Lakberendezési trendek, amelyeknek idén búcsút mondhatunk

Az elmúlt egy évben sokat változott az, ahogyan az otthonunkról gondolkodunk, ez pedig a trendekre is jelentős hatást gyakorolt. Az előrejelzések szerint a következő irányzatokkal, lakberendezési és dekorációs megoldásokkal egyre kevesebbszer fogunk találkozni.

További olvasott hírek
Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Hétköznapi megoldások nagy belmagasságú lakásokba

LAKASKULTURA A városi nagypolgári lakásokat mindenki úgy képzeli el, mint ahogy a kosztümös filmekben látta. Nagy belmagasság, és túlzottan is elegáns bútorok. A valóság azonban sokszor mást mutat.

Férfias vonások a lakásba

LAKASKULTURA Ha nem is kimondottan legénylakásnak szeretnénk kialakítani egy otthont, akkor is rendelkezhet egyértelműen férfias vonásokkal.