Le akarta nyűgözni Kamillát, de csúnyán beégette magát Károly herceg

II. Erzsébet királynő fia nem mindig volt egy randiguru, ezt nyugodtan kijelenthetjük.

További olvasott hírek
„Az egyik tanár akart lenni, a másik orvos” - szörnyű buszbalesetben halt meg 3 iskolás lány

RIPOST Lucka, Sofia és Katka nem élték túl a történteket.

Kisbéri éremeső a Diákolimpián

KEMMA  Komáromban rendezték a 2023/24-es Diákolimpia vármegyei döntőjét, amelyen a Petőfi Általános Iskola mindkét labdarúgócsapata bronzérmet szerzett. A harmadik, negyedik és ötödik osztályos fiúk, valamint a nyolcadik osztályos lányok is csoportjuk harmadik helyezettjei lettek.

Elhunyt a halasi házrobbanásban megégett idős férfi

BAON Egy nyolcvan év körüli, lángoló férfit mentettek ki vasárnap délelőtt Kiskunhalason, a Fejérföld úton egy felrobbant házból. Az idős férfi testfelületének közel nyolcvan százaléka megégett, mentőhelikopterrel szállították Budapestre, a Honvéd Kórházba, ahol a gondos és szakszerű ellátás ellenére később elhunyt.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

KEMMA Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Megbénult a forgalom Budapesten, nagy a baj a hídon

RIPOST Összeütközött két autó a III. kerületben.

Megérkezett a rossz idő, máris baleset történt Pécsen

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt kedden délután Pécsen. Az eset a Szabadság út és a Kálvin út kereszteződésében történt. Információink szerint két személygépkocsi koccant össze telezöld jelzésnél. Az érintett útszakaszon dugóra lehet számítani.

Ideje volt már: elkezdték lebontani a régi buszpályaudvart Tatabányán +fotók

KEMMA Az április 16-i esős időben több munkagép sorakozott fel a régi tatabányai buszpályaudvar területén, hogy a 2007-től már nem üzemelő, s azóta egyre rosszabb állapotban lévő épületet a földdel tegyék egyenlővé. Fotókat hoztunk a régi buszpályaudvar bontásáról, arról, hogy mi maradt az ikonikus épületből kedd délutánra.

Egyszerre három helyen csapott le a madárinfluenza

VG A betegség H5N1 típusa fertőzte meg a madarakat, több állattartó telepen is.

Fiatal csillagok százait nézheted meg, azt is eláruljuk, hogy mikor kell az égre tekintened

RIPOST Különleges égi jelenséget figyelhetsz meg hamarosan.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BAON Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Hamiltont is lepipálhatja, bődületes fizetéssel csábítják Verstappent

RIPOST Mindent megadnának a holland világbajnoknak.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BEOL Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Így kellene randizni a szakértő szerint

TEOL A Randiguru című film egy olyan pasiról szól, aki tudja, hogyan működnek a nők. Ezt pedig a velük nem jól boldoguló társainak jó pénzért meg is tanítja.

Összeütközött egy furgon és egy személyautó Bajánál

BAON Utoléréses baleset az 55-ös főúton kedden délután.

Az aktuális pályázati lehetőségekről hallhattak a Kamarák Házában Zalaegerszegen

ZAOL Az aktuális pályázati lehetőségekről, köztük kiemelten a KKV Technológia Plusz Hitelprogramról tájékoztatták részletesen az érdeklődőket kedden délután Zalaegerszegen, a Kamarák Házában. A rendezvényen a Széchenyi Programiroda és az MBH Bank szakértőit az előadások után kérdezhették is a jelenlévők.

