Magyarországon nincs koronavírusos beteg

Ma Magyarországon nincs koronavírusos beteg – jelentette ki Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár szerdán Budapesten.

További olvasott hírek
Napi keresztrejtvény

KEMMA function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Megvannak a nyertesek: korosztályonként bírálták el a rajzokat

BAMA A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága április 15-ig várta óvodások, alsó tagozatos és felső tagozatos általános iskola tanulók rajzait az Így közlekedtek ti címmel meghirdetett rajzpályázatra.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

SONLINE Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Napi sudoku - könnyebb verzió

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Hátborzongató baleset történt az éjszaka: kettészakadt egy Mercedes Szegeden - Fotó!

BORSONLINE A sofőrt újra kellett éleszteni.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

ZAOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Napi sudoku - nehezebb verzió

TEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

A nap Tündérszépe: Elizabet

HEOL Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A mai nap Tündérszépét Elizabetnek hívják, 23 éves és Öcsödről érkezett.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

VAOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Forgalomkorlátozással kell számolni az Északmegyer dűlőben

BAMA ​A pécsi Északmegyer dűlőben zajló szennyvízvezeték-építési munkálatok az utolsó fázisukba érkeztek – számolt be róla a Biokom.

A fejlesztések mellett fontos a közösségépítés - A bérbaltaváriaknak van mire büszkének lenniük

VAOL A pandémia óta közösséget építeni nehezebb, mint valaha – ez a tapasztalata Némethné Beczők Bernadett polgármesternek, aki ezt legalább olyan fontos feladatának tekinti, mint az egyéb fejlesztéseket.

Új épület a civileknek

SONLINE Miután a régi művelődési házat elbontották, új épületet emelnek a TOP Plusz program 560 millió forintos támogatásával Ságváron. Már szerkezetkész a ház, most a tetőn dolgoznak. A 800 négyzetméteres közösségi tér a könyvtárnak, a polgárőrségnek és más civil szervezeteknek biztosít helyet. Az építkezés hivatalos határideje december, de helyiek bíznak abban, hogy hamarabb elkészülhet.

Legutóbb komoly pofonba szaladt bele az Aalborg a Veszprém Arénában

VEOL Újabb kőkemény feladat vár a Telekom Veszprém kézilabdázóira, akik komoly menetelést tudhatnak maguk mögött, de a szezon java még hátravan.

Czomba Sándor: már fél éve folyamatosan emelkedik a reálbér

VG Az előző évhez képest több mint 74 ezer forinttal, azaz 14 százalékkal nőttek a fizetések.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

DUOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

A szél és az eső sem kerül el minket Békésben

BEOL Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk Békés vármegyében.

Szépségverseny: merj egyedi lenni – ezt tanácsolja Mike Cintia a Tündérszépek jelentkezőinek – videóval

BEOL Mike Cintia közönségdíjas lett a Magyarok Világszépe versenyen, illetve a Top Model of the World Hungary címet is magáénak tudhatja. Emellett több szépségversenyen kipróbálta már magát, kisebb-nagyobb eredménnyel. Beszélgettünk vele a szépségversenyekről és üzent a Tündérszépek indulóinak is, melyre május 12-ig várjuk a vármegyénkben élő szépségek jelentkezését.

Karácsony elismerte, hogy sok kérdésben kamuzott

RIPOST Városháza-park? Népliget? És így tovább...

Napi keresztrejtvény

TEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

A családfő

FEOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Az amerikai szenátus megszavazta az Ukrajnának szánt 61 milliárd dolláros katonai segélyt – frissül

DUOL 791. napja tart a háború a szomszédunkban. Hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner és az Origo híreiből válogatunk.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

HEOL Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

Elmulasztott gyerektartás: 120 óra közmunka járt az apának az 1 milliós tartozásért

KEMMA Az apát nem érdekelte három gyermeke sorsa, ezért nem fizetett. A férfi elmulasztott gyerektartás révén majd' egymillió forint tartozást halmozott fel.

Vendégségben verekedtek össze: orrtörés lett a vége

KEMMA A Tatabányai Járásbíróságon április 24-én előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki egy ismerősével úgy összeverekedett, hogy annak orrát és a bordáját is eltörte. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

TEOL Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

Sárkányok költöztek az óvodába a Geszti-fesztiválon

KEMMA Ismét megrendezték a Geszti-fesztivált, amely minden alkalommal egy tematikus téma köré épül. Ezúttal a mesék, sárkányok világába kalauzolták az óvodásokat.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

SZOLJON Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

Hiába virágzik az akác, ha dideregnek a méhek

SONLINE Az enyhe tavaszi időben korábban virágzik az akác Somogyban. Ez akár jó hír is lehetne a méztermelők szempontjából, ám a napok óta tartó hűvös időben csak korlátozottan mozognak a méhek.

