Liptai Claudia, a Wellhello, Zámbó Krisztián, Gianni, Mihalik Enikő... mindenki a Balatonnál volt a hétvégén!

A hazai sztárok szívesen időznek a Balatonnál, nem volt ez másképp a hétvégén sem! Sebestyén Balázs, Mádai Vivien, Rákóczi Feri, a Margaret Island, ... nézd meg te is, merre pihentek!

További olvasott hírek
Színes gyermekbútorok várják a kis betegeket

TEOL Ajándékot kapott a szekszárdi gyerekosztály.

Itt vannak a S.E.R.E.G. első képkockái

RIPOST Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja.

Nem lehet máshova nézni: vadító dekoltázst villantott Fésűs Nelly lánya

NOOL Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge megint elkápráztatta követőit.

Már nem kell sokat várni, hogy tomboljunk a Halott Pénzre

BAMA Június 8-a nem lesz egy átlagos nap, főleg nem a Halott Pénz rajongóknak, sőt még a pécsiek is büszkén fognak sétálni ezen a napon. Egy pécsi szobából indultak, és nem sokára egy egész stadiont fognak megtölteni. Az biztos, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt fog nyújtani a zenekar. Mi nagyon büszkék vagyunk!

Magyar népviseletben ropták az atkáriak a táncházban

HEOL A falu apraja-nagyja hagyományos népi öltözetben táncolt. A Magyar népviselet napjából hagyományt szeretnének teremteni Atkáron.

Nem emlékszik, mi történt vele a rettegések éjszakáján: kis híján meghalt a cibakházi fiatalember

SZOLJON A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egyetlen férfit vádol azzal, hogy másfél évvel ezelőtt kis híján halálra verte a barátját Cibakházán. Ám ahogy halad előre a Szolnoki Törvényszéken a büntetőügy, arra derül fény, hogy az áldozatot egyenként, több ember is súlyosan bántalmazta a rettegések éjszakáján… De ki vitte be a „végzetes” ütést, vagy rúgást?

Harmadik hely a Kele napon

VEOL Dobogós helyezést értek el a  Fekete István nevét viselő iskolák országos találkozóján a Fekete István - Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium diákjai a 20. Kele napi programsorozaton, amelynek az idén Szob város adott otthont.

Parkjai karbantartásához vásárolhat gépeket Kömpöc

BAON Három új, nagy teljesítményű, zöldterület-karbantartó eszközt nyert a Magyar Falu Program pályázat révén a község önkormányzata.

Az elejéért és a végéért nagyon kár, a Fradié az első elődöntő

DUOL Hiába sikerült többször is nagyobb hátrányból visszakapaszkodnia a DFVE női vízilabdázóinak a Fradi elleni, szerda esti bajnoki elődöntőben, az utolsó percekben lőtt gólokkal végül a fővárosiak simán nyertek.

Gyermeke születése után azonnal elvált, és eljegyzett egy felnőttfilmes szépséget a világbajnok

RIPOST A 25 éves sportoló mindenkit átvert a felkészülés alatt.

Merész ruhában pózol a Next Top Model Hungary egri versenyzője

HEOL Elegáns, egyben szexi ruhában mutatta meg bájait. Baranyi Panna nem tud mellényúlni.

A mesterséges intelligencia forradalmasíthatja az egészségügyet

VG A technológia használata jelentős segítséget nyújthat az orvosoknak.

Bajban van a Gucci, de még nem fogott padlót

VG Korai lenne belevenni a luxusmárka anyavállalatába - figyelmeztetnek elemzők.

Éjszakai programokkal készül a Kiskun Múzeum

BAON Folytatódik az Éjszaka a múzeumban programsorozat a félegyházi Kiskun Múzeumban. Április 25-én, csütörtökön 17-22 óra között különleges előadásokkal, beszélgetésekkel, kultúrkocsmával várják az érdeklődőket a szervezők.

Minél cifrább, annál szebb - virtuális séta a Thúry György Múzeumban

ZAOL A népviselet napján, április 24-én, szerdán a nagykanizsai Thúry György Múzeum a "Minél cifrább, annál szebb" – A bőszoknyás-gyöngyösnecces népviselet Zalában című időszaki kiállításából több részletet mutatott be Gyanó Szilvia néprajzkutató. A Magyar Géniusz Program támogatásával készült kiállítás számos csodát rejt, melyek közül négy kép előtt érdemes megállni virtuálisan is.