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban

MINDMEGETTE A kofta indiai módra készült zöldséggombóc, amelynek számtalan változata létezik. A legmegfelelőbb zöldségek a karfiol, a cukkini, a tök, a burgonya, a spenót és a fehér retek. A főfogás részeként vagy csemegeként egyaránt tálalhatjuk.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BAON Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Bojtok Anna és Karé Kamilla is tíz gól felett zárt

SONLINE Magabiztos győzelmet aratott a másodosztályú női kézilabda-bajnokság (Dél-Nyugat; E- és F-csoport) felsőházi rájátszásának a második játéknapján a Siófok KC, mely a sereghajtó SZISE-Bamba Marha U21 ellen aratott kilencgólos győzelmet. Szintén nyerni tudott a Nagyatádi RKC, a NEKA U21 viszont vereséget szenvedett a Csepel DSE vendéglátójaként.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Száznegyven néptáncos lépett színpadra Szalkszentmártonban – galériával, videóval

BAON Gálaműsorral ünnepelte fennállásának ötvenedik érfordulóját a Szalkszentmártoni Néptánc Egyesület. A helyi művelődési házban megtartott rendezvényen száznegyven táncos lépett színpadra.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

TEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Belterületi útfelújítást végeznek Balotaszálláson

BAON Hatvan millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a balotaszállási önkormányzat belterületi utak fejlesztésére a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP Plusz keretében.

Menetelnek a bajnoki arany felé a tapolcaiak

VEOL Tizenegy gólig jutott a PELC a labdarúgó vármegye III. osztály Északi csoportjában. Az Északnyugati csoportban a Nyárád rangadót nyert a Kolontárral szemben, ez jól jött az éllovas Káptalanfának. A Keleti csoportban a harmadik helyért küzdő Litér és VBSK nem bírt egymással. A Déli csoportban idegenben nyert magabiztosan a listavezető Tapolca ÖFC.

Három drogfogyasztót ítéltek el

HEOL Három kábítószer-fogyasztót ítélt el az Ügyészség, akik megtagadták az előzetesen már rájuk rótt pártfogó felügyeletet.

Schobert Norbi 53 éves lett: ezzel a tortával köszöntötte Réka és a gyerekek

MINDMEGETTE Az ország fitneszguruja ma, azaz április 16-án ünnepli 53. születésnapját, amiről felesége, Rubint Réka is megemlékezett egy megható Facebook bejegyzésben. Természetesen a torta sem maradhatott el.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BAMA Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Szparis érmek a felnőtt válogatón

BEOL Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három hölgy versenyzője is dobogóra állhatott, a Kozma István Magyar Birkózó  Akadémián (KIMBA) megrendezett idei első felnőtt kötöttfogású, szabadfogású és női válogató versenyen.

Bemutatta a keszthelyi ellenzéki szövetség a Szelíd fejlődés című programját

ZAOL Bemutatta a Szelíd fejlődés címet viselő programját dr. Tóth Gergely, Keszthely független polgármesterjelöltje.

A gyerek érdekeit sérti az a szülő, aki büntetni akarja a másikat válás után

TEOL A házasság felbontásával nem szűnik meg a szülők közös felelőssége a gyermek sorsáért.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

KEMMA Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Horváth Lilla: Alig vártam, hogy hivatalosan is nagykorú legyek!

FEOL Hihetetlen, de a napokban lett 18 éves Horváth Lilla dunaújvárosi tini szépségkirálynő, aki évről évre egyre gyönyörűbb. A róla készült friss születésnapi fotó láttán is csak ámulunk és bámulunk!

Így lehet tökéletes frizurád: tuti tippek az egri haj-stylisttól

HEOL Immár ötödik alkalommal indította útnak a Mediaworks Hungary Zrt. az országos szépségversenyét, ahol elsőként a megyei fordulóban mérettethetik meg magukat a jelentkezők. Mint minden évben, idén is adunk pár tippet a versenyre való felkészüléshez. Mostani témánk pedig nem más, mint a hajkorona, melynek ápolására Buglyó Anikó egri haj-sztájliszttól kértünk tanácsokat.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

KEMMA Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Igazságos átmenet: környezetbarátabbá tennék a Mátra Erőművet is

HEOL Megalakultak az Igazságos Átmenet Albizottságok.

A rendőrségnek kellett közbelépni: életveszélyesen bántalmazta csecsemőjét egy nő Vas vármegyében

BORSONLINE Igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják az esetet.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Bánhidai Borudvart - PODCAST

KEMMA Idén április 20-án nyitja meg kapuit a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Bánhidai borudvar. Mai podcast beszélgetésünkben az eseményt szervező Bánhidai Baráti Kör Egyesület vezetője Visegrádi József volt a vendégünk.

