Magyar döntősök a testépítő és fitnesz Eb-n

Szinte valamennyi versenyzőnk bejutott a fináléba a szeptember 16. és 20. között a spanyolországi Santa Susannában tartott versenyen, Szalai Evelin ezüst-, Ágoston Dorottya bronzérmes lett.

További olvasott hírek
Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

„Sikoltoztam, hol van a babám?” - húsz percig küzdöttek hiába a halva született fiú életéért

BORSONLINE A szülők élete örökre megváltozott. Megbélyegezte őket kisfiuk elvesztése.

Fedlapcsere miatt forgalomkorlátozás

SONLINE Kaposváron a Fő utca–Mező utca kereszteződésében a csatornafedlapokat emelték szintre a Kavíz munkatársai hétfőn. A munkálatok miatt átmeneti forgalomkorlátozás volt a környéken.

Több versenyen is bizonyítottak a Móricz iskola diákjai

DUOL A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjai kiemelkedő eredményeket értek el több rangos versenyen is. 

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

ZAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

„Nem vonzódom a feleségemhez a műtétje óta: azt hitte, megcsalom, de az igazság még jobban letaglózta!”

BORSONLINE Nem tudja megszokni a változást egy férj.

Évértékelő az igazgatóságon, köszönet az állomány munkájáért

BAMA Évértékelő állománygyűlést tartott március 18-án a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendezvényen Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója is részt vett.

Több épülethez hasonlóan a Bóbita is a város szégyenfoltjává vált

BAMA A kis falusi iskolából közösen, busszal utaztunk be Pécsre. Mindenki a legszebb ruháját vette fel, a lányok pörgős szoknyát, harisnyát, ünneplős felsőt. Leszálltunk a buszról, majd egymás kezét fogva izgatottan lépdeltünk a belvárosban. Kicsit sietni kellett, mert hamarosan kezdődött az előadás. A hatalmas épület már kívülről megbabonázott minket. Aztán beléptünk a kapun és elénk tárult a csoda. Valahogy így emlékszem gyermekkorom bábszínházi látogatásaira. Több alkalommal is voltunk a régi Bóbitában, mindig különleges nap volt, nagyon sok kellemes élménnyel gazdagodtunk.

Jó reggelt!

SZOLJON Kitört a tavasz, egyre több napsütéses napot élvezhetünk. Kibújtak a szép, színes virágok is a földből, és ezzel együtt mi is előbújunk a házból, hogy megkezdjük a tavaszi munkákat a kertben. A tavasz mozgásra is hív. Ha nem esik és nem szeszélyeskedik az időjárás, számos kültéri mozgásformát űzhetünk, melyek egyike lehet akár a kertészkedés is. Ennyi hajlongás, emelés, húzás-vonás kifejezetten jól átmozgatja a téli álomba dermedt testet. A kerti munkák alatt égetjük a kalóriát, használjuk izmainkat, miközben jó levegőt szívunk, és D-vitaminnal töltjük fel testünket. Legalábbis mindezt végiggondolva próbálom igazolni magam előtt a kertészkedés hasznosságát, azért, hogy végre rávegyem magam a munkák elkezdésére...  

Ingyenes szív és érrendszeri szűrés Dunaújvárosban

DUOL A SzívSN Országos Betegegyesületének helyi koordinátora Gáspár Szilvia, és a Szent Pantaleon Kórház Egészségfejlesztési Irodája, meghívja Dunaújváros és környéke 18 év feletti lakosságát térítésmentes szív és érrendszeri szűrővizsgálatokra - olvasható a kórház honlapján.

A nemtörődömség ára

KEMMA Itt a tavasz, ellepték az utakat a motorosok, de egyre többen kerékpároznak is. Általában ahogy a kerti szerszámokat is letisztítjuk télen, vagy ahogy az autót is fel szoktuk készíteni egy hosszabb útra, úgy több hónapos kényszerszünet után a biciklit is érdemes átnézni, hátha rászorul egy kis javításra. Ám a feledékenységnek vagy nemtörődömségnek mindig megvan az ára. Hétvégén barátaimmal egy hosszabb, Duna menti kerékpártúrára indultam, majd éppen a semmi közepén a lánc szétszakadt. Vérnyomásom az egekbe szökött, hiszen több kilométernyi séta várt rám hazáig. A telefonom legalább oldotta a feszültséget: „elérte a napi célt, teljesítette a 10 ezer lépést!”. 

