozni akar – sajtóhír

NEMZETISPORT Lionel Messi benyújtotta távozási kérelmét az FC Barcelona labdarúgócsapata vezetőségének – állítja a TyC Sports argentin sportcsatorna.

Atlético: Antoine Griezmann bejelentette, hol folytatja!

NEMZETISPORT A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann bejelentette, marad a „matracosok” játékosa.

Real Madrid: Zidane visszatért! 2022-ig írt alá – hivatalos

NEMZETISPORT A Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette: 2022 június 30-ig szóló szerződést kötöttek a csapat új vezetőedzőjével, a nyáron távozott francia Zinédine Zidane-nal.

Real Madrid: Julen Lopetegui az új vezetőedző – hivatalos

NEMZETISPORT A spanyol labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Julen Lopetegui lett a Real Madrid új vezetőedzője – jelentette be a királyi klub a hivatalos honlapján. Az 51 éves szakember a világbajnokság után távozik a spanyol szövetség alkalmazásából, a királyiakhoz három évre írt alá.