Vilmos herceg először állt munkába azóta, hogy kiderült, Katalin hercegné rákos

RIPOST Katalin hercegné jelenleg rákkezelésen esik át.

Két autó karambolozott az 5-ös főúton, Kiskunfélegyházánál

BAON Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Nyáron újra lehet Uberrel utazni a fővárosban – mutatjuk a részleteket

VG Megkapta a diszpécserszolgálati engedélyt az Uber, nyár elején indulnak a taxik  – írta meg a Telex.  

Egymás oldalán tűnt fel Kiszel Tünde és Bodrogi Gyula – Fotó

BORSONLINE Megható szavakkal köszöntötte fel Kiszel Tünde Bodrogi Gyulát.

Szintet lép a Mol olajtermelése

VG Jól időzítette a konzorcium a hetedik fúrótorony átadását.

Közösségi teret alakít ki az önkormányzat Fehérvárcsurgón

FEOL Új és zöld közösségi teret hoznak létre az óvoda mögött. Elsőként egy zöld mezőt hoznak létre, aztán várnak a megfelelő pályázatra.

Lékai-Kiss Ramóna mindent hátrahagyva utazott el az országból

BORSONLINE A műsorvezető kisfia és férje nélkül hagyta el az országot.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

SZOLJON Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Így jött létre a hamarosan fél évszázados fehérvári "ifiház"

FEOL Kiállítások, koncertek, előadások helyszíne, szakkörök, próbatermek, művészeti projektek otthona közel ötven éve a Székesfehérvár Csónakázó-tava mellett álló, ismét megújuláson átesett művelődési háza. Visszautaztunk fél évszázadot a múltban, hogy emlékezzünk sok fehérvári fiatal közösségi életének helyszínére, építésének előzményeire, létrejöttének körülményeire.

Bejelentette a polgármester, hány elektromos busz érkezik Komáromba

KEMMA Komárom Molnár Attila polgármester a Komáromi Televízió Facebook oldalán mondta el, zöldebb lesz a közlekedés Komáromban. Ebben az évben ugyanis két elektromos buszt kap a város.

Nyerni kell a Szeged ellen - Szerdán 18 órától lép pályára az Egis Körmend

VAOL Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság playoutjának második fordulójában szerdán 18 órától ismét hazai környezetben lép pályára az Egis Körmend, amely ezúttal a Szegedet fogadja.

Pécsre érkezik az egészségügyi szűrőkamion

BAMA Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja Pécsre érkezik április 18-án. A Pécs Plaza parkolójában reggel 9 órakor nyitják meg a rendezvényt és délután 16 óráig lesz elérhető a program. Itt 50 féle-átfogó vizsgálaton lehet részt venni ingyenesen, azonnali kiértékeléssel.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

HEOL Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Az EU nekimegy Kínának – és ezzel ismét maga alatt vágja a fát

VG Több európai tisztviselő szerint Kína tisztességtelen versenyt folytat és kijátssza az uniót. Peking ugyanakkor beleköphet az unió levesébe.

A kaposváriak ellen is a Szegeden mutatott játék kell az Atomerőműtől

TEOL A Kometa Kaposvári KK elleni szerdai bajnokin ott szeretné folytatni az Atomerőmű SE, ahol szombaton, Szegeden abbahagyta.

Az újjászületés jegyében jógázhatunk a hétvégén

BAMA A tavaszi újjászületés jegyében nyílt hétvégére hív a pécsi Jógaház április 20-án és 21-én, ahol színesebbnél színesebb programokkal várják az érdeklődőket.

Tündérszépek: ezen a héten még lehet jelentkezni! - videóval

SZOLJON Lassan nem múlik el úgy hét, hogy ne állnának újabb versenyzők kamera elé. Ez most sem volt másként, két fiatal lányról készült portfólió a Tündérszépek szépségversenyre.

ROADPOL: fókuszban a gyorshajtók Békésben is – videóval

BEOL A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján ezen a héten hazánkban, így Békéscsabán is fokozott ellenőrzést tartanak.