A kormány nem kockázatként, hanem lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre (videó)

HEOL Magyarország nem fenyegetésként, nem kockázatként, hanem hatalmas lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre, amelyből minden fél sokat profitálhat - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Bangkokban.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

BAON A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Utasokkal teli busznak csapódott egy sofőr a 18. kerületben: többen megsérültek

RIPOST A balesetben összesen nyolcan sérültek meg.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

BAON A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

A hősökre emlékeztek Nemesvámoson is

VEOL Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett nemesvámosi ünnepségen Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntötte az ünneplő közönséget.

Roadpol-akció: több mint tízezer autóvezető nem kapcsolta be a biztonsági övet

BAON Még mindig nagyon sok a felelőtlen gépjárművezető – közölte a police.hu oldalon az Országos Rendőr-főkapitányság.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

BAMA A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Botrány Gábor Zsazsa szobra körül: Megtörte a csendet a Magyar Hollywood Tanács elnöke

BORSONLINE Frédéric von Anhalt herceg februári őrjöngése óta semmit sem lehet tudni az alkotás sorsáról.

Tragédia Kerekegyházán: nem lehetett megmenteni a melléképületnek hajtó autós életét

BAON A hétfő esti balesetben egy ember elhunyt.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

NOOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Idén nagyon korán kezdték a szezont

DUOL -Egy kisebb akcióval már január elején melegítettünk, de egy igazi nagy összefogásra az elmúlt szombaton került sor - mondta Vácz Zsolt a Dunaföldvári Poszeidón Vizi Természet és Környezetvédők Egyesület (DPVE) elnöke.

"Így semmit nem nyerünk" - kiakadtak a szurkolók Szoboszlai edzőjére

RIPOST A drukkerek sejtik, miért esett ki a Liverpool.

Digitális forradalom indul az elektromos hálózatban a napelemek, hőszivattyúk és e-töltők miatt

VG A gazdasági versenyképesség szempontjából kulcsfontosságúvá válik, hogy a villamosenergia-rendszer képes legyen megfelelni az alapvetően módosuló és növekvő igényeknek. A termelői, fogyasztói és – néhány éve még lényegében ismeretlen fogalomnak számító – termelő-fogyasztói oldalon megfigyelhető rohamos változások elkerülhetetlenné teszik az elektromos hálózat kapacitásának gyors növelését, ami a hálózat digitalizációja nélkül nem lehetséges.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

BEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

FEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Már alapozzák a Ligetsori buszmegállót

FEOL Novemberben súlyos baleset híre rázta meg a közvéleményt: egy buszmegállóban várakozó embert elsodort egy autós, majd a buszmegállóba, végül egy kerítésbe csapódott. Az emberi élet értéke, és az áldozat sérülése mellett eltörpülnek az anyagi károk, de tény: azóta buszmegálló nélkül maradt a Ligetsor ezen szakasza. De már nem sokáig!

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

BAMA A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Fagyosan indult a nap Nógrádban

NOOL Kedden felhőkre, szerdán napsütésre számíthatunk.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

KEMMA A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

ZAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Programözön az ELTE SEK-en

VAOL Tavaszi Egyetemi Napokat tartanak a SEK-en április 8–10. között.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

DUOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

„Nem csak a rászorulóknak szól, hanem mindenkinek!"

FEOL Ismét jól sikerült ruhabörzén vannak túl Előszálláson – jegyezte meg a FEOL-nak Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina családsegítők.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

FEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

NOOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

HEOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

Bárányok lepik el szombaton a gyermekkönyvtárat

BAMA Húsvétváró családi nappal készül a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára március 23-án délelőtt 11 órai kezdettel.

Pillangókéssel dobálta meg barátnőjét a bánki üdülőtelepen

NOOL A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves férfi ellen, aki pillangókéssel fenyegette meg az őt elhagyni szándékozó barátnőjét.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

BAMA A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Hatalmasat javult a német gazdasági hangulatindex

VG A vártnál jobb eredményeket közölt a ZEW.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Gyanús: T. Danny már nem szingli?

NOOL T. Danny barátnője alig pár hónapja szakítottak, de a zenész még mindig küzd a szerelemért.

Márki-Zay Péter: "simán lehet emögött a Soros"

DUOL A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke a Mandinernek úgy nyilatkozott, nem lenne meglepve, ha a kinti (az amerikai adományokat összeadó) magyarok között Soros György is ott van.