Napi sudoku - nehezebb verzió

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

FEOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

KEMMA Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Szörnyű részletek derültek ki a nőről, aki magára hagyta az újszülöttjét Fonyódon

BEOL A nyöszörgő babát egy pár találta meg, nekik köszönhetően maradt életben.

Elgondolkodtató, őszinte mondatok gyerekektől

TEOL Rajtunk, felnőtteken is múlik, hogy a gyermeki ártatlan gondolatokból, őszinte vágyakból mennyi marad meg felnőtt korukra. A gyerekszáj egyszerre cuki, végtelenül őszinte és sok esetben elgondolkodtató. Sokat tanulhatunk belőle. Nekem két tündéri unokám van, nemrégen múltak négyévesek, úgyhogy tudom, mit beszélek.

Ördög Nóra és a stáb is életveszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatásán

KEMMA Az Ázsia Expressz stábja a fél ejszakát a szabadban töltötte.

Vezessenek a szokottnál is óvatosabban ezeken a szakaszokon Békésben

BEOL Tájékozódjon és kerülje el az útlezárásokat, építkezésekkel, forgalomkorlátozásokkal érintett útszakaszokat Békés vármegyében.

Megérkezik a kormányablakbusz Tiszajenőre is

SZOLJON Szerdán a jenőieknek sem kell a városba utazniuk az okmányokkal kapcsolatos ügyintézéshez.

Vasi sikerek a Bod Péter országos könyvtárhasználati verseny döntőjén

VAOL Április 22-én, a Föld napján az Országos Széchenyi Könyvtárban rendezték a 2023/2024. tanév könyvtárhasználati versenyének döntőjét, melyen két kategóriában (7-8. és 9-10.) 12-12 tanuló mérte össze tudását a komplex, információkereső, etikus információhasználó és problémamegoldó tanulmányi versenyen. Vas vármegyét három tanuló képviselte, akik már az előzetes fordulókon szép eredményeket értek el. Rettegi Ákos, a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium 8. évfolyamos tanulója kategóriájának országos 5. helyezettje lett, Csuka Dániel a Jurisich Miklós Gimnáziumból országos 3., míg Hollósi Laura szintén a Jurisich-ból 5. helyezést ért el. Az idei téma a fenntartható fejlődés volt, ezzel kapcsolatban kellett információkat, dokumentumokat keresve feladatot megoldani.

Vízállás április 24-én reggel a Dunán és Sión Tolnában

TEOL A Dunán szerdán reggel 7 órakor: Dunaföldvár 43 cm, Paks 200 cm, Dombori 261 cm, Árvízkapu 624 cm, Baja 347 cm. A Sió Palánknál 195 cm. 

Napi sudoku - könnyebb verzió

SONLINE function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

RIPOST Mandula Ádám soha többé nem akarja látni egykori párját.

Három művész tükröződései a Vármegyeházán

TEOL Tárlatvezetésre és baráti beszélgetésre invitálták az érdeklődőket kedden délután a Vármegyeháza kiállítótermében a Tükröződések című tárlat kapcsán.

A Ceglédi KE győzelemre készül a MAFC ellen hazai pályán

SZOLJON Az NB I/B bajnoki elődöntőjének második mérkőzésén a CKE az Újbuda MAFC legénységét szerdán 17 órától fogadja a ceglédi Gál József Sportcsarnokban.

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

SZOLJON Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Tatabányai vívókkal lett aranyérmes a magyar csapat

KEMMA A magyar csapat nyerte az olaszországi párbajtőrvívó négyes tornát. A válogatott tagjai között két tatabányai is volt, Muhari Eszter és Salamon Réka.

Napi keresztrejtvény

SONLINE function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

El se hiszed, hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai - galéria

RIPOST Szinte hihetetlen, de 30 évvel ezelőtt szegezett mindenkit a képernyők elé a Szívtipró gimi.

Jó reggelt!

SZOLJON Ismert tény, hogy nem árt, ha az ember kétszer is meggondolja, milyen tetoválást varrat magára. 

Ördög Nóra és a stáb is életveszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatásán

HEOL Az Ázsia Expressz stábja a fél ejszakát a szabadban töltötte.