Tömegverekedés a végén

DUOL A győri egyetemisták nyerték meg a másodosztályú jégkorong-bajnokságot, az Andersen Ligát. A DAB-ASP az ötödik, a másik dunaújvárosi csapat, a Worm Angels pedig a nyolcadik helyen zárt.

Rózsát kapott ajándékba a komlói önkormányzat

BAMA Több mint 150 tő rózsát kapott ajándékba a komlói önkormányzat a budapesti Gül Baba Örökségvédő Alapítvány felajánlásának köszönhetően - az adományozás célja, hogy a virágok kiültetésével a város közterületei tovább szépüljenek. A rózsákat a városgondnokág munkatársai átvették és már el is kezdték azok kihelyezését a végleges helyükre. A tervek szerint Komló különböző pontjain, három-négy helyszínre kerülnek ki a törökországi rózsafajták.

Orbán Viktor üzen Brüsszelből, a betiltott konferenciáról

VG Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt betiltják – írta Facebook-oldalára Orbán Viktor a brüsszeli Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáról.

Alvás közben bénult meg a fiatal, szellem jelent meg a házban

RIPOST Elátkozott házba költözött?

Orbán: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

RIPOST Itt a legfontosabb kérdés az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében.

A palóc dudás szobra központi helyet kapott Balassagyarmaton

NOOL Elhelyezték a megújult balassagyarmati Gregori-parkban Pál István (Pista bácsi) Madách-díjas nógrádi pásztor, tereskei dudás szobrát.

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

RIPOST Andris pontot tett az ügy végére.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

SONLINE Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Orbán Viktor: a menekültügyi eljárást az unión kívül várják meg a migránsok

VG Amíg ezt nem sikerül kimondani, addig semmilyen uniós migrációs rendelkezés nem működik.

Bódis Nagy Katinka: A valódi teljesítmény érjen aranyérmet a táncsportban is!

SONLINE Bódis Nagy Katinka, a BNK Táncstúdió vezetője a napokban egész elkeseredett, őszinte hangvételű írást osztott közösségi oldalán. Ebben egy hosszú évek óta fennálló, véleménye szerint nem helyes gyakorlatra hívja fel a figyelmet: nincs az rendjén, hogy minden táncolni vágyó gyermek, vagy fiatal, minimális felkészülés után gyakorlatilag tönkrenyeri magát minden hétvégén a táncsportban. Ennek okairól, káros hatásairól, és az esetleges megoldásról is beszélgettünk Katinkával. Bódis Nagy Katinkával Barkóczy László beszélgetett.

Kevesebb fellebbezés, mégis több az ügy a somogyi bíróságokon

SONLINE Időszerűség, szakmaiság, és kiegyensúlyozott ítélkezés jellemezte a Kaposvári Törvényszék 2023-as munkáját – hangzott el azon az évértékelőn, melyet kedden az összbírói értekezlet előtt tartottak.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

BAMA Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

BORSONLINE Orbán Viktor Brüsszelben tárgyal.

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

BORSONLINE A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Elmeállapota miatt felmentették azt a férfit, aki megölte a szüleit Sopronban

BORSONLINE Kóros elmeállapota miatt felmentette az emberölés vádja alól az első fokon eljáró Győri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly novemberben megölte a szüleit Sopronban, s elrendelte a vádlott határozatlan idejű kényszergyógykezelését - tájékoztatta a törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Fantasztikus áttörés: egy új gyógyszer semlegesítette a koronavírus összes variánsát

BORSONLINE A szer laboratóriumi körülmények között kiválóan teljesített.

Idén egészen máshogy alakul Kis Grófo húsvétja, megszólalt a Bulibáró

BORSONLINE Az énekes megfogadta: biztos nem eszi degeszre magát az ünnep alatt.

Kiderült, mikor helyezik örök nyugalomra Szvoboda Bencét

BORSONLINE A nyilvános temetésen mindenkit szívesen vár a család.

Két pécsi egyesület közösen indul a választáson

BAMA A Pécs Most Egyesület és a baloldali Mindenki Pécsért Egyesület hétfőn jelentette be, hogy közösen indulnak a választáson. Vélhetően az LMP önállóan nem indul így Pécsen.