Hatalmas felfedezés a világűr egy messzi pontján, a tudósok is alig hiszik el

RIPOST A jelenséget a Jupiter holdján észlelte a NASA.

„Érezte, hogy ott voltam vele" - nagypapája halálos ágyánál virrasztott a bajnoknő

BORSONLINE Elválta a férjétől, és elvesztette a nagypapáját.

Nem emelnek vádat Romániában a tavalyi újabb temetőfoglalás és uszítás ügyében

HEOL Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.

Megérkezett a magyar katonai szuperprodukció, a S.E.R.E.G. első előzetese

VG A S.E.R.E.G. ősszel fog megjelenni.

Idegen férfi holttestét kapta meg egy gyászoló család a nagyapjuké helyett

RIPOST Nem tudták még eltemetni idős rokonukat a családtagjai.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

DUOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

RIPOST Együtt mutatkozott a Házasság első látásra balhés párja.

„Ezer meg ezer üzenetet kapok, hogy hol a pénzem” – végleg betelt a pohár Kis Grófónál

BORSONLINE Betelt a pohár a mulatós sztárnál.

Szemetet szedtek Veszprém határában a KDNP és az IKSZ önkéntesei

VEOL A TeSzedd! országos önkéntes akció keretében szervezett közös szemétszedést szerdán a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ): Veszprémben Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője is csatlakozott, hogy Halmay Gáborral, az IKSZ országos ügyvezető alelnökével, önkormányzati képviselővel és a helyi szervezet tagjaival közösen tisztítsanak meg egy külterületi helyszínt, jelesül a 8-as számú főút mellett a kerékpárút környékét.

Csütörtöki moziműsor Vas vármegyéből

VAOL Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház: Mentawai – Az erdő lelkei 14.05 (feliratos, német–indonéz természetfilm) – Bolero 17.15 (francia életrajzi dráma) – Spy x Family Code: White 15.45 (japán anime) – Challengers 19.30 (amerikai romantikus vígjáték, filmdráma; A Challengers a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül egymással szembe Art és Patrick. Évekkel korábban elválaszthatatlan cimborák voltak. Egészen addig, míg meg nem ismerkedtek Tashival, aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem a legvonzóbb is. A két srác egyszerre kezdett ki vele, egyszerre kaptak biztató jeleket. A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes. A barna bohém, laza és játékos. Tashi nem tud választani. Aztán mégis. Aztán mégsem.) Sárvár, Kabos László Filmszínház: Szellemirtók: A borzongás birodalma 16.45 (amerikai fantasztikus kalandfilm) – Polgárháború 19.00 (angol– amerikai akciófilm) Celldömölk, KMKK Art mozi: Szunnyadó vérebek 19.00 (ausztrál–amerikai krimi) – Micimackó: Vér és méz 2. 22.00 (amerikai horror) Bükfürdő, Funcity: Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk 15.00 (magyar animációs film) – Szellemirtók: A borzongás birodalma 16.30 (amerikai fantasztikus kalandfilm) – Maga a pokol 19.00 (amerikai akció-thriller)

Isten éltesse a tatabányai legendát!

KEMMA Április 24-én már a 82. születésnapját ünnepli Szabó György, a tatabányai futball legendája, akinek még a mezszámát is visszavonultatták a klubnál.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

BAMA Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Ismerjük meg Fejér településeit! – Káloz

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. A település a Sárvíz mentén helyezkedik el, amely a 18. század közepéig hajózható volt, így a Dunát is elérhetővé tette. Ezeréves történelme bővelkedik fordulatokban.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

VEOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

BORSONLINE Óriási torlódásra kell számítani.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

KEMMA Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Videó: Ismerjük meg Fejér településeit! – Káloz

FEOL Közeledik a 2024-es helyhatósági választás, ami aktuálissá teszi, hogy miként vélekednek emberek a saját településükről, kicsit jobban megismerjük környezetünket. Ezért június 9-ig minden nap bemutatunk egy vármegyei települést. A település a Sárvíz mentén helyezkedik el, amely a 18. század közepéig hajózható volt, így a Dunát is elérhetővé tette. Ezeréves történelme bővelkedik fordulatokban.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

ZAOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Hallgass bele a Road legújabb dalába

HEOL Úgy tűnik a fiúk ismét nagyot alkottak.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

SZOLJON Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Új túszvideót tett közzé a Hamász

VG Elrablása óta ez volt az első életjel Hirsh Goldberg-Polinról.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

SONLINE Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Veszélyes és visszataszító: ebbe a diétába bele is halhatsz

MINDMEGETTE Ma is hódít a viktoriánus kori életveszélyes fogyókúra, a galandféreg-diéta. A közösségi médiában és néhány celeb körében találkozhatunk ezzel a módszerrel. Lássuk, mi ez, és miért ne próbáld ki SOHA!

Hasznos, gazdag programokat és motivációs előadásokat ígért az Árpád +fotók

KEMMA Érdekes témák kerültek napirendre.

Gyomorforgató dolgot tett barátnője holttestével a kegyetlen férfi

BORSONLINE A nő gyilkosság áldozata lett.

Teljes hosszában megújul a miklósi utca, javában tart a munka

SZOLJON Közel fél kilométer hosszú szakaszon kapott aszfaltburkolatot a Báthory utca Törökszentmiklóson. A munkálatok a járda és kapubejárók szintezésével és nemespadka építéssel folytatódnak. A fejlesztés önkormányzati önerőből valósult meg.

„Szomorú és nehéz időszak ez” – Barátját ünnepelve halt meg a 7 éves, aranyszívű kisfiú

RIPOST A szülők nehéz időszakot élnek át.

Hogyan legyünk boldogok?

VEOL Erre keresik a választ az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy Termében április 25-én, csütörtökön 17 órától, amikor Veres Tamás ezzel a fenti címmel - Hogyan legyünk boldogok? - mutatja be novelláskötetét. 

Rendészeti képzésen az erdészek

VAOL Lopás, orvvadászat, illegális szemétlerakás – csak néhány azon bűncselekmények, vagy szabálysértések közül, amelyekkel a Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai találkozhatnak.

Egy veterán vallomása: "A hadsereg megpróbált beszervezni az UFO-vizsgáló alakulatba"

RIPOST A korábbi hírszerző tiszt visszautasította az ajánlatot.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

TEOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Magyar Népviselet Napja: életre kelt a hagyomány a kazári iskolában

NOOL Díszes főkötőkből, rakott szoknyákból, gangákból, ingvállakból és színes vállkendőkből nem volt hiány szerdán a kazári Aba Sámuel Általános Iskola tornatermében.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

BEOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Szívszaggató látvány: a 10 éves kisfiú talált rá halott édesanyjára és testvéreire

BORSONLINE A kicsi egész családja meghalt.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

VAOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Az ezüst lett az új arany, ráadásul még mindig olcsónak tűnik

VG Az arany és az ezüst áraránya most 85 körül mozog, miközben a történelmi átlag 50 közelében húzódik.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

BAON Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Külterületi útfejlesztés Vaszaron

VEOL Közel 129 millió forintból 4,5 kilométer hosszan három külterületi utat újítottak fel Vaszaron. A beruházás a Vidékfejlesztési program keretében valósult meg, melynek köszönhetően tehermentessé válnak a munkagépektől a község belterületi útjai.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

VEOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

BORSONLINE Óriási dráma van kibontakozóban.

Mindenki csodájára fog járni Európa legnagyobb tárlatának, amelynek a Városliget ad otthont

BORSONLINE Bepillantást nyerhetünk az új Néprajzi Múzeum kiállításába.

Nyolcmilliárd forintból építi fel európai bázisát Magyarországon egy kínai techcég

VG A fejlesztés nyolcmilliárd forint értékű lesz.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

KEMMA Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Nem emelnek vádat Romániában a tavalyi újabb temetőfoglalás és uszítás ügyében

NOOL Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

BAON Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

BEOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Egy labdás meccsen egyenlített a Cegléd

SZOLJON Óriási izgalmak után egy labdás meccsen nyert a ceglédi csapat a MAFC ellen a kosárlabda NB I/B elődöntőjének második összecsapásán.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

FEOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Teljesen elázott a pontzuhatagban a Panthers Fóton

BAMA Az egyetlen esélyét használta ki a Fót azzal, hogy neki esett azonnal a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának a két együttes NB I. B.-s elődöntőjében. A Piros-csoport fináléjába jutásért a Vasútnak már csak egyet kellett volna nyernie, de ellenfele nagyon megszórta az első negyedben. Kinneyéket egyszerűen nem tudták lelassítani a pécsiek, akik egy híján egy negyed alatt elértek negyvenig.

Baltimore-i hídomlás: előkerült egy több száz éves törvény, amelyre a Titanic elsüllyedésekor is hivatkoztak

VG A Dali hajó tulajdonosai egy több száz éves törvénnyel próbálják kihúzni magukat a felelősség alól.

Eljöttek az idegenek? Fényesen úszó tárgy tűnt fel az égen

BORSONLINE Zord körülmények között észleltek földönkívülieket.

Az amerikai tankok 16 százalékát már kilőtték az oroszok

RIPOST Filléres drónokkal.

Bemutatkozik a likeBalaton - Szaniszló Hajnalka

LIKEBALATON Összegyűjtöttük nektek a LikeBalaton csapatának legemlékezetesebb pillanatait, és megmutatjuk kinek a cikkeit lájkolhattátok az idei szezonban.

Hétfőtől pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között

LIKEBALATON A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon március 16-tól 19-ig, egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Balatonszentgyörgy és Keszthely között végzett pályakarbantartás miatt.

5 növény, amely télen is díszítheti a kertet

LIKEBALATON Ki mondta, hogy csak tavasszal, nyáron és ősszel gyönyörködhetünk színekben? Az alábbi növényeken nem fog ki a hideg és a fagy. Ha ezen a télen nem igazán szép a nyaraló kertje, akkor se bánkódj, ideje megtervezni, milyen legyen jövő télen. :)

Egész napos programmal ünnepel Veszprém

LIKEBALATON Koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban szombaton.

Új magyar tévésorozat indul a Balatonról Bodrogi Gyulával és Mészáros Andrással

LIKEBALATON Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2. Hogy mi áll a történet középpontjában, hogy milyen formában szerepel benne Voith Ági és Bodrogi Gyula is, valamint hogy hol forog a tó körül - mind megmutatjuk!

Leadta az aláírásokat a Fidesz tapolcai polgármesterjelöltje

VEOL Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje és a város nyolc körzetében induló önkormányzati képviselőjelölt ugyancsak leadta a jelöléshez szükséges aláírásokat.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

HEOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Kisbéren lesz a kínai Fiberhome legnagyobb európai bázisa a nap legfontosabb híreiben

KEMMA Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Botrány: sorra fogják a kínai kémeket Németországban

VG Bombaként robbant a hír: a német hatóságok letartóztatták az egyik legnépszerúbb német párt: az Alternatvie für Deutschland (AfD) EP választásokon induló csúcsjelöltjének tanácsadóját.

Faképnél hagyta rajongóit Bruno X Spacc Fehérváron

FEOL A Szakmák Utcája 2024-ben ismét megnyitotta kapuit és számos programmal várta az érdeklődőket a Széchenyi István Műszaki Technikum udvarán.

Kitanulták a gyertyakészítés fortélyait Gelsén

ZAOL Varázslatos gyertyák világa címmel nyílt kiállítás nemrégiben a település közösségi színterében, mely május 2-ig látogatható az intézmény nyitvatartási idejében.

Átvették díjaikat az év vármegyei sportolói és csapatai – galériával, videóval

BAON Szerdán a kecskeméti Veloroom Bike & Caféban adta át szerkesztőségünk az év vármegyei sportolóinak és csapatainak járó elismeréseket, melyekről olvasóink dönthettek idén tavasszal.

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

RIPOST Győzike és Bea asszony reméli, ismét jól fognak szórakozni rajtuk a nézők.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

FEOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

"Bármikor bármi megtörténhet!" – Szó szerint leolvadt a bőr egy kislány arcáról

RIPOST A gondtalan játék horrorisztikus véget ért.

Megnyílt a forgalom előtt a Malom utca

TEOL A múlt ében, ősszel kezdődött az egyirányú Malom utca teljes rekonstrukciója.

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

BORSONLINE Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője már meg se meri nyitni az Instagram üzeneteit. Koholák Alexa a Borsnak mesélte el, milyen durva üzeneteket kap!

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

ZAOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

CPAC-Hungary: A békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

RIPOST Ők adják a Nyugat igazi civilizációs értékeit.

A bátaszéki karatékák kapták a 2023-as év legjobb férficsapatának járó elismerést (videó)

TEOL Hatalmas sikere volt idén is az internetes oldalon lezajlott szavazásnak.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

NOOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Olvasói levél: nem csak zavaró, kárt is okoz a varjú

BAMA A Postabontásban megjelent, hogy a város nem tesz semmit a varjak ellen. Az olvasói észrevétel megfogalmazója leírja, hogy a fészkek eltávolítása semmilyen eredményt nem hoz, illetve, hogy a jogszabályok csak ezt a beavatkozást teszik lehetővé. És azt is csak akkor, ha még a madarak a fészüket nem építették fel teljesen.

Mrázik- Ördög Klaudetta: ,,A siker titka a lelkesség és az empátia”

BAMA Vendégünk volt Mrázik-Ördög Klaudetta ingatlanértékesítő, aki elmondása szerint könnyen alkalmazkodik és komfortosan érzi magát szakmájában. Klaudetta szerint nem egyszerű munkáról van szó, de ha valaki beletesz mindent, az száz százalékkal kifizetődik, a siker titka tehát a lelkesség és az empátia. Eredetileg újságírónak készült a PTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végzett média és kommunikáció szakon. Egy ingatlaneladás kapcsán került közel az értékeshez.

Lukasenka: a Nyugat be akar vonni minket a háborúba

VG A fenyegetés miatt Fehéroroszország növeli harci képességeit.

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

SONLINE Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

HEOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Megérkeztek az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből – videó

BORSONLINE Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést kapunk.

Csoóri Sándorral muzsikáltak a fiatal komáromi zenészek +fotók, videó

KEMMA Népzenei napot szervezett a Horsa Banda a komáromi Páskom dűlőben. Az érdeklődők Csoóri Sándortól, a népzenei mozgalom alapítójától, a Muzsikás együttes alapító tagjától tanulhattak.

Gólzáporos meccsen szenvedett vereséget a DFVE

FEOL Nem sikerült a bravúr, 17-10-es vereséggel kezdte az FTC-Telekom elleni elődöntőt a Dunaújvárosi FVE a női vízilabda OB I rájátszásában.

Generációk óta vezeti a családi vállalkozást az egri órás

HEOL Apáról fiúra száll a mesterség. Csapó Norbert órás volt a Heol podcast vendége.

Domina szerkóban őrjíti az embereket az Exatlon sztárja

BORSONLINE Szabó Franciska testalkata eleve alkalmas arra, hogy bármilyen férfi fölé kerekedjen, de most öltözékével is rátett egy lapáttal a dominanciára.

Németországban keres állást, aki nem tud angolul

VG Németország a külföldi álláskeresők egyik kedvenc célpontja.

Már a héten megindulhatnak az új fegyverszállítások Ukrajnába

RIPOST Az amerikai szenátus is megszavazta.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

VAOL Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Itt vannak az első képkockák a S.E.R.E.G.-ből (videó)

DUOL Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungaryn láthatták a konferencia résztvevői. A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött – izgalmakat sejtető akciót ígér - adta hírül a Magyar Nemzet.

Nem elég az aszály, támadnak a kártevők a földeken

VG Az idén eddig lehullott csapadék negyede az elvárt mennyiségnek.

Szelvényeket előkészíteni! Mutatjuk a Skandináv lottó nyerőszámait

BAMA Jövő héten a várható főnyeremény: 143 millió Ft!

Demeter Bence és Tamás József is sikerrel vette az első lépést

FEOL Mindkét fehérvári pentatlonista folytathatja a küzdelmeket a budapesti világkupán.