"Hiába próbálkozom" - nagy bejelentést tett G.w.M

BORSONLINE Nem hiszünk a szemünknek.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójával üzletelő banda, Sárvárra vezettek a szálak - videó

VAOL Öt embert hallgattak ki gyanúsítottként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi nyomozói, miután a szójadarával üzletelő banda 1,5 milliárdos vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek az áfa eltüntetésével.

Pumped Gabo most fog először találkozni Aurelióval szabadulása óta

RIPOST A celeb alig várja, hogy láthassa jóbarátját.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

HEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Gyászol Tolvai Reni: "Örökké a szívemben leszel"

RIPOST Erre nincsenek szavak...

Francia filmek legjavát lehet látni az Urániában

HEOL Nyolc filmet vetítenek majd a moziban.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb kedvezmény érkezik

RIPOST Kik kapnak pontosan ilyet és mire lesznek jogosultak ezzel?

Őrizetbe vettek egy ukrán kémet Franciaországban

RIPOST Kijev a legszorosabb szövetségeseiben sem bízik.

A híres, különleges vásári sült kolbász

DUOL Éppen eleget hallottam és olvastam róla ahhoz, hogy a bemutatón, és a zsűri (a fogyasztók) kritikájának napján, a Dunaföldvári Vásár szezonnyitó eseményén, az elmúlt vasárnap délelőtt én is megjelenjek.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

BEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári ügyelet

NOOL Orvosi ügyelet

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

ZAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Egy 39 éves nő megvert két kalauzt a vonaton, majd megharapott egy rendőrt

RIPOST Egy jegy nélkül utazó nőt akart leszállítani a kalauz.

Nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartottak Zalaszentgróton

ZAOL A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Polgárok a Polgárokért Egyesület közös nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartott a közelmúltban, amely immár az ötödik polgári estként számított figyelemre Zalaszentgróton.

TikTokon hódítják meg a szavazókat az európai radikálisok

VG A közösségi médiában dőlhet el az EP-választás eredménye.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

NOOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

Vitézy Dávid bejelentette: elindul a főpolgármesteri székért – videó

VG „Döntöttem: indulok főpolgármester-választáson” – közölte Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.

Ruhaosztást tartanak Bátonyterenyén

NOOL Ruhaadományokkal is segítik a rászorulókat Bátonyterenyén. A Bátonyterenye Városi Egészségügyi, Szociális és Gyermekjóléti Központ ismét megtartja a már megszokott ruhaosztását, ezúttal március 21-én, csütörtökön – tájékoztatott közösségi oldalán az intézmény. A rászorulókat 9 és 13 óra között várják majd a nagybátonyi településrészen, a Rimay út 22. szám alatt.

Elesett az M5-ös Budapest felé, forgalomkorlátozás van érvényben

BORSONLINE Egy autós szalagkorlátnak csapódott, majd a sztára túloldalára borult.

A repülő apáca már 91 esztendős

CSUPASPORT Marion Irvine október 19-én ünnepli születésnapját, de híresebb arról, hogy 54 évesen lehetőséget kapott az olimpiai válogatón, hogy esetleg elindulhasson az 1984-es Los Angeles-i játékoson.

Kevésbé ismert kirándulóhelyek

CSUPASPORT Amennyiben Budapesten vagy környékén lakunk, és a kijárási korlátozásnak megfelelően szeretnénk a velünk egy háztartásban élőkkel túrázni egyet, akad néhány hely, amit felkereshetünk.

P85: emelkedők, jövünk!

CSUPASPORT November 3-án kora reggel Csillaghegyről elrajtol Magyarország egyik legnépszerűbb terepversenye, a Piros 85. Cikkükben végigjárjuk a P85 szakaszait.

Síelj a csodák birodalmában!

CSUPASPORT A legendás Lachtal – avagy széles pályáktól lesz széles a síkedvelők mosolya.

Jön Nagy László első félmaratoni futása

CSUPASPORT A kiváló kézilabdázó a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon áll rajthoz, és reméli, sikerül megdönteni 18 kilométeres egyéni rekordját. Információk, érdekességek a vasárnapi versenyről.

Gyanús: T. Danny már nem szingli?

DUOL T. Danny barátnője alig pár hónapja szakítottak, de a zenész még mindig küzd a szerelemért.