"Csendre és nyugalomra van szükségünk" - Szívszaggató posztban búcsúzott családja a ráckeresztúri repülőbaleset pilótájától

BORSONLINE Gyermeke anyja szívszaggató posztban köszönt el M. Józseftől.

Már tisztán látszik, gigantikus aszteroida száguld a Föld felé

RIPOST Az objektum átmérője 610 méter.

Egy nyerges szerelvény fekszik az oldalára dőlve Székesfehérváron

FEOL A szokásosnál is nagyobb figyelemmel és óvatossággal érdemes megközelíteni Székesfehérvárt. A határában a horgász dűlő melletti útszakaszon ugyanis a 81-es főút Fehérvár felé vezető oldalán egy kamion fekszik az árokban. A nyerges vontató illetve annak a teljes rakománya nem zavarja a közlekedést viszont a mellette álló személyautó valamint a várhatóan megkezdődő műszaki mentés idején akár félpályás útlezárásra is számíthat az aki a 81-es főúton szándékozik megközelíteni vagy elhagyni a várost.

A hely, ahol a tervek életre kelnek

DUOL A múlt héten rendezték meg Budapesten a 42. Nemzetközi építőipar szakkiállítást, a Construmát, ahol az otthonteremtés a tervezésből valósággá válik. Ebben az évben a dunaújvárosi ST Solar már harmadik alkalommal vett részt ezen.

Rendkívül sikeres hétvége áll a répcelaki Rise Aerial Arts csapata mögött

VAOL Amint arról közösségi oldalukon beszámoltak, nagyon mozgalmas hétvége áll a répcelaki légtornász csapat mögött: Rise Aerial Arts csapata Szolnokon, a III. SilkDance Nemzetközi Légtánc Versenyen ért el sikereket. A kifejezetten erősnek tartott mezőnyben aranyérmet szerzett Velekey Emília, a dobogó második fokára állhatott Csupor Lola, Horváth Zsófia, Horváth Elizabet, Böcskör Liza és Palkovics Adél, valamint bronzérmes lett Palkovics Adél. A legjobb tíz között végzett még Böcskör Liza (4. hely), Csorba Kira (5. hely), Horváth Elena (6. hely), Pataki Emma Róza (8. hely) és Horváth Fanni (10. hely).

A művészeti nevelésről rendeztek konferenciát Székesfehérváron

FEOL Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ hagyományainak megfelelően idén is megrendezte a tavaszi pedagógiai napokat. A programsorozat tematikáját az egészségnevelés és a művészeti nevelés adta. Ez utóbbi témában zajlott szakmai konferencia kedden a József Attila Középiskolai Kollégiumban, Alfa generáció Vagy ÉS tradíció címmel.

Autóval tolattak be egy luxusmárkabolt kirakatába, napszemüvegeket és öveket loptak

SZOLJON Két külföldit már őrizetbe vettek a rablás miatt.

Orbán Viktor: mindenkinek az uniós határokon kívül kell maradnia mindaddig, amíg menekültügyi kérelmét elbírálják

SONLINE Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Az egészségre hívták fel a figyelmet az egri egyetemen

HEOL Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Sporttudományi Intézete kedden tartott Egészségnapot a Líceum épületében, ahová az egyetem hallgatói és dolgozói mellett az egrieket is várták. Minden korosztály számára készültek programokkal: volt mozgás, szűrés, masszázs és számos előadás.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BAON Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Bővült Horváth Gréta családja, már meg is mutatta a jövevényt - Fotó

BORSONLINE Közösségi oldalán osztotta meg a hírt Horváth Gréta.

Arany: 3000 dolláros célár érkezett, kirobbanóan bizakodók az elemzők

VG Az arany felfutását egyre több tényező támogatja.

Litvániában is épít lőszergyárat a Rheinmetall

VG Ez lesz az egyik legnagyobb befektetés a balti országban.

Jól vizsgázott Sutyinszki István új fegyvere

BEOL Három hibával a harmadik helyen végzett Sutyinszki István, a field target Magyar Kupa-versenysorozat 2. fordulójában, amit a tatabányai lőtéren rendeztek meg a hétvégén.