Várnak minden gyermeket Öskün

VEOL Anyák napi kézműves foglalkozást rendeznek az IKSZT Művelődési Házban május 3-án, pénteken 17 óra és 18.30 között.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

SONLINE Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

A zalai mozik szerdai műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.00 Bonus Trip (magyar vígjáték); 18.00 Back to Black (amerikai életrajzi film); 20.15 Szellemírtók – A borzongás birodalma (amerikai fantasztikus kalandfilm)

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

TEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Börtön és kitoloncolás vár a koreai férfira, ha megtalálják

KEMMA Maradhat a 8 év börtönbüntetése annak a koreai férfinak, akit emberölés bűntettének kísérlete miatt ítélt el a Tatabányai Törvényszék. A vád szerint a férfi miatt bénult le az egyik mongol munkás, akit egy targonca nyomott össze.

Származás vagy eredet? Ez már nem mindegy!

VEOL A napokban vásároltunk egy élelmiszerboltban egy terméket. Jelölik rajta, hogy származás, s azt is, hogy eredet. Azaz, honnan származik és ered a termék. Eddig azt hittük, a két kifejezés egymás szinonimája, ám kiderült, mostantól nem az.

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

SZOLJON Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Tündérszépek: olvasóink véleményét várjuk a szépségről

SZOLJON Ki így, ki úgy vélekedik a szépségről. Valakinek a telt idomok, míg másnak inkább egy kedves mosoly jön be. Szavazást indítottunk. A kérdés pedig nem más, minthogy mitől is lesz valaki a legszebb?

Papírra vetem...

BEOL A papírgyűjtés kapcsán jutott eszembe, hogy amíg lehet, papírra vetem a gondolataimat. Mert egyre kevesebb az újság, az emberek egyre kevesebbet olvasnak kézbe vehető hírforrásokból. Erről is beszélgettünk egy jót azzal a pedagógussal a minap, aki szervezte iskolájukban a papírgyűjtést a reggeli órákban, miközben szülők érkeztek autónyi rakományokkal, vagy kerékpáron tolva, csomagtartóra rögzített kisebb kötegekkel.

Gólzápor árasztotta el a pályákat a Jászsági csoport meccsein

SZOLJON Gólokból nem volt hiány a vármegye III. 21. fordulójában. A Jászsági csoportban a Zagyvarékas nyolc, a Jákóhalma tíz, az Újszász pedig tizenkét találattal győzött. A Kunsági csoportban is sima sikerek születtek. A Berekfürdő a Fanaticot, a Püspöki a Kétpót, a Szőlős pedig a Nagyivánt múlta felül.

Gyakran veszel csomagolt szendvicset? Akkor jó, ha tudod, hogyan készül

MINDMEGETTE Az előregyártott termékek, akár készételről, akár egy szendvicsről van szó, alkalmanként jó megmentői lehetnek a napunknak, ha épp nem volt időnk ebédet főzni. Persze azért az sejthető, hogy nem ezek a legegészségesebb ételek.

Rendőrök rúgták a bőrt Orosházán

BEOL Tizenkét csapat, 120 játékos részvételével rendezett hétfőn Szent György napja alkalmából labdarúgótornát Orosházán a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A mérkőzések színvonalasak voltak, a sportszerű rendezvény jó hangulatban telt.

Haltelepítés történt Gyopárosfürdőn

BEOL Gyopárosion a déli tóba kerültek az önkormányzat által rendelt háromnyaras pontyok – számolt be közösségi oldalán Dávid Zoltán polgármester.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

KEMMA Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

DUOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Napi sudoku - nehezebb verzió

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Ördög Nóra és a stáb is életveszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatásán

SONLINE Az Ázsia Expressz stábja a fél ejszakát a szabadban töltötte.

Szörnyű részletek derültek ki a nőről, aki magára hagyta az újszülöttjét Fonyódon

BAON A nyöszörgő babát egy pár találta meg, nekik köszönhetően maradt életben.

Kifosztotta alvó utastársát a vonaton

SONLINE A Kaposvári Járási Ügyészség kifosztással vádol egy harmincas éveiben járó férfit, aki alvó utastársát lopta meg a vonaton.

Antidepresszánsok, pánikroham, fertőzés – összeszedtük, mit mond a szakvélemény Merkel remegéséről

888 Egyre több orvost foglalkoztat Angela Merkel német kancellár egészsége, miután alig két hét leforgása alatt immár másodszorra is olyan remegés tört rá, amely nemcsak a kezeit, hanem az egész testét foglyul ejtette.

Nyílt levél Kenderesi Tamásról Sós Csaba szövetségi kapitány úrnak!

888

Kunhalmi Ágnesnek megint meggyűlt a baja a magyar nyelvvel

888 Megint alkotott az MSZP-s Ágica.

Beszédes képek a Budapest Pride-ról

888 A 24. Budapest Pride rendezvényén az MSZP is jelen volt. A szocialista különítmény élén a helyesírási hibáiról és a táncikálásáról elhíresült Kunhalmi Ágnes állt. A pride-os provokátorok Soros Györgyöt sem hagyták ki a felvonulásból. Nézzétek meg képgalériánkat a Pride-ról, a fotók magukért beszélnek.

Ezer méter magasból zuhant le egy merevre fagyott migráns Londonban

888 Szó szerint kráter keletkezett annak a londoni háznak az előkertjében, ahová több mint egy kilométer magasból egy merevre fagyott kenyai migráns csapódott be.

Napi keresztrejtvény

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Két somogyi fotós is a legjobbak közé került a Magyar Sajtófotó pályázaton

SONLINE Természet és tudomány kategóriában második helyezést ért el a Magyar Sajtófotó pályázaton ifjabb Lőrincz Ferenc, kaposvári búvárfotós.

Nőket lemeztelenítő MI-programokat hirdetnek a Facebookon és az Instagramon

DUOL Ártatlanokat hoznak kínos helyzetbe ízléstelen trükkökkel.

Gálaműsorral ünnepelte 30 éves jubileumát a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség – galériával, videóval

BAON 1994 áprilisában hozta létre 11 kecskeméti nyugdíjasklub a város nyugdíjasait összefogó nyugdíjasszövetséget, mely ma is töretlen lendülettel dolgozik a nyugdíjasok, az időskorúak emberi, állampolgári, társadalmi és anyagi jogainak érvényre juttatásáért, a kulturális és személyes kapcsolatok erősítéséért. Mára 36 szervezetet fog össze a szövetség, mely 1500 tagjával a megyeszékhely legnagyobb civil szervezete. A szövetség tagjai jubileumi gálaműsorral ünnepeltek kedd este a Hírös Agórában.

Napi sudoku - nehezebb verzió

SONLINE function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Dömötör Csaba erősítette Vágner Ákos aláírásgyűjtő csapatát

HEOL Aláírásgyűjtés zajlik Egerben is az önkormányzati választásra. Dömötör Csaba is segített a fideszes jelöltnek.

Ördög Nóra és a stáb is életveszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatásán

SZOLJON Az Ázsia Expressz stábja a fél ejszakát a szabadban töltötte.

Napi keresztrejtvény

SZOLJON function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

A családfő

DUOL Kloppot azért lesz borzasztóan nehéz pótolni, mert nem egyszerűen jó főnök, jó edző, hanem nagyon jó ember is.

Nemesi viseletek keltek életre a Táncsics diákjaival – videóval, galériával

BEOL Vászonba szőtt álmok címmel a Hudák Család Kéziszövő és Varró Műhelye gyönyörű ruháit mutatták be az érdeklődőknek kedden Orosházán. Rendhagyó divatbemutatóra invitálta a látogatókat Hudák Mariann, akinek a kollekcióját a Táncsics gimnázium diákjai vonultatták fel. Igazi divatbemutatós hangulatot teremtettek a nemesi viseletekkel a házigazdák a középiskola aulájában.

Napi sudoku - könnyebb verzió

SZOLJON function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Napi sudoku - könnyebb verzió

KEMMA function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Napi sudoku - könnyebb verzió

DUOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Autóbusz égett Zalában

VAOL Kigyulladt egy használaton kívüli autóbusz Letenyén, a Pozsonyi utcában, az Akácfa utcánál. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a tüzet - közölte a katasztrófavédelem.

Idén kevés akácmézre lehet számítani az időjárás miatt

TEOL Ilyen évre, mint az idei még nem volt példa.

Napi sudoku - nehezebb verzió

KEMMA function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Bodrogi Gyula Csendes-képet választott 90. születésnapjára

BEOL Bodrogi Gyulával, a Nemzet Színészével régi, jó barátságot ápol Csendes Ferenc békéscsabai képzőművész. Nem véletlen tehát, hogy a budapesti Rendőrpalotában egy Csendes-festményt választott Bodrogi Gyula a 90. születésnapjára.

Napi keresztrejtvény

HEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Pótolták a hiányzó fákat

SONLINE  A Balatonfenyvest Imremajorral összekötő négy kilométeres utat az 1950-es években ültetett nyárfák szegélyezték. Kulturális és természetvédelmi érték is volt a fasor, ezért az imremajori civilek összefogással a napokban fákat ültettek, hogy pótolják a hiányzó fákat a vasúti pálya közelében.

Szerdán is marad a borult égbolt és a zápor

SZOLJON A csapadékos időjárás miatt 7 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet.

9 bomba jó recept, ha úgy döntesz, veszel egy kiló újkrumplit

MINDMEGETTE Egész évben alig várjuk, hogy megérkezzen az újkrumpli. Pár hétig élvezzük a belőle készült petrezselymes-vajas köret ízét, aztán elkezd munkálni bennünk a kisördög: mit lehetne még készíteni belőle? Igaz, hogy rakott krumplinak, krumplipürének nem az igazi, de mutatjuk, hogy milyen szuper egytálételeket, köreteket, salátákat tudsz pillanatok alatt az asztalra varázsolni.

Hatszáznyolcvanegy gyorshajtót csíptek el a Speedmarathon során Fejér vármegyében

DUOL A rendőrség 24 órás sebességellenőrzést tartott az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én 6 órától másnap reggelig.

Ezek a készenléti, ügyeletes gyógyszertárak szerdán

BEOL Nézzük, hogy szerdán hol válthatjuk ki gyógyszereinket a nyitva tartási időn túl.

Biciklisek

BEOL A biciklis külön „faj”. A legtöbben a szabályokat betartva közlekedenek, de néhányukról nem tudom elképzelni, hogy zsonglőrnek vagy pantomimesnek képzeli-e magát. A minap egy sráccal sodort össze az élet, aki az egyik kezével a sportzsákját szorongatta, a másik kezével a telefonját nyomkodta, harmadik keze pedig nem volt, hogy esetleg a kormányt is fogja. Ennek megfelelően kacsázott is rendesen a keskeny szakaszon. A másikkal szerencsére pont szembe jöttem, így láthattam, hogy balra kanyarodásnál nem a bal kezét tette ki, hanem a jobb kezével, maga előtt integetve próbálta jelezni, hogy ő itt bizony lefordul. Az már csak hab a tortán, amikor a járdán hátulról érkező bringás elsodor. Ha csengetne, hiába nincs elsőbbsége, elengedném, jobb a békesség. De nem csenget, miért is tenné?

Létrejön a közvetlen légi összeköttetés egy hetedik kínai nagyvárossal is Budapestről (videó)

VEOL Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, így idén júniustól immár egy hetedik kínai nagyváros, Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat is fog közlekedni - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Rohantak a tűzoltók: felborult egy autó az M1-esen

RIPOST Az érintett szakaszon a torlódás már most több km-es.

Óriási érdeklődés övezi az elektronikai hulladékgyűjtést Kengyelen

SZOLJON Piros színű Junoszty, keverőtárcsás mosógép, szovjet rádió, sőt, még egy szinte vadiúj 165 centis LED TV is landolt a napokban a kengyeli polgármesteri hivatal udvarán. Óriási érdeklődés övezi a hét első felére meghirdetett elektronikai hulladékgyűjtést a településen.

Napi sudoku - nehezebb verzió

SZOLJON function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!

Újabb tüntetéseket tartottak New Yorkban és más városokban hatósági beavatkozás mellett - frissül

HEOL Az izraeli–palesztin háború 201. napjának eseményeit ismertető hírfolyamunkban az MTI, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Világgazdaság és az Origo híreiből válogatunk.

Jubileumi örömíjászversenyt tartottak Tamásiban

TEOL Idén is megrendezte immár hagyományos örömíjász versenyét a Tamási Íjász Egyesület.

A Fejér vármegyei mozik szerdai műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A Majomember: 19.45. Artúr, a király: 14.40. Az első ómen: 17.15, 20.30. Back to Black: 13.00. Belu – A legbátrabb bálna: 13.00. Bonus Trip: 15.45, 18.00, 20.15. Dűne – Második rész: 14.00, 16.50, 19.20. Godzilla x Kong: Az új birodalom (2D): 14.40, 19.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom (3D): 17.00. Imádlak utálni: 20.00. Ki hitte volna?: 14.00, 18.15. Kung Fu Panda 4 (3D): 13.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30. Most vagy soha!: 13.00. Polgárháború: 13.45, 16.00, 18.15, 20.30. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 15.00, 17.20, 19.40. Szunnyadó vérebek: 15.30, 17.45, 20.00. Verseny a győzelemért: 16.00, 20.15.

Ördög Nóra és a stáb is életveszélyes helyzetbe került az Ázsia Expressz forgatásán

TEOL Az Ázsia Expressz stábja a fél ejszakát a szabadban töltötte.

Napi sudoku - könnyebb verzió

TEOL function initPuzzle() { var params = { SUBMITMETHOD:'POST', PROGRESS : '' , ROOTIMAGES: '' }; jQuery('#CrosswordCompilerPuz').CrosswordCompiler( CrosswordPuzzleData, null, params ); } További játékainkhoz kattintson ide!