Ötmilliárd forintból vehetnek újra tűzifát

SONLINE Február elejéig a Sefag Zrt. minden önkormányzat részére kiszállította a 2023/2024-es időszakra igényelt szociális tűzifát. A program Somogy vármegyében 207 településen 13,7 ezer köbméter fával segíti a rászoruló háztartásokat. A társasággal szerződött önkormányzatok ezen ciklusban 14 288 köbméter tűzifát igényeltek, jelentős részben (13 652 köbméter) keménylombos, kisebb részben (636 köbméter) lágylombos tűzifa formájában. A legkevesebb mennyiségért, 2 köbméterért Kára, míg a legtöbbért, 302 köbméterért Nagybajom folyamodott. A legnagyobb mennyiségben, 3,3 ezer köbmétert a marcali erdészet szállított. 

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

BEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

DUOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Összezavarta a rajongóit Tóth Gabi: ez a magyarázat az új külsejére

BORSONLINE Sokakat meglepett a váltás.

Három fóliasátor égett Medgyesegyházán

BEOL Fóliasátrak égtek Medgyesegyházán. A Zrínyi utcába riasztott hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat – közölték a katasztrófavédelemnél.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

FEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Brüsszel egy feladatnak tekinti a migrációt

RIPOST Ez nekik egy "projekt".

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

HEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Feladta magát Svájcban egy magyar drogkereskedő – videóval

BAON Feladta magát Svájcban egy magyar férfi, aki ellen – négy kábítószer-kereskedő társával együtt – még 2022-ben adott ki körözést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); a 33 éves férfi szerepelt Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján. A gyanú szerint a bűnbanda 2020-ban és 2021-ben előbb Kecelen, majd Kecskemét külterületén mintegy 300 millió forint értékű beruházással hoztak létre egy professzionálisan felszerelt, számítógépes rendszerrel működtetett kábítószer-termesztő üzemet.

Visszaállt a rend a megrongált játszótéren

FEOL Két hónappal ezelőtt történt az a szerencsétlen esemény Polgárdiban, amely felrázta a kisváros közösségét. A Munkácsy lakótelepen található játszóteret vandálok tették tönkre

Várják a javaslatokat Berhidán

VEOL A berhidai képviselő-testület legutóbbi ülésén megalkotta rendeletét az önkormányzat által alapított kitüntető címekről, díjakról. A rendelet hatályba lépett, az alapított címekre és kitüntetésekre március 31-ig lehet javaslatot benyújtani a polgármesternek címezve. A javaslatokat az áprilisi ülésen terjeszti a polgármester a testület elé, a kitüntetéseket a szeptemberben rendezendő Berhidai Napokon adják át.  

A kanadai kormányfő aggodalmát fejezte ki a Rafahnál tervezett izraeli hadművelet miatt – frissül

DUOL Az izraeli–palesztin háború 165. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Plagizálhatott a komlói Gyurcsány-jelölt az ünnepi beszédében

BAMA Plagizálhatott, vagy feladatot végezhetett el a komlói baloldali polgármesterjelölt, Barbarics Ildikó március 15-i ünnepi beszédében, amit közzétett a közösségi oldalán is. A Gyurcsány Ferenc támogatottjainak listáján szereplő Barbarics hosszú bekezdéseket szó szerint vett át a Soros György által pénzelt szervezettől, amivel plagizálhatott.

Keresik a szép otthonokat

SONLINE Szép Otthon 2024 címmel programot indított a marcali önkormányzat. Céljuk, hogy minél rendezettebb, virágosabb legyen valamennyi ingatlan, valamint, hogy elősegítsék a város és környezete szépítését. Pályázni a marcali lakosok tudnak április 30-áig elektronikusan vagy írásban. Májusban a háromtagú zsűri helyszíni szemlét tart, a nyertesek Szép Otthon feliratú táblát és emléklapot kapnak.

A nyugat-európai gazdák úgy látják, elveszítették a csatát

RIPOST Brüsszelnek inkább Ukrajna fontos.

Emlékszel még az énekes tehetségkutató sztárjára? 12 évvel a verseny után fel se lehet ismerni

BORSONLINE Még jószerével gyerek volt, amikor feltűnt a tévében.

Különleges túrákat, barlangi relaxációt szervez a nemzeti park

HEOL Két szakvezetést is szervez az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából a BNPI. Rekreációs, relaxációs programot indítanak a Szent István-barlang Fekete-termében.

Április közepéig lehet égetni Zalaegerszegen, itt találja a szabályokat

ZAOL Április 15-ig szabad csak elégetni a kerti hulladékot Zalaegerszegen, szerdánként és szombatonként, bizonyos feltételekkel, amelyeket az önkormányzat környezetvédelemről szóló rendelete sorol fel.

Gépjárműveket is vizsgáztatnak majd a hatvani középiskolában

HEOL Bővül a hatvani Damjanich János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (DISZI) kerekharaszti tanműhelye. A csaknem ötvenmillió forintos beruházás részeként kialakítanak egy gépjármű műszaki vizsgasort is.

Közvetlen légijárat indul Bangkok és Budapest között – videó

VG Tavaly több mint tízezer thai turista érkezett Magyarországra, és több mint harmincezer magyar látogatott Thaiföldre.

NATO-ünnep modern harci járművekkel

SONLINE Harci jármű- és éleslövészet-bemutatót tartott a Magyar Honvédség a szomódi lőtéren a napokban. A kaposvári Eötvös-kadétok a Magyar Honvédség legmodernebb harceszközeivel, a Gidrán harcjárművekkel, egy Gripen vadászgéppel, valamint több Leopard harckocsival is megismerkedhettek. 

Falusi Mariann is koncertezett – nagy siker Berhidán (képgaléria)

VEOL Aláírásgyűjtéssel egybekötött, zenés délutánt szervezett a város közparkjában a hétvégén a kis templom megmentéséért a helyi Status Quo Csoport. A Falusi Mariann fellépésével színesített rendezvény célja a szórakoztatáson túl a műemlékvédelmet élvező, egyedi értéket képviselő középkori Szent Kereszt-templom megmentésére, állagának megóvására, illetve felújítására indított petíció támogatóinak toborzása is volt, ami sikerrel járt.

A zalai mozik keddi műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.15 A repülő osztály (német családi vígjáték); 18.00 Most vagy soha (magyar történelmi kalandfilm); 20.30 Bernadette – A főnökasszony (francia életrajzi dráma)

Az izraeli háború 165. napja – Justin Trudeau és egész Kanada aggódik az ártatlan civilekért.

VG Kanada kiáll az önálló palesztin állam létrehozása mellett.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

BAON A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

DUOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Egy jó fizikai munkás tud annyit keresni Magyarországon, mint egy diplomás - VG Podcast

VG Az a megrendelő, aki minőséget kap, hajlandó kifizetni akár a magasabb árakat is, ha tudja, hogy időtálló munkát kap cserébe, erről beszélt a Bruttó legújabb adásában Németh László, az IPOSZ elnöke.

Síelés közben szenvedett balesetet a magyar színész, ilyen állapotban van most

BORSONLINE A színész Ausztriában siklott a havon, amikor megtörtént a baj. Pesák Ádám jobb karja csúnyán megsérült.

Elszabadult a pokol a német iskolákban

VG Egyre több fegyver, egyre több erőszak az iskolákban Németországban.

Elütöttek egy nőt a peterdpusztai elágazónál, súlyosan megsérült

BAMA Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt a peterdpusztai elágazó közelében kedden, a délelőtti órákban. A helyszínre kiérkeztek a rendőrök és a mentősök is. 

A Fejér vármegyei mozik keddi műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A három testőr: Milady: 13.30, 18.10. A méhész: 20.20. A repülő osztály: 16.10, 19.15. Baghead – Holtakkal suttogó: 17.40, 20.30. Bajos csajok: 13.45. Bálnák: A bolgyó őrei: 13.00. Bob Marley: One love: 18.00. Demon Slayer – To the Hashira Training (Kimetsu no Yaiba): 14.45. Dűne – Második rész: 13.30, 15.40, 16.50, 17.50, 19.00, 20.15. Emma és a fekete jaguár: 15.30. Imádlak utálni: 15.50, 17.45, 20.00. Kacsalábon: 13.30. Képzeletbeli: 17.00, 19.45. Kutya és macska: 15.30. Madame Web: 13.00. Most vagy soha!: 13.15, 14.30, 16.00, 17.15, 18.45, 20.00. Semmelweis: 15.20. Wonka: 13.00.

Egy ideig vonat helyett pótlóbuszok közlekednek Nyíregyháza és Tokaj között

VG Pályakarbantartási munkák miatt Nyíregyháza és Tokaj között pótlóbuszok közlekednek.