Már nem a Rózsadomb a legdrágább környék

VG Már átlagosan 1,65 millió forint az új lakások négyzetmétere Budapesten.

"Igazi harcos volt" - 45 évesen rohamot kapott, majd elhunyt a sportoló

RIPOST Fia jelentette be a szomorú hírt.

A német és a jordániai külügyminiszter önmérsékletre szólította fel a közel-keleti válság szereplőit

VG A jordániai diplomácia vezetője hangsúlyozta: mindent meg fognak tenni az ország szuverenitásának védelme érdekében.

Nyaktekercs: az egyedüli vonuló harkályféle

VEOL Április 9-én kora reggel hallottam idén az első nyaktekercset szólni jellegzetes hosszan tartó, hangos „ví-ví-ví-ví” hangján, Szentimrefalva határában, egy felhagyott gyurgyalagtelep mellett.

Ennyi pénzt lehet most keresni a Lidl-ben, és van egy csomó hely

RIPOST Közel 200 új pozícióra keresnek munkavállalókat.

3 és 6 éves kisfiai végignézték a magyar családapa kegyetlen halálát

RIPOST Kisfiai szeme láttára szúrhatta le a férjét egy nő.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BEOL Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Navracsics Tibor Baranya fejlesztési terveiről tájékoztatott

BAMA Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter dr. Horváth Zoltán főispán vendégeként április 16-án Pécsre érkezett, hogy szakmai egyeztetéseken vegyen részt a Baranya Vármegyei Kormányhivatalban. A megbeszéléseket követően Navracsics Tibor sajtótájékoztatót tartott a kormány Baranyára irányuló fejlesztési terveiről.

„Törőcsik Mari pótolhatatlan” – Kálloy Molnár Péter könnyeivel küszködve emlékszik a 3 éve elhunyt színésznőre

BORSONLINE A legendás színésznő ma 3 éve hunyt el.

Erős Pista visszatért a McDonald’s-ba és még csípősebb lett

VG Még csípősebb lett a közönségkedvenc burger.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

BAMA Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Óriási verekedésbe torkollott a berényiek bajnoki döntője, csak úgy röpködtek a pofonok a pályán

SZOLJON Nem mindennapi végjátékkal fejeződött be a Lehel HC bajnoki szezonja jégkorongbajnokság másodosztályában, az Andersen Ligában. Az egyik fél három győzelméig tartó, Győr elleni döntő párharc utolsó összecsapásán egy tömegverekedés után félbeszakadt a mérkőzés, mivel a kiállítások következtében a berényiek létszáma a megengedett minimum alá csökkent. Így a játékvezetők a 34. percben, 5–1-es győri vezetésnél lefújták a találkozót, ezzel pedig a vendéglátók megszerezték harmadik sikerüket, és vele együtt a bajnoki címet is.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

SONLINE Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.

Holokauszt 80: kihelyezett történelemórát tartottak

BEOL A Holokauszt 80 emlékév alkalmából kihelyezett történelemórákat szervezett, szervez a Békéscsabai Zsidó Hitközség gimnazistáknak kedden és szerdán a Széchenyi-ligeti zsinagógában. Nyolcvan évvel ezelőtt csaknem kétezer békéscsabait gyilkoltak meg csak azért, mert zsidó volt. A Luther utcában egykor két zsinagóga is állt egymással szemben.

Brüsszeli botrány: kinevezése előtt lemondott von der Leyen kedvence

VG Pieper jelölését több biztos és a Parlament is ellenezte.

Megszólalt a Primark a csalások miatt – kiderült, lesz-e magyar online értékesítés

VG A Primark első magyarországi boltnyitását hivatalosan még nem jelentették be, így a budapesti üzlet webshoppal sem rendelkezik, mégis tömegével próbálnak online vásárolni. A fast fashion cég most megszólalt az ügyben.

Megállították a forgalmat az 5-ös főúton, nagy a baj

BORSONLINE A tűzoltók már a helyszínen vannak.

Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen

SZOLJON Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban.